С какво ви дразнят мъжете?

• 236 313
  • 2 180
  •   1
Отговори
# 510
Това със седенето на компютъра постоянно и то от мъже със семейства и деца, които претендират,че са "зрели" е като една от болестите на 21 век и все по-заразна става Joy
То няма лошо, всеки обича, но висене пред компа по 7,8,9 часа и без да виждат и чуват друго е  #Cussing out

# 511
Преработва се безкрайно и това ни дърпа от времето заедно. Знам, че не го прави за лошо, ама понякога... се чудя в крайна сметка не може ли туй онуй да се прави по-така през пръсти, ама да не се работи над 60 часа на седмица. Имаме един единствен живот все пак, не може да го прекарваме изцяло в работа.

# 512
  • В един копнеж!
От днес съм отпуска, цял ден съм си у дома. Наистина имам нужда от почивка. Съответно моя мъж цял ден ми беше под око. Как не мръдна от тоя компютър, незнам. Цал ден, хора. На моменти като го погледна ми идва да му кажа, че е болен. Не е нормално за мен да цъкаш цял ден.....А пък вчера като се прибрах от работа...Вчерааааа!  Close Ме изненада като ми каза, че си е купил нов хард. Откачих! Не разбирам защо трябва да се харчат пари за неоправдани неща. Не е като да няма, но защо още...Луд скандал вдигнах, защото само аз ходя на работа, а той харчи от парите, които си ги е изкарал и скътал.  Close
Т.е., изкарал ги е преди да се познавате и сега ги харчи само за себе си?    newsm78

Неее! По скоро ме мъчи това, че харчи готови, изкарани пари/от няколко месеца е без работа/, тоест има разходи, а няма достатъчно постъпления. Неоправдано ми е. На принципа съм, че може да се харчи спокойно, когато знае човек, че може да запълни след това дупката...малко е тъпо моята заплата да запълва целия семеен бюджет.

# 513
От днес съм отпуска, цял ден съм си у дома. Наистина имам нужда от почивка. Съответно моя мъж цял ден ми беше под око. Как не мръдна от тоя компютър, незнам. Цал ден, хора. На моменти като го погледна ми идва да му кажа, че е болен. Не е нормално за мен да цъкаш цял ден.....А пък вчера като се прибрах от работа...Вчерааааа!  Close Ме изненада като ми каза, че си е купил нов хард. Откачих! Не разбирам защо трябва да се харчат пари за неоправдани неща. Не е като да няма, но защо още...Луд скандал вдигнах, защото само аз ходя на работа, а той харчи от парите, които си ги е изкарал и скътал.  Close
Т.е., изкарал ги е преди да се познавате и сега ги харчи само за себе си?    newsm78

Неее! По скоро ме мъчи това, че харчи готови, изкарани пари/от няколко месеца е без работа/, тоест има разходи, а няма достатъчно постъпления. Неоправдано ми е. На принципа съм, че може да се харчи спокойно, когато знае човек, че може да запълни след това дупката...малко е тъпо моята заплата да запълва целия семеен бюджет.
Да, определено не е честно.
Но винаги има и допълнителни фактори-дали търси активно работа, дали е имало периоди, когато той изцяло ви е издържал (т.е., товара поема този, който може за момента).....Ако само дреме на компютъра и чака да му свършат парите, за да се размърда, да, дразнещо и нечестно е спрямо теб.Та той тези пари, когато ги е изкарвал, ги е изкарвал за семейството ви, сега е малко нагло да очаква ти да поемаш всички разходи, докато той мисли само за себе си.

# 514
Адски съм изнервена...идва ми да го убия направо!!   #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire
С моят приятел работим заедно и на моменти, когато не е доволен или иска нещо ми се прави на БИГ БОСС. Когато съм съгласна с него изпълнявам, но понякога прекалява. Примерно днес- затворили сме с продавачката единият магазин за 20-30мин (Имаме два магазина и когато можем в обедните почивки заместваме жените, като те понякога си ги ползват, друг път не). Та бях й обещала да й помогна за една работа, а моя хубостник нямаше как да дойде да работи, докато нас ни няма. Е,  ooooh! 20мин са все пак (дори нямаше 30мин) стига с тази дребнавост!!!! Чак ми крещи по телефона, когато разбра и по-късно като се видяхме не искал да говорим сега бил много изнервен. Отвърнах му, че не съм му служител, не сме и съдружници, за да се държи по този начин с мен (всичко е въпрос на добра воля от моя страна и ако не бях аз нямаше да успее да отвори втори магазин за 1 година- Е ТОВА ЗАПАЗИХ ЗА СЕБЕ СИ). Дразни ме много с това си държание към мен тип "ШЕФ" при положение, че сме равни. И в интерес на истината дори със служителките ни не се държи така. Преди аз да вляза в бизнеса за него работеха само някакви кокошки, които се скъсваха да крадат (до ден днешен той не си го признава че е така) и той пак не се е държал толкова заповеднически към тях!

# 515
Към своите си човек се отпуска повече, а с чуждите - внимава в общуването. Моят е същият.

# 516
Към своите си човек се отпуска повече, а с чуждите - внимава в общуването. Моят е същият.
Права си, но в такива моменти не спирам да се моля за търпение, защото ако имам силаааааа.....ПФФФ  #2gunfire #2gunfire

# 517
  • София
А, това е друго, което ме дразни Twisted Evil Как е възможно,с някой който му е никакъв да се държи ок, да не повишава тон и да намира време да му свършиш работа- а аз и децата- после #2gunfire
Онзи ден- коментираме нещо важно и му се обажда някой- а той вместо да си продължим разговорът и после да му върне обаждането, надълго и нашироко започна да му решава проблемът на онзи...

# 518
А, това е друго, което ме дразни Twisted Evil Как е възможно,с някой който му е никакъв да се държи ок, да не повишава тон и да намира време да му свършиш работа- а аз и децата- после #2gunfire
Онзи ден- коментираме нещо важно и му се обажда някой- а той вместо да си продължим разговорът и после да му върне обаждането, надълго и нашироко започна да му решава проблемът на онзи...
Моят понякога е същия. Много ме изнервя и когато иска да се хареса на всеки, да се изтъкне, а аз нали съм по-емоционална и "аграсивна" по думите на наш клиент чужденец се дразня от такива хора.

# 519
Имаме два магазина и когато можем в обедните почивки заместваме жените, като те понякога си ги ползват, друг път не.

Извинявай за отклонението от темата, но ми стана любопитно - какво правят жените, когато не си ползват обедната почивка или когато някой от вас няма възможност да ги замести?
Ядат, скрити под тезгяха, и ако влезе клиент, го обслужват с пълна уста? А до тоалетна как ходят?  Thinking

# 520
Това като на моята работа с продавачките, имат един час, но ако излязат няма кой да продава... newsm78 Добре, че съм в офиса и съм си я ползвала винаги, иначе ще има скандал! Crossing Arms

# 521
  • София
Ето и аз днес му казвам , че ми е криво и да не ме закача .. ееей все едно му казах обратното да прави....
Докато не се скарахме не мирна.

# 522
Ето и аз днес му казвам , че ми е криво и да не ме закача .. ееей все едно му казах обратното да прави....
Вие сте весело семейство . Харесвате ми Simple Smile

# 523
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Joy Joy Joy

# 524
Joy Joy Joy

Срещала съм и с разменени роли /на мъжа каква му е причината/  Grinning
 Мен пък ме дразнят мъже ,дето мрънкат като жени  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт