SUPERNATURAL :-*

• 22 623
  • 749
  •   1
Отговори
# 705
  • Buffyworld
Гледах, гледах !  Mr. Green

Страхотен епизод ! И най-вече Боби  Heart Eyes Направо ми се прирева накрая, когато Сам четеше писмото. Някак си винаги съм възприемала Боби като баща на Сам и Дийн. Не ми хареса обаче как беше пресъздаден Раят . Наистина ли сценаристите си го представят така ? Беше много самотно там. Всяка душа затворена сам сама в килия .... много тъжно, не ми  допадна.  Дано до края на сезона пак да покажат Боби.  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Сега сигурно ще се окаже, че Роуина е най- голямата надежда на Дийн да премахне проклятието.  Sad

# 706
Сядам да гледам и аз.

# 707
  • # супернатурална #
Много ми хареса и на мен. Искам пак да я гледам  Laughing Луци ми лиосва, радвам се, че го споменаха. Може би пък той ще е ключът. Сам ще се изправи срещу най-големия си кошмар за да спаси Дийн. Ще загази яко. И следващия сезон (май е потвърден, а?) Дийн ще го измъква  smile3508

# 708
# 709
Изгледах и аз. Хареса ми този епизод. Липсва ми и Луци и Боби.
С Ровена и Фъргас /подчертавам Фъргас/ се смях много.
Явно тя ще има пръст в намирането на начин за премахване на белега.
Метатрон не мога да го понасям.
Дийн се превръща в демон отново, но този път няма да може да спре да убива, същото се е случило и с Каин нали? След като е убил брат си или се лъжа? Ето го финала на сезона.  Mr. Green Както и някой по-горе беше написал чакам саможертвата на Сами.
ПС: Бъфи и на мен не ми хареса "представянето" на Рая.

# 710
Тъкмо изгледах и аз и бързам да споделя, коолко много ми хареса серията /гледах последните три почти една след друга/.

Скрит текст:
Харесаха ми препратките към миналите сезони, хареса ми срещата с Боби, хареса ми носталгията към това какви са били и какво са преживели. Боби, Луцифер, че дори и "стария" Краули всичко си беше на мястото. Обясниха как и защо Краули е "омекнал" /много ми хареса коктейлчето му с дяволския тризъбец  Joy hahaha /. Хареса ми и препратката с думите на Боби, че семейството не свършва с кръвта, казана от Дийн, въпреки че той не се свърза с Боби. Наистина се зарадвах, че макар и за миг видяхме този Дийн, когото обичаме - закачливият, безгрижният, докато показваше на колежанчетата как се играе билярд. В тази серия най-накрая пораздвижиха Сам. За първи път от толкова много време, той е дейният, той търси решението и е готов на всичко. Дори да щурмува Рая /дали сега няма да има последици за Боби?? Praynig/
А как "обработиха" Метатрон наистина много се израдвах, макар да мисля, че може би той е измислил как да изиграе Кас  newsm78
Писмото на Боби ме просълзи, а Краули и това как каза на майка си, че е КРАЛЯ НА АДА със старият си маниер ме карат да мисля, че 11 сезон ще е нещо велико...

На тази мисъл ме води и едно изказване на Джаред, което ми попадна някъде във фейсбук, но сега не мога да го намеря. Пишеше, че края на 10 сезон е по-епичен дори и от финала на 5  ooooh!
И не знам как ще оцелея месеци наред до 11 сезон... #Crazy newsm78

Много съм впечатлена и отдавна серия не ме е карала толкова да се въодушевя, извинявам се за разхвърляния коментар, но емоциите ме държат и след малко май ще гледам пак.

# 711
  • Buffyworld
Да, наистина ще има последици за Боби. Нали накрая дойдоха ангели с намръщени лица и го заобиколиха отвсякъде. Сигурно ще го отведат нанякъде да го наказват. горкият Боби, но пък от друга страна това означава, че ще видим Боби отново.

Ивекс, и аз Метатрон не мога да го понасям. Неприятен ми е като характер и като визия. Ewwwwww .

# 712
Боби много го харесвам като персонаж и ми беше тъпо, че го бастисаха, но повечето фенове смятаха, че така би трябвало да бъде, защото според тях бил изчерпан образ, поне това което съм чела. Според мен не е така.
Метатрон ще го отнесе от Кас. Къв шамар му лепна. Мисля, че ще ги излъже. Както се очертава картите са у Ровена.
Чудя се кога ли ще се появи Бог? И дали ще го покажат и в каква светлина? Образът му също ми е интересен, накрая да не се окаже така, че той да ги спаси?!

# 713
  • Buffyworld
аз не вярвам да покажат Бог. Нали основната теория на ангелите беше, че ги е напуснал и си е заминал на някъде, че бил много разочарован.......

# 714
  • # супернатурална #
Аз останах с впечатление, че Чък е Бог. Бог под прикритие. Може би сам той не знае, че е Бог. А и нали в серията с многото богове стана ясно, че силата на който и да е Бог идва от това колко души/душИ вярват в него. Те бяха отслабнали след ерата на християнството. Сега и нашият Бог е слаб, заради не-вярата в него.
От друга страна нали Чък е гавра на Крипки със самия него си, логично е той да е Бог, защото Крипки решава какво ще стане, кой ще живее и кой ще умре в сериала  Laughing

# 715
Абсолютно.
Но ми се искаше да го покажат и да се намеси в цялата история.

# 716
Описание на 10.19 "The Werther Project":
CAN DEAN SAVE SAM? — Sam (Jared Padalecki) learns that former Men of Letters, Magnus, once built a magical box and Sam sets out to find it in the hopes it can cure Dean (Jensen Ackles) of the Mark of Cain. However, what he's not prepared for is the deadly alarm system Magnus set up on the box. When Sam opens the box, he puts both his and Dean's life in danger.

Няколко от промо снимките за 10.18 "Book of the Damned":

# 717
Интересно описание.
В каква опасност ще ги постави тази книга?
Много обичам прокълнати книги.  Mr. Green

# 718

Присъединявам се и аз. Към всички, които отбелязваме празника сега - Христос воскресе!

# 719
Грижовен тати  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт