С какво ви дразнят мъжете?

• 236 121
  • 2 180
  •   1
Отговори
# 750
... Абе,  нема пълно щастие.

Има обаче минимум, който е важен, особено когато става дума за деца.

# 751
  • София
Re: С какво ви дразнят мъжете?

Със самото си съществуване  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Хи хи хи  Mr. Green

# 752
Re: С какво ви дразнят мъжете?

Със самото си съществуване  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Хи хи хи  Mr. Green
Обикновено аз повече ги дразня с моето  Mr. Green Mr. Green

# 753
  • София
Ей, много добри тези ваще мъже бе , щом никой не пише. Simple Smile

# 754
  • София
Ей, много добри тези ваще мъже бе , щом никой не пише. Simple Smile
Е, хайде ти сподели, не чакай другите  hahaha

# 755
  • София
Моя е станал много послушен в последно време .
Роналд , ако желаеш сподели и  ти ...  Grinning

# 756
  • София
Нямам мъж!  Joy Joy Пък темата е за мъже  Shocked

# 757
  • София
Можеш да споделиш с какво дразниш съпругата ти.  Laughing

# 758
И моя много ме дразни  Mr. Green
С ежедневни тъпотии, най- вече с разсеяност, едно че сам не се сеща да направи нещо и отделно че вече като му кажа да го направи, отлага с години, забравя, скатава се... абе много дразнещо.
При нас на мен ми се случва понякога да се прибера в 5 пияна  Embarassed, ама само защото той не обича и да излиза, иначе щяхме да се прибираме двамата пияни  Drunk

Ха ха ха ... каква ли гледка ще бъдете да се прибирате сутринта в 5:00 пияни ? Ама дали ще можете да се приберете ?

# 759
  • София
Можеш да споделиш с какво дразниш съпругата ти.  Laughing
Ооо, мен, ако питаш - с нищо, само й угаждам. Тя обаче надали ще е на същото мнение.  Mr. Green  Mr. Green

# 760
Е не е за 3000 но е за 2000 но пък не мога да го похваля ,че ми дава пари ! Simple Smile

Е добре де, ти хич ли никакви твои пари нямаш?
Моята жена никога не е оставала без пари дори като е била в майчинство (два пъти). Втората година там 200-300 лева ли колко вземат, са си били за нея да си харчи за кафета и каквото ѝ потрябва, пък покупките, памперсите и сметките и без това ги плащам аз. Отделно като ѝ е трябвало е казвала примерно дай ми 200 лева (нещо примерно преди празници), но рядко.
Как се живее така, да искаш всеки ден 1-2 лева от някой - да не си дете, което получава джобни? Ако нямаш работа и доходи, разберете се с мъжа ти примерно началото на месеца получаваш от него Х лева за лични разходи и това е. Хем е обидно, хем нерационално да се дават на малки порции (може и той да ги е изхарчил за деня и наистина да няма точно тогава в джоба си да ти даде).

# 761
С типично мъжки работи. 
Има ли мач по телевизора и като говоря и обяснявам нещо по някоето време ми отговаря само с "Какво каза, маци?"  Rolling Eyes
Вече се научих като има мач да не се занимавам да търталясвам.   Sunglasses
Обаче ме дразни,  че всички мачове са много важни. Шампионска лига, лига Европа,  английска лига,  Марек-Монтана.  Ем край нямат.   Laughing

# 762
Моя ме дразни като се заобяснява на тема политика,изобщо не ме влекат такива монолози, ама си слушам с полвин ухо и толкова. Мачовете отдавна съм ги преживяла, по-добре това отколкото компютърни игри.

# 763
Faiona, при нас е обратното. Аз псувам министерства разни, той гледа тъпо в тавана.  Joy

# 764
Faiona, при нас е обратното. Аз псувам министерства разни, той гледа тъпо в тавана.  Joy

Оф зарежи, той нали е чужденец  и сега сме на фаза доуточняване на държавата, в която ще живеем, и като почне да се обяснява за тая велика земя мАкедонска и колко много правело правителството и как хич не им бил притрябвал европейския съюз, щяли да ги задминат и сами по икономически растеж и блаблабла Tired

Общи условия

Активация на акаунт