С какво ви дразнят мъжете?

• 236 213
  • 2 180
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Ох, и аз мразя да ме лъжат. Що така лъжат тез мъже и то за незначителни глупости?
Сетих се и за още нещо- когато в разгара на спор ми каже "бе, молив, не се ядосвай толкова"... Лелеееее, иде ми да го тресна с нещо, ама у дома, всичко ми е ценно... Simple Smile

# 616
[]Мъжете не винаги лъжат с причина. Те просто си лъжат, щото видиш ли, де да зная  Mr. Green Tired
По-полека с обобщенията от типа "мъжете", "жените", "негрите" и т.н. Всеки е различен. Най-малкото звучи глупаво отстрани...

Абсолютно.

# 617
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Ох, и аз мразя да ме лъжат. Що така лъжат тез мъже и то за незначителни глупости?
Сетих се и за още нещо- когато в разгара на спор ми каже "бе, молив, не се ядосвай толкова"... Лелеееее, иде ми да го тресна с нещо, ама у дома, всичко ми е ценно... Simple Smile

Не стига, че    не  знаят  как  да  лъжат, не стига , че  не  знаят  как   да се крият, ами  за  капак не знаят и  какво  да  говорят hahaha

# 618
Това също прозвуча много странно... Ако лъжа за нещо ме "хващат" само, ако реша, че така ми е по-удобно Simple Smile Не мисля, че другите са по-тъпи от мен, но какво пък - всеки има право на мнение.

Като стана дума винаги ми е много забавно, когато някой ми заговори за "истина". Няма такова нещо, като "истина"... просто не съществува. Има факти, има тълкувание на фактите, но истина няма... Но това е дълга тема.

# 619
  • София
 Искаш да кажеш ,че всяка гледна точка може да си има своята истина, така ли?
Аз мисля по този начин.
Например: Той е казал ,че отива някъде , но е отишъл на друго място. - това е истината .
Но кой е провокирал лъжата , кой е по - виновен за лъжата - ето тук вече може да се доказва с факти и гледни точки.

Примерно за да излъже един човек ,това значи ,че той има някакъв страх и очаква отсрещната страна да не го разбере.
За това аз мисля ,че Бронте няма причина да се сърди.
Много пъти моя мъж ми казва ,че отива еди къде си , но се оказва после ,че е бил на друго място. Случва се  да няма места или да не му хареса или просто ей така да се сети ,че на другото място ще му е по - добре . Вече ако се прибере и твърди ,че е бил на мястото което ми е казал в началото пък аз знам ,че не е бил , това за мен е лъжа.

Естествено всеки си знае.
Лелеееее, иде ми да го тресна с нещо, ама у дома, всичко ми е ценно... Simple Smile
Опитай с някакъв зеленчук , домат ,картоф ,зелка , става и с чехли  Simple Smile
Аз имах едни стари картофи на балкона от 1 месец седят и се чудя какво да ги правя. Вчера ги оползотворих по една тълпа под балкона ми.

# 620
  • в дяволитите очички на моето тормозче

Вече ако се прибере и твърди ,че е бил на мястото което ми е казал в началото пък аз знам ,че не е бил , това за мен е лъжа.

Да  де,  точно  това  се  случи. И  най-  тъпото е, че наистина  нямаше причина- не познавам отблизо  нито  единия  му приятел, нито другия; не  съм  проявявала  претенции  относно  контактите  му с тях newsm78
Единственото  разумно  обяснение, което  ми  идва  на ум е,  да се  е  опасявал, че  ако  ми  каже, че  ще  пътуват  извън  града, да  не   пусна  детето   с него newsm78
Ама  и  това  не  се  е  случвало  досега, така че....наистина  нямам обяснение, а  той продължава  да твърди, че  аз не  съм била  разбрала.
Да, аз трева паса. Crossing Arms

# 621
Когато бях сервитьорка 111111111111111, за тези за които им се разваля темата Simple Smile

Последна редакция: ср, 06 май 2015, 06:03 от sexyeva

# 622
  • В един копнеж!
Когато бях сервитьорка често ме тупвяха по задника разни мъже докато сервирам, ужасно ме дразнят гадовете,вика ми ела надървен съм , че мен. Кво ме интересува, викам му ,върви при твоята к..ва мръснико, а той ми казва ти си моята к..ва! Друг пък ми вика, ела да ти го дам да му вземеш соса, а аз му викам, дай го на твоята кучка! Абе мръсници долни!

Joy Я, върви в съответния сайт, за който си набрал/а сили. Тук не си на място!

# 623
Когато бях сервитьорка често ме тупвяха по задника разни мъже докато сервирам, ужасно ме дразнят гадовете,вика ми ела надървен съм , че мен. Кво ме интересува, викам му ,върви при твоята к..ва мръснико, а той ми казва ти си моята к..ва! Друг пък ми вика, ела да ти го дам да му вземеш соса, а аз му викам, дай го на твоята кучка! Абе мръсници долни!

Като сервираш в долнопробни кръчми, така се получава. И не разбирам, защо разваляш хубавата тема?  Sick

# 624
  • София

Вече ако се прибере и твърди ,че е бил на мястото което ми е казал в началото пък аз знам ,че не е бил , това за мен е лъжа.

Да  де,  точно  това  се  случи. И  най-  тъпото е, че наистина  нямаше причина- не познавам отблизо  нито  единия  му приятел, нито другия; не  съм  проявявала  претенции  относно  контактите  му с тях ....
AAa значи аз не съм те разбрала. Извинявай.
Взимай картофите тогава и го почвай.  Grinning

# 625
Скрит текст:

Като сервираш в долнопробни кръчми, така се получава. И не разбирам, защо разваляш хубавата тема?  Sick
Всеки работи каквото намери - не винаги е забавно, а и често съм виждал и "недолнопробни" партита с "висш" персонал да правят почти същото... Може да не е с тези думи, но си е същото...

Простотията, сексизма и посредствеността не признават пол, социално положение и среда.

# 626
Тази тема ми е много странна. Отначало помислих, че става въпрос за "с какво ни дразнят мъжете, като цяло", а не гаджето/мъжа. Мен пък не ме дразни с нищо. Учудвам се какво пишете дами, скандализирам се даже. Нужно ли е една сериозна връзка да има такива моменти?

Представям си, ако ММ пусне тема във форум "С какво ме дразни жена ми?". Бих се почувствала тъпо.

# 627
Ами то за това мястото на мъжете ни не е в този форум... Outta Joint Иначе никога за нищо да не се дразните един на друг, малко не го вярвам!!! Два характера на едно място, било по-тихи, или по-избухливи, спречквания и дразги няма как да не стават, така че думата "скандализира" не ми идва на място!!! Мъжете дразнят! Да, и жените дразнят! Собствените ни майки ни дразнят понякога, та чуждата кръв ли няма... Айде стига глупости!

# 628
Честно казано майка ми може да ме ядоса и издразни само с една дума или за 1 минута, прекарана с нея. И не сме в лоши отношения, но се дразним. Същото важи за баща ми и други членове на семейството.

Но да седим и да се оплакваме от мъжете си във форума.. някак много тъжно изглежда. Ми да, не ме дразни ММ. Понякога може да е отвеян, да отиде до магазина за нещо конкретно, да купи 10 други неща, но не и за това, което е отишъл. В такива ситуации по-скоро ми става смешно, прегръщам го и му казвам, че е забраванче. За битовизми ли да му се ядосвам и дразня? Ми не, не мога. И не го приемам като чужда кръв, той ми е семейство, какво значи чужда кръв...

# 629
Съгласна съм с marilyn12.

За това, че нещо някой е забравил, купил друго и подобни не бих нарекла дразнене. На мен самата ми се случва често.

Може да ме дразни само нещо, което е коренно различно от разбиранията ми.
Скрит текст:
Например дразнят ме:
- спортните фенове;
- пристрастените към нещо, включително телевизия, компютри, игри;
- хора, които не искат да пораснат и чакат "мама" за елементарни неща, свързани с ежедневните си нужди (чистене, пране, готвене и подобни дреболии)
- такива, които имат децата си за играчки и си мислят, че могат да си поиграят и да ги оставят след това;
- които не работят;
- които поставят работата, приятелите или нещо друго пред семейството си
- които мамят, лъжат в очите и т.н...
Но в този случай не виждам какво ще правя с този човек.
От друга страна същия този човек, ако се събере с жена, която е с подобни разбирания, ще си живеят прекрасно и няма да се дразнят.
В крайна сметка всичко опира до това дали двамата си пасват, а не го конкретните неща, които се изреждат, те не са нищо друго, освен следствие от разминаването във вижданията им по основните въпроси.

Общи условия

Активация на акаунт