Детската градина- всичко, което ни вълнува-12

• 43 170
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • shumen
Яни,15 дена важат.Поне на нас така ни казаха в началото като тръгнаха на ясла децата.

# 76
  • В две мънички очи...
Да се запиша че съвсем ви изпуснах.
Моя син като се разболее и минава месеца докато закрепим положението.
В началото на март ще го пращам, така че на тържеството пак ще гледа приятно разсеяно.

# 77
И аз така знам.
Питам,понеже вчера занесохме пробата и му лепнаха тиксото(платих 23лв. без направление) и в петък ще взема резултатите,но може и да не го пусна на 4-ти,както мислех,а на 10-ти,че май са сборни групи,а и варицела имала в нашата,но не мога да отлагам повече...Една позната ме наплаши,че и грип идвал пак и изобщо ми идва да се  #2gunfire

# 78
  • в 1001-та нощ
Тези 15 дни са ако детето постъпва в детското заведение. Логично е и след това при отсъствие да е толкова, но не видях някъде да е изрично посочено - затова по-добре попитай сестрата по телефона  Peace

# 79
Тези 15 дни са ако детето постъпва в детското заведение. Логично е и след това при отсъствие да е толкова, но не видях някъде да е изрично посочено - затова по-добре попитай сестрата по телефона  Peace

Благодаря   bouquet
А дали преди това трябва да ги покажа и на личната или не е от значение,ако всичко е наред  Thinking

# 80
  • София
Никога не ги показвам на личната  Peace

# 81
Никога не ги показвам на личната  Peace

Да,и аз мисля да не ги показвам...Тя дори не знае за тях,защото не ми е давала направление,но в градината,ако искат заверка нещо ще си кажат....

# 82
  • в 1001-та нощ

Благодаря   bouquet
А дали преди това трябва да ги покажа и на личната или не е от значение,ако всичко е наред  Thinking

От личната трябва да вземеш бележка, че детето не е било в контакт със заразно болни, с дата до 3 дни преди детето да тръгне на градина, тогава можеш да ги покажеш, не пречи  Peace

# 83
  • Mediterraneo
Днес децата посрещат Баба Марта в ДГ. Мартеничка, почерпка и снимка- 4 лв  Laughing Дано поне са останали доволни, довечера ще чакам отзиви от госпожицата.

# 84
При нас също мина днес.Изобщо не е впечатлен.Едни и същи баби са и за бабин ден и за баба марта.Явно градината има договор с един и същи пенсионерски клуб.Малкия не ги харесва.
На нас ни искаха 5лв.Или мартеницата ни е по голяма или почерпката.

# 85
  • София
В градината на дъщеря ми, както обикновено, няма екстри като Баба Марта.

# 86
При нас имаше вчера. За 3лв. две кончета на ръката. Толкоз. Whistling

# 87
В нашата са имали театър за Баба Марта.

# 88
Ние пак тънкана- не сме плащали. Имаха по една мартеничка и апликации са правили. За осми е в сряда тървеството.

# 89
  • Mediterraneo
Конец на ръката, пластмасова пеперудка на ревера и балон; почерпка- царевични пръчки, които каза, че са яли в градината  Rolling Eyes Казва, че не са им правили снимки...

Общи условия

Активация на акаунт