С какво ви дразнят мъжете?

• 236 184
  • 2 180
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Ясно , не съм те разбрала  Peace

Роналд , има хора дето без 50 гр. могат ,но само с 50 гр. не могат.   Grinning
Ти от кои си?

# 706
  • София
Ясно , не съм те разбрала  Peace

Роналд , има хора дето без 50 гр. могат ,но само с 50 гр. не могат.   Grinning
Ти от кои си?
От тези, дето могат с 2-3 бири:)) Твърдо не пия, само бира или вино  Grinning

# 707
# 708
Аууу, а аз като не близвам алкохол?  ooooh! Започвам да тренирам от днес, па току виж ми хареса.  hahaha

# 709
  • София
Преди няколко дни мъжът ми ме попита какво лекарство пие за кръвно. Никога не съм му го купувала, винаги той има грижа за набавянето му.
Но пък що да помни такива неща.

# 710
  • София
Моя мъж обича да крие важни неща и като му потрябват и не ги намери почва да ме обвинява , че аз съм ги сложила някъде. И винаги обича да ме пита къде е еди кое си още преди да го е потърсил,  дори и да знае къде е и да си има определено място. Правят го механично  . По- лесно е да ме попита отколкото да отвори едно две шкафчета . 

# 711
Моя мъж обича да крие важни неща и като му потрябват и не ги намери почва да ме обвинява , че аз съм ги сложила някъде. И винаги обича да ме пита къде е еди кое си още преди да го е потърсил,  дори и да знае къде е и да си има определено място. Правят го механично  . По- лесно е да ме попита отколкото да отвори едно две шкафчета . 

Стария имаше навика да си "прибира" по този начин нещата и после да ги намира след години Simple Smile Жив и здрав да ми е - слава богу напоследък освен някоя рецепта от някой вестник няма какво да прибира... Simple Smile

# 712
Тоз "стария" - баща ти ли е или кой !?

# 713
  • София
Тоз "стария" - баща ти ли е или кой !?
Баща му е, да, слава Боже, че не го написа "дъртия", че щехме да цък-цък-язъкаме, че е отгледал такъв дрисльо

# 714
Напоследък със всичко ме дразни .Няма нещо с което да не ме дразни .
Най вече с лъжи за супер дребни работи , бяха му предложили работа в англия и аз видях ,че са му звъняли на телефона той ме погледна и ме излъга ,че не са звъняли  повече. А колко пъти съм го хващала в лъжа и съм си замълчавала.Изобщо цялата ни връзка от самото начало до сега е една голяма лъжа.В началото на връзката ми ме излъга ,че сестра му има епилепсия .Родих голямата си дъщеря която играейки един ден в тях с някакви листи щеше да ги скъса и видях ,че това епикриза на сестра му в която пишеше ,че всъщност е болна от шизофриния параноидна/лежала е в лудница ,биела е майка си и т.н / .Настръхнаха ми косите.Попитах го защо ме е излъгал отговор не получих .
Били решили с майка му да не научавам за това  newsm78 #Crazy .Не мога да ги разбера.Отделно за други дребни неща лъже.Изобщо за нищо не му вярвам.Не е много грижовен .Тичала съм с 40 градуса температура сама да си взимам лекарства само защото той си пие бирата.Вчера с каката пък тичахме до дежурния кабинет да и махнем кърлеж а той не предложи да я закара.В 10 часа по тролеи търчахме .
Заради това ,че не знае какво иска си загубих работата която обичах много .
Иначе помага в домакинството но на мен не ми е достатъчно .
Само как се оплаках но ми олекна Simple Smile

# 715
  • София
  Бая го нахрани твоя мъж . "Каката" - кой е?
Ако е голямата ви дъщеря и той не ви е закарал на лекар ,ми звучи много безотговорно .
Ако съм аз ,ще играят доматите .  boo

# 716
  Бая го нахрани твоя мъж . "Каката" - кой е?
Ако е голямата ви дъщеря и той не ви е закарал на лекар ,ми звучи много безотговорно .
Ако съм аз ,ще играят доматите .  boo

Каката е голямата ни дъщеря имаме и още една малка на 2 год и 3 месеца Simple Smile .
Трябваше да я закара той а аз да остана при малката много се разстрои като излязох по това време .
Как да не го нахраня .Колко неща има още...

# 717
DqVoLsKi_ChArOvNa, това са много сериозни неща. Стегни се и ги промени. Сядате, говорите и не отстъпваш. Трябва да го направиш заради децата, те усещат и страдат. Онова, което виждат като отношения в семейството - м/у родителите и към тях, е основата и за отношенията им в бъдеще. Ако това, че ще бъде мразен/игнориран или че ще провали живота на собственото си дете като му насади грешни представи за човешките отношения не го уплаши, не знам...

# 718
Говорили сме много пъти.Според него драматизирам излишно и смята нещата за глупости .Глезила съм се била.Те са много нещата.Примерно се цупя ,че сме винаги в нас.Нямаме семейни приятели с които да съберем , нямаме никакви забавление .Според него това е нормално и се дължи на това ,че имаме деца .Не познавал такива с деца които да се забавляват  newsm78 #Crazy  аз естествено не искам всеки ден забавление.За мен забавление е разходка на ново и непознато място/екскурзия с децата, събиране с приятели , пикник и т.н / Поне така си представям нещата.Взаимност , уважение помагане разбиране без да се дели на твое , мое и т.н  .Явно съм сбъркана аз  Joy според него .
Като му заговоря било му омръзнало от глупостите ми.Не съм се държала като голям човек .
Дори съм му казвала ,че ще се прибера при родителите ми като не го заплашвам.Той казва ако го правя да го правя защото не се живеело така била съм го тормозила с тези си приказки явно  newsm78 .Спрях да правя забележки защото все нещо аз не съм добре според него.

# 719
  • sofia
Добре де, не ги ли усещате тези неща по-рано? Че имате основни различия в разбирането за живота.
Ние живяхме 4 години заедно преди да се решим да имаме деца. Мога да кажа, че аз бях дивата и неориентираната, и определено аз творях простотии, но за основни неща никога не сме имали различия.

Имам около себе си няколко такива примера (с тотални различия в разбиранията), едната част се разведоха, а другите си живеят в ежедневно напрежение и караници.

Общи условия

Активация на акаунт