С какво ви дразнят мъжете?

• 234 981
  • 2 180
  •   1
Отговори
# 1 845
Отделно ,да. И това е най -разумният вариант,идеята беше да се съберем ,когато забременея.Сега се разколебах за бебето.  Confused  Да ,искам го ,мечтая да съм млада мама.Чувствам се готова и достатъчно отговорна ,но дали не е грешка. Проблемите ще се задълбочат ,след появата на бебето. И то ще е единственото ,което ни свързва/задържа/задължава да сме заедно . Жалко ,наистина.  Sad
Живеете отделно и едва го търпиш, а представяш ли си да му гледаш физиономията всеки ден?
Може би е трябвало да заживеете заедно и тогава вероятността да го премахнеш от живота си, щеше да е голяма.
А може би не.
Усещам от първата ти публикация, че си натрупала огромно раздразнение към него. Има два варианта- или ще се разделите, или ще плеснете с ръце и ще се прегърнете. То трети вариант няма.

# 1 846
Ако не е тайна, на колко години си, че толкова бързаш с бебето?

# 1 847
Не е тайна ,но ще си спестя упреците ви Hug
Млада съм и бебето няма да ми избяга ,но така го усещам ,чувствам се готова ,желая го и ще съм щастлива ,ако съм бременна.  Ако не съм , ще трябва да избера как да се предпазвам Wink  Не бива бебето да е самоцел ,не заслужава средата ,в която би се родило.

Последна редакция: ср, 28 дек 2016, 01:21 от Анонимен

# 1 848
  • Бургас
Не е тайна ,но ще си спестя упреците ви Hug
Нашите ще си ги спестиш, ама тези на детето ти някой ден надали

# 1 849
Да Peace както писах,не е честно и си давам сметка чак сега ,дано не е късно.  Ако е станало - ще го родя ,ако не е ще се пазя известно време,поне докато реша какво ще правя с връзката си.

Последна редакция: ср, 28 дек 2016, 01:40 от Анонимен

# 1 850
  • София
А какво точно ви спира да живеете заедно сега?
Понеже съм сигурна, че ако се съберете да живеете заедно, само след месец дилемата ти ще се разреши.

# 1 851
Анонимен,забатачила си се яката на едно място.  Tired Не живеете заедно,а деца правите.Не сте ли си говорили за общо съжителство?Така като гледам,ти май искаш,а той не.Значи така му е по-добре.Хем обвързан,хем иска ергенската да го кара.Каква е гаранцията,че като ти направи бебето няма да те остави?Не знам,аз за пръв път чувам някой да прави бебе,а да живеят отделно.  newsm78
Ние например с моя приятел много се карахме докато живеехме отделно.Като предприехме тази стъпка,вече 2години и повече да чукам на дърво,се разбираме страхотно.Сега чакаме бебе,но не предприехме тази стъпка преди да се опознаем един с друг (ние сме заедво от 6г,но като живееш с него виждаш и другите недостатаци или плюсове)Защо не поживеете и вие заедно , за да видите как ще ви е?

Последна редакция: ср, 28 дек 2016, 08:43 от Baby.st.ss

# 1 852
Защо не ти дава да ходиш без сутиен в твоята си къща? За да не ти увиснат ли?

# 1 853
Така твърди ,но причината е друга ,"фръцкала " съм се пред баща ми  Shocked , когато питам сериозно ли го мисли "не ,да не съм луд" .
Какво да кажа ,може би така ни и по-добре(на него) ,не можем да се понасяме и когато остана за по дълго при него,често има пререкания и се стига до тава ,да ме гони,да си ходя   Shocked  . И не бременна нямам желание да си го причиня ,бременна още повече. Отделно ,не мога да си представя животът в една стая ,защото мъжо живее с майка си ,която всъщност е особен човек ,а бих искала да се разбираме,тъй като ще ми е от полза в отглеждането на децата ,примерно,а и е тегаво  да живееш с хора с които не се разбираш
Полезно ми беше да открия темата, определено започнах да си задавам въпроси ,които не ми беше удобно досега.

Последна редакция: ср, 28 дек 2016, 10:11 от Анонимен

# 1 854
  • София
Анонимна, както разбирам- ти си готова да си МЛАДА мама (това е особено важно, да знаеш). Много се дразниш от гаджето си, което ти отговаря със същите горещи чувства, а и те гони щом постоите под един покрив. Той живее с мамата си особнячка, с която искаш да си в добри отношения, защото ЩЕ ГЛЕДА БЕБЕТО ВИ. Ти живееш с вашите. Предполагам, нямате никаква финансова независимост.... Това е началото на книгата "Как да съм неудачник" ли е? Или някакъв хорър сценарий?

# 1 855
А родителите ти наясно ли са какви ги вършиш и че скоро може да се грижат за още едно дете (дори и само финансово)? Действията ти са страшно безотговорни и егоистични.  Rolling Eyes Не ми го побира умът как някой ще тръгне да прави дете с човек, с когото не се изтрайват повече от няколко часа. Вие сте все още във "връзка", точно защото се прибираш вкъщи на спокойствие, минава ти дразнението и забравяш, и така до следващия път, когато се видите. На мен ми стана мъчно за бъдещото ви детенце, пък за теб не знам... 

# 1 856
  • В един копнеж!
Да.След като нямам сили за раздяла, реших поне бебето да не бавим ,на едно мнение сме и двамата го искаме ,с желание го правим и ще си го родя ,каквото и да се случи. Може би е нечестно спрямо него,миличкото . Cry Заслужава обичащи се мама и тати . Това ,в случай ,че е станало ,ще го задържа,независимо от обстоятелствата и несигурността ми  във връзката и партньорът ми. Но ,ако не съм бременна ,обещавам сериозно да помисля ,дали искам да причиня това на бебето си .
Абе, на колко години си, момиче?! А мислиш ли понякога?! Или всичко в главата ти е секс и тънки сметки. Като 15- годишна си, срещнала незаменимия батко: "Той ме бие, аз го обичам. Я да направим едно бебе, може пък да престане...".  История за посмешище, особено с този ти начин на мислене...smile3555

# 1 857
За финансите ,не сте права , работата му е доходоносна ,добре си живеем,а аз до скоро се издържах сама ,в момента не работя,но това са подробности.  Да добавя ,че работата на партньорът ми понякога е над 15-16часа, и не е излишно поне в началото да има човек,около мен.  Не искам да натоварвам свекърва си и не ми е амбиция да родя ,за да ми отгледа ТЯ бебето.   Peace

# 1 858
добре си живеете, но не сте под един покрив и не се разбирате?  Rolling Eyes
много си амбицирана за бебето, помисли още веднъж ... още няколко пъти ...
достатъчно си млада, за да срещнеш по-подходящ баща за децата си

# 1 859
Все си мислех, че няма какво да ме    Shocked   в този форум, но уви, все се намира по нещо ...или някой.
Инфантилна ученичка, най-вероятно на около 20 години, в  "прекрасна" връзка, в която не могат да се търпят до степен да се гонят, като си писнат, решава, че едно бебе ще й разнообрази живота и ще й създаде "екшън"...
Боже, защо не си прибереш вересиите?!    Praynig
Съжалявам, но .....подобни дивотии наистина ми идват в повече.

Общи условия

Активация на акаунт