Детската градина- всичко, което ни вълнува-12

• 43 200
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Нашата почерпка била пуканки и кифли.Мартеничката в пакетче ,но не е за деца ,а за възрастни.Снимки казва,че не са правили.

# 91
  • shumen
При нас почерпка не е имало.Идвала само баба Марта и вързала мартенички.Пари не са ни искали.
В четвъртък ще имат тържество за 08.03.и събираха по 2,5 за почерпка.Снимки казва,че не са им правили.

# 92
  • в 1001-та нощ
При нас имаше ден на отворени врати. Родителите бяха поканени в 9:30 ч за изработка на мартеници с децата  Blush Много красиви неща бяха направили  Heart Eyes

# 93
  • София
a.l.e.n.a, колко яко!

Момата се върна с мартеничка-гривна и апликации. Батко - с нищо (извън стиската обичайни рисунки, де).

# 94
  • Пловдив
и при нас имаше мартенска роботилничка, но беше от 5 следобед Simple Smile Водих и малката, та си поигра с батковците и каките, които не искаха да помагат за мартеничките Simple Smile
За Баба Марта имаше театър - стандартните 4лв. Simple Smile Вързала им мартенички на ръчичките Simple Smile
След театъра, в двора на градината имало огън, който прескачали - тогава им обяснили и за Сирни Заговезни. После по групите са "гонили" халва, вързана на конец със затворени очи hahahaЯд ме е, че таткото забравил да ми спомене за предстоящите събития, за да занеса апарата - големи емоции са били.

За 8.03 стягат тържество, но нищо не ми казва - било изненада за мама Simple Smile
Подготвят и друго тържество - нещо за кукерите, защото моето диване ще е кукер - точно за него са и 4 стихчета. Кофтито е, че са в битов стил и няма никаква рима Rolling Eyes Аз все още не мога да ги запомня, а дребния научил почти цялата пиеска, барабар с песничките Joy Баща му се шегува, че ние може и да го пропуснем, защото всяка вечер го гледаме под формата на монолог Whistling

# 95
  • Обетованата земя
Ще ви следя  Hug

# 96
Не ми хареса тържеството- 25 минути цялата работа, приказка разказваха и 3 песни изпяха. Мънкаха, но и с тези болести, не са имали време за подготовка. Дадоха им по един шоколад, ние, майките, носихме почерпки, и ни подариха по една керамична рамка за снимка, с надпис вътре Обичам те, мамо.
За пръв път не съм доволна, ама, карай. Моето в нас уж си казваше двуредието, то било на друго дете- на неговото се запъна.
Абе, претупана работа.

# 97
  • Mediterraneo
Точно заради времето за подготовка и отсъстващите деца, нашето тържество за мама ще се съчетае с това за първа пролет и ще е на 18 или 19 март. Надявам се ентусиазираното ми вкъщи дете да успее този път да се пребори със сценичната треска и да си каже думичките  Laughing

# 98
 Тарталета, ако харесвате Франклин, в поредицата една от книжките касае сценичната треска.  Wink

# 99
  • в 1001-та нощ
Вижда ми се сложно да се подготви такова тържество - на всяко дете да се обърне внимание, да се намери подход, да има координация и синхрон ....

Дразни ме обаче, когато цялата рода се помъкне да гледа и няма ни въздух, ни място в залата  Hug

# 100
  • Mediterraneo
Дразни ме обаче, когато цялата рода се помъкне да гледа и няма ни въздух, ни място в залата  Hug

Peace Особено на празника на мама да се помъкнат татковци и дядовци, откачам! Сега се опитвам да отбия мераците на голямата дъщеря да присъства на тържеството...

# 101
Е, айде сега, дразнело ви присъствието на татковци и родата. Всеки иска да се порадва на детето си! Ако на вас ви каже някой да не присъствате, защото му пречите на тържеството, дали ще отидете или не?!?!

# 102
Ние бяхме в салона тази година и бечше ок, не като миналата- в занималнята. Госпожите викат всички- да имало хора.

Тарталета- успех на ентусиаста!

# 103
Все едно да не отида на тържеството за Бабинден, тогава за първи път и татко ѝ успя да отиде.

Ние пропуснахме тържеството за 8 март тази година. И двете сме болни вкъщи. Гледах днес снимките не е било нищо особено. Бяха ми казали, че ще е предимно с танци.

# 104
  • shumen
Нашето тържество е довечера.Моя обаче беше болен до неделя и не съм го пускала и още се чудя дали да го заведа довечера за тържеството или да не рискувам.Не ми се ще да лепне нещо пак,а на такива тържества ходят всички-няма болни,няма здрави.

Общи условия

Активация на акаунт