С какво ви дразнят мъжете?

• 236 182
  • 2 180
  •   1
Отговори
# 780
Няма да се задълбочи проблема,бракоразводна та зала ме чака,и от там спасението  и надявам се спокойствието.
Благодаря че взе отношение по проблема ми.

# 781
  • София
Дразни ме, че понякога е прекалено критичен... Към мен, а и към себе си. Винаги има какво да каже, защо съм обула тези дънки, защо съм си вързала косата, защо съм се гримирала така, повече критикува, отколкото хвали (разбира се, има много моменти, в които е във възторг)... През бременността качих 17кг., след раждането свалих веднага 10, останаха 7... ей, не спря да се бъзика докато на ги свалих (за около 2 месеца). Не искам да звуча самовлюбено, но изглеждам доста добре и съм поддържана жена. Тренирам, старая се да се храня здравословно, поддържам се. Постоянно получавам коплименти, почти всеки мъж около мен флиртува, въпреки, че всички около мен знаят, че съм омъжена. Както и да е, не е това темата. Мисълта ми е, че съм желана жена, ако мога така да го кажа... А понякога собствения ми мъж не ме вижда... или когато ме види винаги има какво да каже. Разликата ни с него е 9 години, аз съм на 26, той на 35... Преди не беше така, напротив. Последните 1-2 години се промени. Иначе е ревнив, когато забележи, че някой друг се закача и веднага реагира, т.е. пука му. Просто предвид забързаното ежедневие, стреса и натовареността, понякога имам чувството, че ме приема за даденост. Имали сме такъв период и преди и беше тежко, надявам се да не се повтори.  Praynig Оххх олекна ми... трябваше да си го кажа някъде...  Crazy

# 782
Съпругът ми не ме дразни с нищо, но понякога ме натъжава, когато е в лошо настроение и е нервиран, че нещо не съм свършила. Натъжава ме, когато той се дразни от мен. Понякога не ми харесва това, че може да говори два часа за нещо, което аз мога да кажа с едно изречение. Не ми допада новата му шапка с козирка и начина по който я комбинира с маратонки adidas. Понякога ми казва какво да направя или какво да свърша у дома, а аз обичам сама да си поставям задачите. Е да, сетих се! Това с което ме дразни е, че поддържа едно приятелче, което постоянно му иска пари или услуги.

# 783
  • София
Мисълта ми е, че съм желана жена, ако мога така да го кажа... А понякога собствения ми мъж не ме вижда... или когато ме види винаги има какво да каже. Разликата ни с него е 9 години, аз съм на 26, той на 35... Преди не беше така, напротив. Последните 1-2 години се промени. Иначе е ревнив, когато забележи, че някой друг се закача и веднага реагира, т.е. пука му. Просто предвид забързаното ежедневие, стреса и натовареността, понякога имам чувството, че ме приема за даденост. Имали сме такъв период и преди и беше тежко, надявам се да не се повтори.  Praynig Оххх олекна ми... трябваше да си го кажа някъде...  Crazy
Тази тъпа мъжка маневра е често срещана, когато той се чувства неуверен.
И вместо да те привлече с внимание, комплименти и нежност, се опитва да ти стъпче самочувствието, да не ти обръща внимание, че да не се почувстваш значима.
Тъпа мъжка логика, но на комплексар, която само ти вгорчава живота.
Не знам, ти си го познаваш, но дали ако сложиш картите на масата и кажеш какъв е резултата от маневрите му и му предложиш да смени тактиката, ако наистина те иска само за себе си, няма да спасиш положението?
Щото в един момент ще ти писне такова отношение и ще откликнеш на някой, който ти показва че си стойностна.

# 784
Съпругът ми не ме дразни с нищо, но понякога ме натъжава, когато е в лошо настроение и е нервиран, че нещо не съм свършила. Натъжава ме, когато той се дразни от мен. Понякога не ми харесва това, че може да говори два часа за нещо, което аз мога да кажа с едно изречение. Не ми допада новата му шапка с козирка и начина по който я комбинира с маратонки adidas. Понякога ми казва какво да направя или какво да свърша у дома, а аз обичам сама да си поставям задачите. Е да, сетих се! Това с което ме дразни е, че поддържа едно приятелче, което постоянно му иска пари или услуги.

newsm78 Той съпруг ли ти е, или баща извинявай, да ти поставя къщни задачи, и да се нервира, ако не ги изпълниш? Няма какво да си тъжна, направо вземи си отгледай гръбнак и се ядосай малко.  Peace

# 785
Няма да се задълбочи проблема,бракоразводна та зала ме чака,и от там спасението  и надявам се спокойствието.
Благодаря че взе отношение по проблема ми.

Да, разводът е едно от решенията на проблема, дори най-доброто решение, ако не засяга никой друг освен вас двамата. Успех!

# 786
  • София
Мисълта ми е, че съм желана жена, ако мога така да го кажа... А понякога собствения ми мъж не ме вижда... или когато ме види винаги има какво да каже. Разликата ни с него е 9 години, аз съм на 26, той на 35... Преди не беше така, напротив. Последните 1-2 години се промени. Иначе е ревнив, когато забележи, че някой друг се закача и веднага реагира, т.е. пука му. Просто предвид забързаното ежедневие, стреса и натовареността, понякога имам чувството, че ме приема за даденост. Имали сме такъв период и преди и беше тежко, надявам се да не се повтори.  Praynig Оххх олекна ми... трябваше да си го кажа някъде...  Crazy
Тази тъпа мъжка маневра е често срещана, когато той се чувства неуверен.
И вместо да те привлече с внимание, комплименти и нежност, се опитва да ти стъпче самочувствието, да не ти обръща внимание, че да не се почувстваш значима.
Тъпа мъжка логика, но на комплексар, която само ти вгорчава живота.
Не знам, ти си го познаваш, но дали ако сложиш картите на масата и кажеш какъв е резултата от маневрите му и му предложиш да смени тактиката, ако наистина те иска само за себе си, няма да спасиш положението?
Щото в един момент ще ти писне такова отношение и ще откликнеш на някой, който ти показва че си стойностна.

Не, не мога да кажа, че се опитва да ме тъпче, защото аз съм доста силен човек, труден характер и знае, че не се пречупвам лесно. По - скоро според мен е твърде изморен, пак казвам - той е критичен и към себе си и когато има някакъв проблем (който според моята камбанария е незначителен) той го изживява с много нерви и напрежение.... което пък пречи да си обръщаме взаимно внимание. Не казвам, че това ми тежи толкова, защото пак казвам - силна съм, просто на моменти ми става едно такова сиво... После пък започва да се държи като влюбен ученик и всичко си идва на мястото. Редовно спим заедно(3-4 пъти седмично), имайки предвид, че сме двойка от 12 години... т.е. огъня си го има и всеки път е прекрасно. Имахме такъв предишен период, беше доста тежко, но и аз бях на друг акъл тогава, в крайна сметка останахме заедно, просто понякога...

# 787
Не знам защо очаквате, мъжа до вас да ви прави толкова комплименти след 10 години, колкото ви е правил в самото начало на връзката примерно. Той все пак е всеки ден с вас в продължение на толкова много време и няма да ви прави комплимент всеки път, когато сложите обеците, които слагате за 100-тен път примерно. Но пък в офиса някой мъж ви прави комплимент, колко добре ви седят тези обеци и вече КРАЙ... всички ме забелязват, но не и моя мъж!
Е тази женска логика я ненавиждам  ooooh!

# 788
Едно е да не ти прави комплименти всеки ден, друго е да ти натяква, че имаш да сваляш няколко кила ДВА МЕСЕЦА след раждане, извинявай, ама това си е чиста проба гадняр. По всякаква логика.

# 789
Нали ти е родила дете, ще си я гледаш и 100кг да е станала Simple Smile

# 790
Е тя не е станала 100 кила, и ги е свалила доста бързо, и той пак й е натяквал, това просто е грозно. Не измествай темата.

# 791
Ежедневно да ти обясняват, че не ти харесват дънките, прическата, блузата, грима и т.н., си е психически тормоз. Та толкова ли е неоправна жена му и без вкус, та все имал "какво да каже" и е "критичен"?  Stop

# 792
Ужасно ме дразни как ММ ме лъже. Излъгал ме е за миналото си, страшно ми е обидно, но дори когато се пробваме да говорим той не може да се задържи на едно мнение по въпроса. Едва ли не съм второ качество човек, че да не заслужавам да знам истината дори за елементарни неща.

# 793
  • София
Чакайте сега... korn_val, изобщо не съм от жените, които имат нужда мъжа им постоянно да им помпа самочувствието, дори напротив, аз съм тази, която се старае да напомпва неговото. Не искам да ми прави комплименти всеки път, когато ме види... Просто искам когато наистина съм положила усилия и наистина изглеждам перфектно за даден повод, не да се чуди сега, защо съм си направила косата на кок, а просто или да каже, че му харесва или да не казва нищо. Обичам мъжа си много, просто споделих какво ме дразни. За килограмите не му се сърдя много, защото самата аз го ръчкам да се храни правилно, да тренира и т.н. и тогава беше неговия момент да ме ръчка той. Това е минало, но когато малко или много те тресат хормоните и се чувстваш достатъчно грозна и дебела не искаш да чуваш такива неща, дори и на шега.  Peace Разберете, не искам да ми сваля звезди, просто от време на време да направи някой комплимент. Виждам го, че когато сме сред компания, било то семейни двойки или пък неженени приятели се "надува" с мен и ми прошепва примерно, че от всички жени, мъжете само мен гледат и т.н. (което не винаги е така, това са си мъжки благородни лъжи  Laughing ) и му е приятно, че е с мен... Не знам, сигурно напразно си вкарвам филми в главата.  Blush Dara88 - в никакъв случай не е ежедневно, на моменти... На работа примерно задължително трябва да съм официална и елегантна - ходя с рокли, костюми, на много високи токове и на него много му харесва. Уикендите съм с по - спортно облекло (след цяла седмица прекарана на токчета) и на него му се иска да съм по - нагласена, но на мен хич не ми се занимава...  Laughing

# 794
  • София
Не знам защо очаквате, мъжа до вас да ви прави толкова комплименти след 10 години, колкото ви е правил в самото начало на връзката примерно. Той все пак е всеки ден с вас в продължение на толкова много време и няма да ви прави комплимент всеки път, когато сложите обеците, които слагате за 100-тен път примерно. Но пък в офиса някой мъж ви прави комплимент, колко добре ви седят тези обеци и вече КРАЙ... всички ме забелязват, но не и моя мъж!
Е тази женска логика я ненавиждам  ooooh!
Ами, ненавиждай я, но тази женска логика съществува и който се съобразява с нея има дългогодишно добро съжителство и жена, която вечер не я боли глава.
Аз пък, ненавиждам мъже, които се бръснат сутрин за пред колежките и ще си строшат вратовете подир някоя, дето за стотен път е сложила обеците си, но просто не е тяхната жена.
И дето седнат и станат се оплакват, че тяхната ква тигрица била преди, а сега, видиш ли, фригидна една такава...... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт