С какво ви дразнят мъжете?

• 234 860
  • 2 180
  •   1
Отговори
# 75
И моят като на koikoii не яде два пъти от една и съща манджа и не мие чинии. Само че не счита за нужно да си намира оправдание. И обича да скитосва. Преди скитосвахме заедно, ама откак се роди Малчо...

Мъжете ме дразнят с реплики от сорта на: "Тук трябва да се изчисти. Трябва нещо да се сготви май. Трябва да подменим техниката, че и тази година нови неща има и нашата остаря. Къде си ми скрила чорапите, ключа, телефона...". Поне да ми се обясни как апартамент се самопочиства, вечеря се готви без човешка намеса, защо ми е да му крия чорапите и какви са ми ползите от новата техника, която заменя едногодишната престаряла такава.
  smile3501  #2gunfire
Добавям : "Малкият замириса.  newsm30 Трябва да му се смени памперса."  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 76
Каква ужасно забавна тема Simple Smile Ще си я препрочитам за да се забавлявам Simple Smile Не го приемайте погрешно - поне това, което прочетох в голямата си част е адски забавно Simple Smile Позволявате ли да пусна тема "С какво ви дразнят жените"? Хахахаха - не ме приемайте на сериозно - просто се забавлявам Simple Smile

# 77
ММ ме дразни с това че прибира се от работа и хоп ляга да гледа телевизия.  Sneaky
А пък аз след работа готвя,чистя,пускам пералнята,гладя и т.н.  food002 newsm28 wash hang 1ironing

Гледам доста в темата ви дразни това.
Какъв ви е проблемът да легнете до него и да не се дразните? Животът може да е толкова хубав...

# 78
И моят като на koikoii не яде два пъти от една и съща манджа и не мие чинии. Само че не счита за нужно да си намира оправдание. И обича да скитосва. Преди скитосвахме заедно, ама откак се роди Малчо...

Мъжете ме дразнят с реплики от сорта на: "Тук трябва да се изчисти. Трябва нещо да се сготви май. Трябва да подменим техниката, че и тази година нови неща има и нашата остаря. Къде си ми скрила чорапите, ключа, телефона...". Поне да ми се обясни как апартамент се самопочиства, вечеря се готви без човешка намеса, защо ми е да му крия чорапите и какви са ми ползите от новата техника, която заменя едногодишната престаряла такава.
  smile3501  #2gunfire
Добавям : "Малкият замириса.  newsm30 Трябва да му се смени памперса."  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Ами, следващия път му го връчваш с думите:"Памперсите нали знаеш къде са, аз имам работа!"   Laughing

# 79
Според ММ всяка дреха за момчето различна от тъмно синьо/сиво е... ЖЕНСКА.

Братчедчето ни даде една пижамка - жълта, за 3 годишно, и  тя била женска, не трябвало да я облича нашия син.

Вбесявам се за такива глупости, но какво да правиш , така е възпитан, наслагано е с годините, такъв консерватизъм , ужас..

# 80
  • София
Гледам доста в темата ви дразни това.
Какъв ви е проблемът да легнете до него и да не се дразните? Животът може да е толкова хубав...

И да живеем в кочина. Пробвала съм- не става, само аз страдам от цялата работа. Много се дразня да не ми е подредено и уютно, но на него не му прави впечатление.

По темата " С какво ви дразнят жените" ще е точно обратното на тази: "Не спира да мрънка защо съм си хвърлил чорапите там, като й пречат да си ги премести."  Mr. Green

Далеч съм от мисълта, че жените не дразним.

# 81
По темата " С какво ви дразнят жените" ще е точно обратното на тази: "Не спира да мрънка защо съм си хвърлил чорапите там, като й пречат да си ги премести."  Mr. Green

Далеч съм от мисълта, че жените не дразним.
Не, моля не го приемай на сериозно - само се забавлявам. Simple Smile От както съм разделен с бившата сме в много по-добри отношения Simple Smile Всеки ден ходя да виждам децата и мисля, че когато съм където трябва, когато трябва резултата е по-добър. Поне сблъсъците намаляха драстично Simple Smile

# 82
И да живеем в кочина. Пробвала съм- не става, само аз страдам от цялата работа. Много се дразня да не ми е подредено и уютно, но на него не му прави впечатление.

Това го бях забравила  Joy

# 83
Осми март наближава, излейте си тегобите в темата, иначе подарък няма да има.

# 84
Сладка тема.. Joy
И моят периодично ме дразни, но съм открила пряка зависимост между силата на търпение и хормонални цикли.
Иначе манията за контрол над всичко най-ме дразни..
И постоянната нужда от внимание.  Crazy

# 85
  • София

Със сигурност ще се издразня зловещо на подарък за 8 март. И той го знае и си трае, дори не споменава датата Mr. Green

# 86
  • Sofia, Bulgaria
Незнам вие как сте, но аз винаги се опитвам да се сдържа - казвам си "днеска няма да се караме, ще си затворя очите, глупости са!" и след 2-3 часа се започват едни съобщения, разговори...

Има една мисъл, че ако нещо те дразни задържаш яда си 24ч, ако още те дразни е важно, ако си го забравил спестил си си главоболия....

# 87
  • София
И аз се дразня на подаръци, а той пък се дразни как в редките пъти когато му дойде музата и ми купи нещо, аз не подскачам от радост   Joy
Единствено с шоколад му се получава. Веднъж му бях сърдита и като се прибрах имаше всякакви шоколади върху леглото и всичките за мен Crazy умрях си от кеф.

# 88
Виждам ,че темата е забранена за мъже,но не устоях на изкушението  да ви се порадвам и посмея от сърце.Много сте сладки в изказванията JoyОх наистина е весело,съжалявам ,ако съм се натрапил ,но нямаше как да се сдържа.

# 89

Със сигурност ще се издразня зловещо на подарък за 8 март. И той го знае и си трае, дори не споменава датата Mr. Green
Потребителското име е доста тематично.

Общи условия

Активация на акаунт