С какво ви дразнят мъжете?

• 235 089
  • 2 180
  •   1
Отговори
# 1 605
Ако мъжете споделяха повече, щеше да е много по-лесно...
Не поставяй всички мъже под един знаменател. Не се заблуждавай, че всички са като него. Едва ли без основания подозираш, че може да има някакви отклонения, възможно е наистина да има проблем. Ако обаче той самият не реши, че иска да се справи с него, никой друг няма да може да го накара.

# 1 606
Далеч съм от мисълта, че вс мъже са еднакви. По-скоро искам да се ориентирам какъв му е проблема - за професионалист или и любител ентусиаст може да се справи Simple Smile 

# 1 607
  • София
Моя мъж днес цял ден ми обяснява колко му е лошо и го боли корема и иска да си лежи , стана 15.00 ч и хукна на риболов в най - големия дъжд , даже и за вечеря ми каза ,че няма да си дойде ...  ooooh!

# 1 608
Може някоя пъстърва да му е звъннала...  Mr. Green

# 1 609

Въздържах се от подобен коментар.

Мъжът ми е фанатазиран рибар, но никога не съм чула, че риба се лови в 15 след обяд, при силен дъжд. Възможно е и аз да не съм слушала внимателно по време на лекциите му, де.

# 1 610

Въздържах се от подобен коментар.

Мъжът ми е фанатазиран рибар, но никога не съм чула, че риба се лови в 15 след обяд, при силен дъжд. Възможно е и аз да не съм слушала внимателно по време на лекциите му, де.
Напълно си права, пъстървата да не се обади, че е бременна.

# 1 611
  • София
Вие сте в някакъв сериозен филм  Joy

# 1 612
Вие сте в някакъв сериозен филм  Joy
  Кои ние? Някои са във филм, други, не сме.

# 1 613
  • София
Ми за някакви бременни пъстърви пишеш .Някой май се е подкарал на тревица ... smokeuu

# 1 614
Някои са във филм, други, не сме.
А трети гледаме филм, пардон, сеир. hahaha

# 1 615
  Тъкмо това щях да кажа. Някои си правят филмите, други се хилим на пуканки. Тревата е по поляните за говедата.

# 1 616
  • София
Оплаквам се от миуото, който напоследък е станал адски нервен шофьор. Не знам как и защо, но на пътя всички го дразнят. Днес попаднахме в 2 задръствания и не млъкна, накрая го заплаших, че ще сляза по средата на шосето. В крайна сметка успя да се скара с един багерист. Двамата бяха забавна картинка: моят викаше на английски, а хърватинът му отговаряше на сърбохърватски. Разбираха се отлично  Laughing

# 1 617
Оплаквам се от същото като Таис.
Много изнервено подкарва в колата , а никога не е бил такъв, и въпреки вечните ми протести не виждам промяна и то голяма.

Относно сърбите и мъжа ми в кола с англ. номерация и англ. книжка. Минава през Сърбия и го спират. Поискват му документите на англ. език и той подава книжката , след което прочитайки името му, казват 'Шта се  радиш на инглизън, бе брато? '. Та така.

# 1 618
  • София
В Сърбия и ние шпрехаме само на български, но тук ми прави впечатление, че половината местни не разбират и сами минават на инглиш. Или пък е поза, нали много драпат да са с отделен език  Simple Smile

# 1 619
  • София
  Тъкмо това щях да кажа. Някои си правят филмите, други се хилим на пуканки. Тревата е по поляните за говедата.

Сеир е мъж да пише в Бг Мамма  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт