Отговори
# 225
Едно момиче беше писало някъде за проблем с подуване на корема, сутрин ставам всичко е наред, но след един час два започва подуването и до вечерта ставам все едно с корем на бременна в 6-ти месец даже и много газове се появяват много е неприятно и некомфортно!
Моля ако някой има същият проблем и е намерил лек да сподели!

# 226
  • Ботевград
Момичета преди малко се връщам от преглед и всичко с бебока е супер..Имаме предположение за МЪЖ и се надявам така да си остане  Heart Eyes Sunglasses

# 227
  • Драгоман
   Здравейте милички!  Hug
При мен гаденето и повръщането все още си ги има и е много неприятно  Sick От сутринта ми се струва, че корема ми е мааалко по-голям и подут Simple Smile незнам на какво се дължи, може и да е на бебока, все пак при втора бременност започвало да личи по-рано.
  Мамчета имам нужда от съвет по един въпрос, който ме притеснява. Става въпрос за работодателя ми...  Confused Кога да съобщя, че съм бремнна с второ, при положение, че съм по майчинство с първото дете. Те като цяло ще се припокрият ( болничният 45 дни преди раждането ще ми бъде издаден около 2 седмици преди изтичането на втората година от майчинството за първото дете.) Шефката със сигурност няма да е във възторг от новината, но ме е страх дали има опасност да ме уволни или прецака по някакъв начин? Sad  Вчера се чух с една колежка, която беше майчинство и след изтичането е напуснала и шефката била много недоволна и започнала да я обижда, че е мързелива и не й се работело... Фирмата, в която работя винаги има недостиг на персонал, а и не са много коректни спрямо правата на работника, винаги има проблеми, ако поискаш отпуск или си болничен. Още от сега се притеснявам, но все си мисля, да им съобщя, когато съм вече в 8ми месец, малко преди 45дневния болничен.
  Ако има някоя мама, минала по този път, моля за съвет!  Praynig

# 228
Момичета, днес имам повод за празнуване, имам РД и ви черпя по една виртуална тортичка smile3510   ura. Пожелавам си, както и на вас разбира се, да сме здрави, много щастливи, лека бременност и живот и здраве едни малки пухкави бебчета.

ninchu_m, да ви е жива и здрава малката принцеса и само да ви радва  newsm59

Вчера ми излязоха резултатите от БХС- добри са, казаха за сега няма какво да се притеснявате  Peace

Хубав и успешен ден!

# 229
Здравейте!
 Вчера и аз бях на БХС! Лекарката каза,че плода си отговаря за седмицата на бременността в 12г.с и 4 дена съм , бебо е 5,8см , пол не видяхме. Лекарката каза, че за нея всичко е ок и че плацентата е по предна маточна стена Simple Smile
Някой знае ли какво означава плацента по предна маточна стена ?
Хубав ден на всички!

# 230
Честит рожден ден !   bouquet newsm59

# 231
  • Драгоман
 Hrisi_VP   ЧРД!!!  newsm59  Gift dance  Весел празник и много веселба!!! Пожелавам ти всичко най-хубаво, лека бременност и здраво бебенце!!!   bouquet

# 232
 Hug

По въпроса за интимните контакти, ММ чел някъде че първите 3 месеца рискът е голям, та откак разбра с пръст не ще да ме докосне Cry( аз съм му мнооого навита, но другият път ще ходим заедно на ЖК да пита и да се успокои.
Че като съм бременна да не съм и наказана де?

# 233
Hrisi, честит рожден ден! Да си жива и здрава, само хубави неща та ти се случват!  newsm59

Hug

По въпроса за интимните контакти, ММ чел някъде че първите 3 месеца рискът е голям, та откак разбра с пръст не ще да ме докосне Cry( аз съм му мнооого навита, но другият път ще ходим заедно на ЖК да пита и да се успокои.
Че като съм бременна да не съм и наказана де?

При нас е обратното пък  Laughing Той иска, но мен ме боли и затова за в момента избягваме контактите. На 4-ти съм на ЖК и ще говоря с лекарката, защото ми се струва, че при мен се получи на психологическа основа някакъв страх. Тъй като през първия месец(понеже не знаех, че съм бременна) нямахме проблеми със секса.  newsm78 Та така де - ще я питам има или няма проблем и да се надявам, че няма да има наказани  Laughing

# 234
Hrisi_VP Честит рожден ден!  hbday

bexito И аз съм така.. почти нямам желание, а и не мога да се отпусна нещо, май на психическа основа..

_Мама_ Много се радвам, стискам палци за момченце.  Hug

Ох, момичета наплашихте ме с тези прашки, май като почивам ще ходя да си купя гащи.  Mr. Green

# 235
Здравейте момичета,
 Hrisi_VP  Ч.Р.Д.  bouquet nbirthday желая ти много здраве,щастие и късмет!
Ние от самото начало избягваме половите контакти,понеже знам че в началото е рисковано. Прашки не нося от повече от 5 години....беше ми се явило течение и като ходих на лекар и като ме видя с тия прашки ми вика да съм ги махала. И от както не нося прашки нямам проблем с течения. А и сега има толкова красиви бикини и боксерки ,които изобщо не очертават Simple Smile
Радвам се за хубавите резултати момичета Simple Smile ...ще правите ли втория БХС?
 Хубав ден на всички!

# 236
Искам да ви задам един малко тъп въпрос, но като се прави първата ФМ и ако всичко е наред, няма никакви лоши прогнози, то нали идеята е, недай си Боже, ако му има нещо на малкото и майката реши.. да се раздели с него по медицински причини..
Чудя се обаче за следващите ФМ, които са в по - горни месеци.. ами тогава ако има нещо, не е ли много опасно да се премахне... например в 5-6 месец, не трябва ли да се роди така ли иначе..
 Confused

# 237
Честито на малката и голямата рожденичка Simple Smile
Браво и на всички с добри резултати от прегледите, все това да се чува Simple Smile
За прашките - бях чувала от една приятелка, но около мен само тя е била бременна и не знаех, че по принцип не се носи, мислех че на нея не ѝ е удобно... Не може ли памучни прашки? Какво толкова не им харесват докторите? Ок съм досега с всички ограничения, но това не знам как ще го преживея...
Представям си го само - дебела, подпухнала, пъпчасала, ми освен всичко друго и с кюлоти.  Sick

# 238
Представям си го само - дебела, подпухнала, пъпчасала, ми освен всичко друго и с кюлоти.  Sick
Joy Joy Joy представи си го -дебела, подпухнала, пъпчасала и с прашки .... newsm50

# 239
petq_86, плацентата ти просто се е формирала по предната стена на матката, т.е. от към страната на корема, а не от към гръбнака. Лошо е, ако плацентата е ниско към шийката, дали ще е задна или предна мисля, че няма значение. Аз бях с предна първия път Simple Smile
djeni84, за подуването ти препоръчвам пробиотици, при мен помогнаха, но може и да е от храненето, внимавай какво ядеш Simple Smile

Иначе вчера и аз бях на преглед. Има си точка между краката и според моята лекарка може да ми се сбъднат желанията за момче, но още не се наема да прави предположения. Вече е 32 мм, аз съм в 10 г.с.

Общи условия

Активация на акаунт