С какво ви дразнят мъжете?

• 236 183
  • 2 180
  •   1
Отговори
# 765
Македонците са чужденци ли  Joy
Инак евала му на твоя мъж че е поне малко националист - щото ние бугарите само си плюем държавата , нацията и всичко наше.

# 766
Води се, поне докато не го уговоря за бг паспорта  Flutter
Аз нищо не плюя лично, мен ако не ми харесваше да съм се изнесла за постоянно отдавна.
Макар че не съм и свръхнационалистка, все ми е тая къде живея, ако си имам любими хора наоколо.

# 767
  • София
Faiona, при нас е обратното. Аз псувам министерства разни, той гледа тъпо в тавана.  Joy

Оф зарежи, той нали е чужденец  и сега сме на фаза доуточняване на държавата, в която ще живеем, и като почне да се обяснява за тая велика земя мАкедонска и колко много правело правителството и как хич не им бил притрябвал европейския съюз, щяли да ги задминат и сами по икономически растеж и блаблабла Tired
хахаха: ))) на този Чистокръвен Чужденец му кажи само: "Луно, луно, Земьо Македонска!"
И после послушай монолога за Александър Велики (Македонски), не че има нещо общо с Македония; Апропо, спомени му, че вчера изтече ньойския договор, последиците намери в гугъл, има интересни статии за...... Западните покрайнини на България  hahaha hahaha

# 768
Подразни  ме тази вечер много. Аз му казвам как се чувствам много изморена от недоспиване и влизам в някакви депресивни състояния. За протокола, избиха на малкия пет зъба за три седмици и продължават. Не се спи ни денем, ни нощем. Пет минути сън, пет минути бодърстване. А той ми вика: Що, аз да не съм по-добре, да не да спя?  #Crazy Казах му, че нищо не искам от него, само да споделя, за да се почувствам по-добре. А той: Какво се оплакваш, и аз съм така...  ooooh! Tired Как да споделяш после с мъж? newsm78

# 769
Faiona, при нас е обратното. Аз псувам министерства разни, той гледа тъпо в тавана.  Joy

Оф зарежи, той нали е чужденец  и сега сме на фаза доуточняване на държавата, в която ще живеем, и като почне да се обяснява за тая велика земя мАкедонска и колко много правело правителството и как хич не им бил притрябвал европейския съюз, щяли да ги задминат и сами по икономически растеж и блаблабла Tired
хахаха: ))) на този Чистокръвен Чужденец му кажи само: "Луно, луно, Земьо Македонска!"
И после послушай монолога за Александър Велики (Македонски), не че има нещо общо с Македония; Апропо, спомени му, че вчера изтече ньойския договор, последиците намери в гугъл, има интересни статии за...... Западните покрайнини на България  hahaha hahaha

А говори ми, като ходих на гости се опитваха магнитчета с кирил и методи да ми продават за сувенир  Laughing  Joy И тва ще му мине полечка, ся и на тебе да ти промиват главата с алтернативна история от малък, и ти ще ги ръсиш тия, ама това да ни е проблема.

# 770

А говори ми, като ходих на гости се опитваха магнитчета с кирил и методи да ми продават за сувенир  Laughing  Joy И тва ще му мине полечка, ся и на тебе да ти промиват главата с алтернативна история от малък, и ти ще ги ръсиш тия, ама това да ни е проблема.

Ха ха ха ха ха,
Твоя македонец е голям образ! Аз ако съм на твое място ще му се радвам като на дете... Те македонците си покрадват от гърците, от нас и т.н. Да не забравяме, че и какви македонци са, чисти българи са си, само дето говорят смешно. Аз ако съм бих се радвала както една майка примерно се радва на глупостите, които едно малко дете й ръси за едно или друго, ама тя си знае истината и само се усмихва. Ти ако влезнеш в спор с него тежко ти и горко, няма да е красива картинка ... Седиш и се подсмихваш под мустак и кимаш одобрително с глава, според мен това ти е изхода, или един от многото изходи.

# 771

Ха ха ха ха ха,
Твоя македонец е голям образ! Аз ако съм на твое място ще му се радвам като на дете... Те македонците си покрадват от гърците, от нас и т.н. Да не забравяме, че и какви македонци са, чисти българи са си, само дето говорят смешно. Аз ако съм бих се радвала както една майка примерно се радва на глупостите, които едно малко дете й ръси за едно или друго, ама тя си знае истината и само се усмихва. Ти ако влезнеш в спор с него тежко ти и горко, няма да е красива картинка ... Седиш и се подсмихваш под мустак и кимаш одобрително с глава, според мен това ти е изхода, или един от многото изходи.

Ами общо-взето така правя, като задълбае окончателно на исторически тематики, казвам, че ще се разберем да сме несъгласни, и сменям темата. То като не му спориш и не му е интересно и престава. Проблема ми е с обясненията надълго-нашироко за последните 10 години управление, щото аз изобщо не държа да им вниквам в дълбочина на разните му там държавни апарати. Пък и подозирам, че поукрасява бая, то ако го слушаш, те вече всичко им е електронно, нямат грам корупция, пътищата им са магистрали тип германски и безработицата е на изчезване. Пък на практика май нее точно така  Laughing Ама то нормално, нали му се иска да ме убеди там да се преместим, и аз не обяснявам най-грозните реалности тука по същата причина, ама и не казвам, че всичко е розово все пак.

# 772
Дразни ме, че е малко асексуален.

# 773
Дразни ме, че е малко асексуален.
Дразни ме с точно обратното.

# 774
Разменете си ги и готово Grinning

# 775
Сама съм си виновна че търпя толкова години лош човек.със всичко ме дразни.
Успокоявам се като похарча пари за непотребни неща.
Нека продължава да ме дразни....

# 776
  • София

А защо го търпиш?

# 777
Дразни ме с манията си към вещи и  стари абсолютно непотребни неща. Няма такъв плюшкин .
Аз съм на другата крайност,  мразя да съм затрупана с вещи . Хвърлям и подарявам всичко , което не ми върши работа . Ужасявам се , че с времето става все по-лошо  и  проблема изключително трудно ще бъде решен . Аз все повече  искам да хвърлям , той все повече събира и не дава нищо да иде на боклука .

Последна редакция: ср, 09 дек 2015, 10:53 от Анонимен

# 778

А защо го търпиш?

Щото съм проста ,и ми е жал понякога....това не ме извинява обаче.
Лека полека ми идва ума.

# 779

А защо го търпиш?

Щото съм проста ,и ми е жал понякога....това не ме извинява обаче.
Лека полека ми идва ума.
Как точно ти идва ума? Имаш предвид казаното от теб по-горе, че ти харчиш пари за ненужни неща и така не му обръщаш внимание, или? Ако е това, не ти идва ума, а ти се задълбочава проблема.     

Общи условия

Активация на акаунт