ЕЛП 46 - ароматна

• 22 562
  • 734
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Куркума, изхабени фулмастри се съживяват с бира  Mr. Green Не ми скачайте сега, количеството, което отива зян, е минимално. Освен това понякога въпросът е на живот и смърт, като трябва на следващия ден да предадеш проект по градоустройство, в който имаш да оцветиш милион и петнайсет дръвчета и градинки, а всичките зелени цветове са предали богу дух къмто 4:30 сутринта.

# 151
  • Пазете Гор
Съживяват се и с лавандулов спирт. Ама аз говорех за такива - чиито писец се е разплескал и разрошкал. Вади се с клещи, на негово място се пъха пълнител.

СА такъв химикал пишеш вече там каквото трябва - списък за пазаруване, стихове, доноси или просто оная трибуквена дума, дето се пише на стоборите, ама не е МИР.

Ама как така оцветяваш с флумастер? Ами цветен туш? Или той не е за оцветяване?

# 152
  • София
Да, не е за оцветяване цветният туш, прекалено е мокър, паусът ще стане на нищо.
Всъщност никога не ми се е налагало да ползвам такъв, но си имах, за всеки случай.

# 153
  • Пазете Гор
С кафяв туш се чертаят хоризонтали, със син - хидрографията, а на пътните профили някои неща се изписват с червено.

Когато някой от бригадата хванеше арматурния план, другите го закачахме "Какво пише там, Ниязи, ще има ли таратор за обед?". Изобщо отделна класа са дюлгерите, които "четат планове". Четем планове.

# 154
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
вие си думате за сериозни неща, а на мен само кръглите градинки на архитекта са ми в ума  Blush
срам не е, ама малко  Blush

# 155
  • София
С кафяв туш се чертаят хоризонтали, със син - хидрографията, а на пътните профили някои неща се изписват с червено.
Да, ама ние прозтите архитекти таквизи работи не чертаем. Само в червен цвят определени неща по градоустройствени разработки.

Но за учебни цели не ми е трябвало.

Наистина обаче най-добре чертая с дъното на чашата кафе  Mr. Green

# 156
  • Пазете Гор
Пише ми се пътепис. Да даде Господ и път на някъде на интересно, а тетрадка имам. Всъщност навсякъде е интересно, човек очи да има и душа да чувства.

Ама как ги плеснах това, като че ли барем пет пътеписа съм написал и разпродал, хем в тиражите на "Човек от народа". Гложди ме едно пътуване до Атина през 2008, тъкмо в три рекордно горещи дни (47 на сянка). Пет таксиметрови шофьора да опиша - стигат.

Единият - репатрант от Венецуела, сух и върлинес, сбръчкан, със жълти от цигарите мустаци. Оженил се за красавица-венецуелка (показа снимка), но детето им се родило болно и дошли в Гърция, защото тука имало лечение. показваше ми нместат на детските си игри - сега квартали с вили и шикарни крайбрежни кръчми. пееше с радиото някакво латино и ми превеждаше. Извади касовия апарат изпод седалката, но горката машинка изглеждаше така, че си помислих, че е крик.

Другият - нисиот (от островите), хомофоб и заклет трезвеник. Обясни ми как гей общмността е в сърцето на всички злини, и всички гърци вече са се изпедерастили, а тия, които не са - пият, и затова и жените им спели с албанци, негри и българи, изобщо погром. Аз съм българин, викам, а той ме гледа подозрително. Решил е, че акцентът ми е някаква местна особеност на атиняните, като хомосексуализма и дребните кучета.

Третият, лъскав и объл като диня, с бяла риза и фешън парфюм. Кара с малкия пръст на дясната ръка, а с лявата събира вятър през отвореното стъкло. Вятърът влиза, но е горещ и сух като пуканка. Иска да ми покаже новите магистрали, даже предлага да си поделим плащането, но да не кара по етники одос (обществен, безплатен път). Съгласявам се, а той вади с царствен жест някаква електронна джаджа, която отдалеко отваря бариерата на тол-пункта, скришом ме следи за ефекта. Фукльо.

Четвъртият и той беше едно магаре на квадрат.

# 157
  • Казанлък of all places
Мислих си къде да пиша след гледането на Онзи филм по онази т.нар. книга, ето тук било мястото.
Филмът е читав. Малко общо с бозата, освен постоянното хапане на устната от главната героиня. Уртикария ще си докара това момиче. Обаче извън това играе. И знае какво играе. Тази жена е била бита, изоставяна и унижавана. И Джейми има тъмна страна. И изобщо, ако трябва с три дuми да опиша фiлма, ще бъдат " Психопатия for dummies". Втората част на филма никак не е весела.

Последна редакция: ср, 25 фев 2015, 23:28 от angelina.bgk

# 158
Много се радвам да го чуя, и двамата са ми много симпатични. Браус, начи.

Аз пък се чудя дали съм си счупила кутрето на крака или само съм изкълчила някое и друго сухожилие. Шибнах се качествено вчера във вратата, забързана към банята. Откак се сдобих с Кица, все бързам занякъде, дори като съм сама вкъщи. Laughing

Куркума, кажи и за другите двама, де, недей така насред пътепис да ни оставяш.

# 159
  • Пазете Гор
А, няма. Ще разкажа, когато пием бира, Пуценщайн. Много върви с бира, особено след като уточня, че в и в 2 през нощта по напечените атински улици беше 37 градуса.

Като рекох бира - купих си някаква пшенична. Както е добре известно, и от табуретки може да се направи бира, нека я видим тая каква ще е.

предната есен беше толкова калпава, че сума народ не успя да засее пшеница, та сега, в опит да спасят сезона ще сеят пролетен ечемик. Той не е баш пивоварен, но може пък да са измислили. Бира вместо банички.

# 160
Готово. Ей го, почна да се затопля.  Sunglasses

# 161
  • гр. София
И мен ме пишете в отбора на поправячите на химикалки и фулмастри. Откак съм на човек станала все го правя. Само че жаля за едновремешните фулмастри, на които лесно се махаше горната капачка и можеше я спиртец да се капне, я стар дезодорант на мама да се пръсне, а в случай на неотложна нужда и бистра водица да се сложи. А сегашните са жива мъка. НЯМАТ вадене. На тия, дето все още се подмятат из къщи и с които Оц възторжено дращи по една тетрадка на тати си, съм пробила с остра белачка за картофи дупка в корпуса, че да капна водица. После дупките съм облепила с тиксо, че да не изветрява.

Милорд
, скромно предлагам да допишете за гърците и да го пратите туканка: http://пoblizo.com/?p=34917
Линкът излиза като спам, затова замених първата буква с кирилична. Иначе е poblizo

# 162
  • n/a
Милорд, на кой филм ви е напомнил Левиафан?
Не бих (могла да) го гледам втори път.

И нали сме в ароматна тема. Сутринта. Гушкам
за "добро утро" ЛоДж. Тя прави три дълбоки
вдишвания и пита:
- С какво си се парфюмирала, мамо?
- С парфюм.
- Сигурна ли си? Ама съвсем сигурна?  Mr. Green

Скрит текст:
За систъра и другите любопитни:

# 163
  • София
МУХА! МУХА! За миг си помислих, че си се сдобила с черния афганец, после веднага отхвърлих идеята и заложих на някой монталски oud. Май трябва да пусна тото  Mr. Green

Систър, нали няма да те учудя, ако кажа, че и аз съм участвала в абсолютно същата сцена, но с мъжа ми в ролята на ЛоДж и това в ролята на Атар.

# 164
  • n/a
Не, няма, систър  Hug
Каква ти учуда, като то името си го казва  Mr. Green
Не съм го пробвала, но ако е от категория-
та на Хабанита или Целувката на дракона -
това си е писано да се случва.

Общи условия

Активация на акаунт