SUPERNATURAL :-*

• 23 052
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
Първо: И на мен ми допада сюжета около Дийн в момента. Внася колорит в сериала и опровергава поне според мен това, че Дийн е по-малко чувствителен от Сам, което смятам, че е точно обратното.  Peace
Второ: Украсата си я бива.  Mr. Green Ще я взема назаем някой път.

# 676
А, много точно казано Peace ! Откакто чета мнения за сериала Сам е "нежната душа", "женчото" и какво ли още не, докато Дийн е "мъжкарят от камък", "майсторът на single man tear". И е така в известен смисъл, и не е. Показването или криенето на емоциите за мен не е показател за чувствителност. Изпитват ги и двамата, просто единият по-често им дава външно проявление, другият ги трупа в себе си, докато не избият отнякъде (например да ми огъне трътката в 2.02 Laughing ). Не съм сигурна какъв вариант на поведение предпочитам за себе си или хората около мен. За повечето неща съм като Дийн, за някои - като Сам, но за другите предпочитам да знам какво изпитват, дори ако не го показват, а трябва да се досещам, познавайки ги добре. Защото

но в разширен вариант, отнасящо се всички, които са ми важни.

# 677
 Mr. Green Hug
Смятам, че и аз съм на този принцип.
Много добре го каза Сами, но в повечето случаи гадая, така да се каже за познатите ми какво точно изпитват в даден момент или чувстват, защото всички са свикнали да крият емоциите си като считат това за слабост, според мен не е вярно.  Peace
ММ само по погледа го познавам какво чувства или в какво настроение е, но когато живееш с даден човек и постоянно сте заедно е така. Познавам го до болка, благодарение на това, че той е открит с мен и споделя всичко независимо дали на мен или на него му харесва. В предишни връзки не съм имала тази възможност да усетя какво е да си "едно цяло" с даден човек.  Heart Eyes Сега разбирам, поне за себе си така си го обяснявам.
Аз също понякога крия емоциите си също като Дийн, но друг път ме връхлитат и ставам нежна душа като Сами.

# 678
  • # супернатурална #
Аз сега ще хвърля една бомба  Mr. Green
Според мен Сам е по-силния характер. Той е този, който още почти дете се противопостави на двата авторитета - баща си и брат си, и избра (поне за кратко) различен път. Като второ дете (каквото съм и аз) има задачата освен да се бори за място под слънцето/в семейството, а и да отхвърля опеката, която "възрастните" си мислят, че могат да упражняват, дори "детето" да е 1.93 и на сума ти години  Laughing Дийн дълго време го третира като изпълнител, всъщност както баща им ги е третирал, но и Сам не му се дава. Като, естествено, прави грешки, но и те са част от израстването. Сега с дъщеря ми гледаме пети сезон и там, ако си спомняте, Дийн се държи доста ... недобре  Grinning Въпреки смазващата го вина, Сам си устоява позициите, бори се за равноправие. Може и да отстъпва, когато се налага, за което също се иска много сила. И още нещо, което ме кара да мисля, че Сам притежава по-силен характер. Въпреки, че обича брат си толкова, колкото и той него, може да живее сам. Докато Дийн сякаш има нужда от "патерица" - баща, брат, ангел...

# 679
Гале,това направо си е бомба  Crazy

# 680
  • # супернатурална #
Нали  Mr. Green Аз затова предупредих, Маракана да слага каските  Laughing
С това, разбира се, не искам да кажа, че Дийн е слаб. Това детство, дето са го имали и  живота, който живеят  - няма как да не ги кали. Единствено като че ли Сам живее в по-голям мир със себе си, а Дийн повече е в терзания и съмнения.

# 681
Сложих я аз моята,и по-леко усетих Simple Smile

Иначе се съгласявам с :

...Единствено като че ли Сам живее в по-голям мир със себе си, а Дийн повече е в терзания и съмнения.

# 682
Браво, Галче Hug ! Аз не бих се пробвала да сравнявам братята по сила и твърдост Mr. Green . Както винаги ги възприемам като едно цяло, допълващи се. И самодостатъчни (обсъждали сме го това). Права си, че като че ли Сам може и сам, без Дийн, макар да се натъкваше Wink я на Руби, я на Амелия. Дали в отмъщението или в желанието за нормален живот той успяваше да намери смисъл и сили да продължи, докато Дийн правеше всичко възможно да върне брат си (с изключение на пети срещу шести сезон). И когато "Малчо" му обърна гръб... Видяхме какво стана в средата на миналия сезон.
Със сигурност мога да кажа, че ако аз имам само един-единствен близък човек и отношенията ни са такива, да сме се избили още преди няколко сезона Joy .

# 683
 Joy Joy Joy
Не мога да съпоставя двамата на кантар, но Галето го направи вместо някой от нас и резулата е  Crazy  Hug.
"Малчо".  hahaha

# 684
Хаха "Малчо"  Heart Eyes

# 685
"Малчо" е по-добре от Флакон нали?  Laughing

# 686
  • # супернатурална #
Е, аз, както знаете, съм пристрастна, така че не търсете кой знае каква обективност, няма да намерите  Laughing Иначе от всичко написано дотук аз си вадя извода, че характерите са отлично изградени, завършени, задълбочени...абе като живи са бе! Променят се, развиват се, реагират според себе си в ситуациите...Сценаристите са свършили добра работа. С изключение на "когато Сдам блъсна куче" и малко в начлото на този сезон. Там са единствените леки разминавания с характера на Сам, или поне така, както аз съм го "опознала"

# 687
Много време мина откакто познаваме братята и наистина много неща им се случиха. Много промени видяхме в тях и въпреки това запазиха някои черти, характерни за всеки от тях от самото начало. Слагам розовите очила и [се правя, че] не виждам дребните, моментни несъответствия Laughing , нещата "извън образа" поне според моето усещане.
По-рано спомена Сезон 5. Спомних си го с носталгия и се замислих как може още да ми липсва Крипки ерата. А са минали още почти толкова сезона, колкото беше тя Crazy . Дано не бъда разбрана погрешно - новите сезони намирам за чудесни, особено последните три. И все пак ми липсва нещо... Не мога да го напипам точно какво Rolling Eyes . Ще помисля или, за по-лесно, ще питам Mr. Green .

10.17 "Inside Man" Clip:

# 688
# 689
Промо снимки за 10.17 "Inside Man":

Общи условия

Активация на акаунт