С какво ви дразнят мъжете?

• 236 290
  • 2 180
  •   1
Отговори
# 540
Наясно съм с тези неща, просто не мисля, че са валидни за всеки организъм.
Защото и много бременни повръщат, но на мен нито веднъж не ми стана нищо, така и не усетих, че съм бременна.
От друга страна има и мъже, които са с поведение като на "жена в цикъл", и хора от двата пола, които по цял месец са такива. Да, има жени, на които им влияе, но не поставям хората под един знаменател и е преувеличено, че е при всички  Peace

# 541
Аз пък и при двете бременности изповръщах света, иначе си бях спокойна и добричка /от отпадналост сигурно/  Mr. Green Явно вселената ми е казвала - Зандали, не прави повече така...  LaughingИ аз вече си я слушам.И цикълът ми е някакъв такъв -  болки, нервност, гадене - сама не се понасям и това от ученичеството още. Поне малките ми свикнаха и ме разпознават по погледа , та стават и те мили , тихи и добри поне веднъж месечно  newsm44

# 542
Не се сърди, човече, то е ясно, че няма общовалидност за всички. Но как иначе е измислен предменструалният синдром?...Много повече е масовостта на жените с нервни изблици и разни други състояния, по време на цикъл, отколкото спокойните, като теб. Ти по-скоро си някакво изключение, което разбира се е допустимо. Правило без изключения няма!!!

# 543
  • София
И аз да ви уведомя . Моят цикъл е най - гадния ,особено след като родих  ,но това е само един ден преди да ми дойде.Първия ден не мога да стана от леглото ,много често получавам кръвоизливи и ходя да ме дупчат . И бременността ми беше гадна ,повръщах до деветия месец и бях много изнервена и след родилна депресия имах отвратителна . Иначе съм много мила жена  Joy
Горкия ми мъж.
Но и той ,като е в такъв момент е отвратителен, така че по това си приличаме .. Горките ни близки..
Обаче като минем на режим и засилим тренировките тези неща се оправят.
Така че за жените ,които се чудят как да се излекуват ,активното спортуване много помага .

# 544
Малее, НСЧ, мъжете ни са щастливци. Не знаят те какво е ПМС и жена в цикъл.   Joy Ето, снощи мъж ми имаше щения, дори не е разбрал, че вече съм "заета".  Mr. Green

# 545
  • София
Аха , щото наще са нещастници....

# 546
  • София
Ами, повечето мъже определят жена в ПМС като нещастие  Joy  Heart Eyes

# 547

Стига де, сигурна съм, че тя го каза на шега  Hug

...Но как иначе е измислен предменструалният синдром?...Много повече е масовостта на жените с нервни изблици и разни други състояния, по време на цикъл, отколкото спокойните, като теб. Ти по-скоро си някакво изключение, което разбира се е допустимо. Правило без изключения няма!!!

Написах го, защото почти не познавам такива. Живяла заедно с разни приятелки и съм била с тях не само на кафе, а нон стоп. Всеки съди по обкръжението си, явно около мен все изключения Simple Smile

Не отричам Предменструалния синдром, казвам само, че използването му като клише е смешно. Не всеки странен изблик на човек е ПМС, по-скоро е нарицателно, отколкото реално при всички. А най-смешно е, когато сгафили мъже го ползват за оправдание на недоволството на жените си  Mr. Green
Което ме подсеща за темата - дразня се от мъже, които ползват клишета  Simple Smile

# 548

Еее, Симона, тъкмо се похвали колко мила жена си и веднага ми скочи. Добре, че нямаш домат наблизо.  Joy Hug

# 549
  • София
Grinning Сигурно ще ми идва цикъла  Embarassed Hug

# 550
  • София
А най-смешно е, когато сгафили мъже го ползват за оправдание на недоволството на жените си  Mr. Green
Което ме подсеща за темата - дразня се от мъже, които ползват клишета  Simple Smile

Ей това е постоянното оправдание на моя мъж. Като му се развикам за нещо и веднага ме пита дали съм в цикъл ..

# 551
Не викай, говори монотонно. Според моят мъж няма по-страшно от това  Mr. Green

Скрит текст:
За клишетата, и той много ги мрази, както и всички градски легенди, много се забавлявам, когато иронизира, но отсреща не се усещат - примерно казва на детето - не пий студено, че ще те заболи гърлото, а в същото време й слага 4 ледчета в чашата  Mr. Green или като не иска да прави нещо казва сериозно - не може, жена ми не дава   33uu  Joy

# 552
Скрит текст:
А най-смешно е, когато сгафили мъже го ползват за оправдание на недоволството на жените си  Mr. Green

Ей това е постоянното оправдание на моя мъж. Като му се развикам за нещо и веднага ме пита дали съм в цикъл ..
По принцип календари ала-бала... Grinning След, като живееш с една жена повече от две седмици си е наложително... Grinning

# 553
Не е задължително, има и перли  hahaha

# 554
  • София
И аз да ви уведомя . Моят цикъл е най - гадния ,особено след като родих  ,но това е само един ден преди да ми дойде.Първия ден не мога да стана от леглото ,много често получавам кръвоизливи и ходя да ме дупчат . И бременността ми беше гадна ,повръщах до деветия месец и бях много изнервена и след родилна депресия имах отвратителна . Иначе съм много мила жена  Joy
Горкия ми мъж.
Но и той ,като е в такъв момент е отвратителен, така че по това си приличаме .. Горките ни близки..
Обаче като минем на режим и засилим тренировките тези неща се оправят.
Така че за жените ,които се чудят как да се излекуват ,активното спортуване много помага .
В какъв момент като е и той?  Joy

Общи условия

Активация на акаунт