ЕЛП 46 - ароматна

• 22 563
  • 734
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Писано е  Mr. Green
Точно днес го дадох назаем на една приятелка - мъжът й се оплаквал от Черната й орхидея, та имала да му мъсти  Whistling

# 166
  • n/a
Да, Черната орхидея.  Laughing Нея знам що за
поразяваща сила има  hahaha И разбирам
донякъде желанието за отмъщение  Mr. Green

# 167
  • София
Ще донесете ли по някоя мостра на биропитието? Любопитна съм!

# 168
  • София
Ама разбира се, щом има интерес  Grinning

# 169
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
подозирам, че е от онези, дето се режат с нож часове след като притежателката им е отминала  Mr. Green

# 170
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
подозирам, че е от онези, дето се режат с нож часове след като притежателката им е отминала  Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy
Ох, Добри, ще ме умориш! Обаче е много точно това описание. В нашия вход някакво момче ползва парфюм от този вид. Когато се случи да изляза след него, просто разсичам въздуха с ръце, гмурвам се в пролуката и така стигам до външната врата.

# 171
подозирам, че е от онези, дето се режат с нож часове след като притежателката им е отминала  Mr. Green

Което ми припомня как на една Нова година щях да утрепя Слав с Rеd Door. Със съвсем мъничко, честна дума! Ама беше о-де-парфюм, пък той има нос като на куче. Embarassed Оттогава някак ми отмиля този аромат, а толкова го харесвах, като бях на 16... Нищо не разбирам от парфюми, и на мен ще ми е интересно, ако на срещата, Атти, дойдеш подготвена.  Mr. Green

Свеч, и аз се давя когато се наложи да се гмуркам в аромати, хем не съм с чувствително обоняние. Ужс.

# 172
  • София
Red Door? Божичко, това е мила и нежна невинност! Честно, страхувам се за здравето ви, ако донеса нещо, каквото и да е  Embarassed

# 173
Уах! Пък мен малко ме беше срам, че харесвам толкова тежък аромат, дето май никак не ми подхожда.  Joy След телесните течности, Атти, сме подготвени, ще оцелеем! Mr. Green

# 174
  • Пазете Гор
Какво пък толкова ще донесеш? Силажна яма? Мандраджийско буре? Войнишка сушилня? Кофражистки фургон? Скротум на пръч? И с телесни течности не ни плаши - ръгбистка съблекалня познаваме и обичаме.

Като стана въпрос за аромати - котараците в махалата непрекъснато си маркират територията и мазето включително. Това е нормално, но защо, мамка му са избрали за табло за обяви ботушите ми? Днеска ходих до бахчата, турих и ботушите в колата - смрад геенска!

Ло, за Маленькая Вера" ми напомни - пак потискащ пейзаж и житейски тупик. Тоя филм някога мина гръмотевично, защото съдържаше първата секс сцена в съветското кино и това заглуши всичко останало. А то именно останалото си струва да се види.

Имам мазол на пръста, средния, повтарям - мазол! Не ми е излизал мазол от казармата насам. Къде сбърках?

Последна редакция: чт, 26 фев 2015, 21:21 от Куркума

# 175
  • Казанлък of all places
Atti, най-после си намерих парфама във Фрагрантика!

# 176
  • Пазете Гор
Докладвам: пшеничената бира мирише на старата фурна в село Макрирахи, на Пилио, в Гърция. Малко е блудкава, тоест би вървяла чудесно с луканка.

# 177
  • София
Това е първата Малка черна рокля и по мое скромно мнение най-добрата от всички 16 Рокли (големите парфюмерийни къщи си мрат да правят безумно количество фланкъри на най-успешните си аромати, всяка година по 1-2-5, което е абсолютно безсмислено за мен, защото като правило фланкърите са компромис - гонят аудитория, която не е била удовлетворена от нещо в оригинала, но смятам, че като не ти харесва нещо, както и да ти го представят, все няма да ти хареса... или пък просто напомнят за себе си всеки сезон, което е ненужно).

Куркума, за теб действително се притеснявам! Ти каза, че си чувствителен към аромати, не знам дали бих могла да ти причиня който и да е от любимците си  Grinning

# 178
  • Пазете Гор
Не ме мисли. Ще седя далече.

# 179
  • гр. София
Атти, на срещата да дойдеш така, но в касата да са парфюми:

Общи условия

Активация на акаунт