SUPERNATURAL :-*

• 23 048
  • 749
  •   1
Отговори
# 690
  • # супернатурална #
Не мога да го напипам точно какво Rolling Eyes . Ще помисля или, за по-лесно, ще питам Mr. Green .

Нека пробвам да го напипам вместо теб  Laughing
То не са едно и две. Първо, да кажем, умората и рутината. И от тяхна страна, и от наша. От тяхна - героите са променени, пораснали, мааалко остарели. Няма го вече младежкия плам. Има плам но не младежки  Laughing Не отива вече на Дийн да е толкова забавен, толкова момчешки наперен и закачлив. Много смърт около него, много загуби на близки хора. А Сам - след 6-ти сезон просто няма как да надхвърли себе си. Сценаристите също са уморени да измислят нови и нови сюжети. Това щото не се допитват до нас. Предполагам, че има умора и при Джаред и Дженсън. Въпреки, че чисто актьорски задобряват, играенето на едни и същи герои десет години едва ли е голямо предизвикателство за тях. А при нас - вече сме като дълго и щастливо женени. Дълго, но щастливо. Щастливо, но дълго. Няма пеперуди, няма непознати територии, само една голяяяма и силна любов, доверие и преданост Laughing И това не не всичко. Защото като си гледам сериите до 6-ти сезон, не примирам само от носталгия. Наистина си бяха по-добри. вече всички, вкл. екипа сме се пуснали малко по инерция. Не се оплаквам. Никога няма да ми омръзне да го гледам и винаги ще ми липсва след края.

# 691
  • Buffyworld
Много си права ! Точно затова един сериал не би трябвало да е толкова дълъг. Аз всъщност, освен за Старгейт , не се сещам с друг с толкова много сезони. 

# 692
  • # супернатурална #
И "Приятели"   Laughing Все пак аз се надявам на още. Ще има ли? Викам Крипки да се върне за един разтърстващ единайсти. Само да не ги убива  Praynig
Май са завършили снимките по десети, направили са си обща снимка. Джаред услужливо е приседнал на Импалата  hahaha

# 693
И аз не се сещам за сериал с толкова много сезони освен Приятели, който следях.
Съгласна съм с ГалчетоPeace
Лично за мен 7-ми сезон си беше цяла мъка да го изгледам.
До 5-ти сезон си ме връхлиташе и носталгия и спомени и съпоставяне на характери и действия даже с отминалите серии. Всички сме по инерция вече, но не смятам да спирам да го гледам. 10-ти сезон е добър, честно не очаквах, но белега на Каин ги спаси по някакъв начин. Не ми харесва това, че "занемариха" историята около ангелите и Кас.  Peace

# 694
  • Вестерос
Аз освенПриятели съм гледала още един с 10 сезона , който също след 5,6 се сбози, но последният 10-ти беше върха, говоря за Smallville.

И естествено Grey's Anatomy  Laughing в момента върви 11 сезон  Mr. Green Но там поне доста от главните измряха или се махнаха, но баш най-главните си стоят.

# 695
# 696
Благодаря, Мило Heart Eyes ! Обсъдихме - по-точно разкостихме Laughing - въпроса и в тукашната група. Събрах много идеи какво аджеба е различното. Еми много неща са Mr. Green , явно затова не успявах да определя точно.

Карвър представя 10.17 "Inside Man":

PS. Готова съм с новата тема Peace .

# 697
Импалка,много си бърза с темата ,супер ,нямам търпение.

Аз гледах епизода днес на работа - частта с Дийн и монахинята ме изкефи   Joy

Чудя се какво ли ще направи майката на Фърги (Фърби)  Mr. Green за да се добере до братята.

# 698
Алууу Лисаната  Crossing Arms.
Как можа да наречеш King of Hell - Фърги?!
Фъргас е.  Mr. Green

# 699
  • Buffyworld
Ивекс,  на мен също ми липсват ангелите и Кас. Всъщност пети сезон,  битката между демоните и ангелите ми беше най- интересен. Аз се радвам , че снимат още и ще го гледам, докрай  Mr. Green, но ако трябва да бъда честна, за мен лично, пети сезон трябваше да е последен.

# 700
10.18 "Book Of The Damned" Promo:

# 701
На мен също битката м/у ангели и демони ми беше интересна.
Не става федерален агент от Кас и това си е.  Joy

# 702

Не става федерален агент от Кас и това си е.  Joy

+ 1  Mr. Green

ПП - Епизодът беше много хубав  Heart Eyes

Скрит текст:
На Кас много му отива цвета на палтото на колата му  Joy
Изкефи ме моментът,когато Фърби нахлу и видя майка си гола  hahaha
И Дийн с четката за зъби  Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 02 апр 2015, 16:30 от малката лисичка

# 703
  • Buffyworld
Ох, нямам търпение !  Hug

# 704
Алууу Лисаната  Crossing Arms.
Как можа да наречеш King of Hell - Фърги?!
Фъргас е.  Mr. Green
Фърби също му отива  Mr. Green

Ох, нямам търпение !  Hug
Гледай,гледай  Peace

Общи условия

Активация на акаунт