С какво ви дразнят мъжете?

• 234 969
  • 2 180
  •   1
Отговори
# 1 800
... нито довечера да оправям легла...
И защо ще ги оправяш? Наяж се, напий се и си легни при децата.
Той е домакин колкото и ти, ще ги сложи, щом е преценил, че има сили Peace

# 1 801
Уиш, за съжаление правят и без да са от малцинствена група - съдя по съученичките на голямата ми дъщеря - и обикновено правят точно с много по-големи от тях
Мамасита има едно чудесно определение за прослойката, от която са тези деца /не го е измислила тя, но някак с нея го свързвам/
Така е, но се надявам, че децата от тази прослойка все още не са станали мнозинство.

# 1 802
  • София
Не знам какви са ви отношеноята, но ми стана мъчно за свекър ти. Че ще изперете едни чаршафи, че ще седне на дивана...Или нещо липсва в историята, или не разбирам с какво ти пречи човекър.

# 1 803
  • София
Не знам какви са ви отношеноята, но ми стана мъчно за свекър ти. Че ще изперете едни чаршафи, че ще седне на дивана...Или нещо липсва в историята, или не разбирам с какво ти пречи човекър.

Не си чела внимателно първия пост. Той вече беше в нас на Бъдни вечер, вечеря с нас, разчупи питката, дадохме му подарък /който аз лошата, бях купила/. Уговорката беше ММ да го закара в тях на 25.12. На 25 брат ми ми се обади да се видим, което стана невъзможно, поради това че свекър ми е тук. С брат ми се виждаме много рядко. Не се дразня толкова на него, а на ММ че не си изпълни уговорката.

И да, при 4 човека на 48 квадрата, 5ти вече притеснява, особено ако седи два-три дни. Даже и в момента си седя с дрехите и се чудя дали е заспал вече / не е/, дали ще мога да се преоблека, къде ще е удобно да легна и такива дреболии.

# 1 804

48 квадрата е малко наистина, но той няма вина за това, нито за това че е стар и има старческо слабоумие.
Аз имам повече гости, за по-дълго време, чаршафи прах, пазарувах, готвих, къде ли не ги разхождах. Мъжът ми също готви и чисти повече и се преуморихме и двамата. Обаче много ми е кеф, че са тук.
В момента мъжът ми ме дразни, че гледа баскетбол, вместо да гледаме коледни филми.

Последна редакция: пн, 26 дек 2016, 00:27 от Сирена

# 1 805
  • София
Да съм споменала нещо за слабоумието аз сега?
Който и да е щеше да ме притесни. За една вечер както и да е, ама за две... И утре не знам какво ще правим. Ей го, още кукуригам и не мога да заспя.

# 1 806
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
В момента мъжът ми ме дразни, че гледа баскетбол, вместо да гледаме коледни филми.
Аз съм го решил този проблем кардинално: Във всяка стая има телевизор и радио. Дори и в банята има радио. А домашния интернет го ловя на 1км. от дома.  newsm68

П.П. - профилът ми е само един. Wink

# 1 807
  • Бургас
Който и да е щеше да ме притесни. За една вечер както и да е, ама за две... И утре не знам какво ще правим. Ей го, още кукуригам и не мога да заспя.
Добре де, ти каза ли нещо на мъжа си?

# 1 808
  • София
Добре де, ти каза ли нещо на мъжа си?
Казах му много неща, май ме разбра.

Сега пък дядото се заби в банята  от половин час. О, то станало 1!

# 1 809
  • В един копнеж!
В момента с всичко, с всичко. Постоянно сме в пререкание, по няколко пъти на ден. Днес мисля да си бия камшика и навън, че  не му трая философийте.

# 1 810
  • София
Тоя човек мъжът ми ще ме побърка. Стана кисел, мота се, пие кафета, пуши. Майка ми се обади да ни кани на обяд. Той: Няма да ходим, аз докато се оправя, докато закарам баща ми...
Преди 20 минутки го "ухапа някаква бълха", скокна и тръгна. Чак ми вика - вие няма ли да ходите при вашите? Ку-ку!

# 1 811
Хайде стига със самотните възрастни. Майка ми живее сама - много си я обичам, ама отидохме й на гости, направихме си хубава Коледна вечеря, посмяхме се и се прибрахме, сега си пишем по скайп. Хем се зареждаме с хубаво настроение, хем никой не се мъчи. Егати и празника да се бутат 5 човека и да не можеш да се изкъпеш и да си легнеш на спокойствие.  ooooh!

# 1 812
Мен ММ ме ядосва с това, че има навик понякога, когато го попитам нещо, да мълчи. Питам го втори, трети път, в зависимост от това, кога благоволи да отговори. Следва реакция от моя страна, защо не отговаря, а той най-спокойно ми казва: "Ами отговорих ти..." #2gunfire Аз твърдо убедена, че това не е вярно, защото не се е случвало един или два пъти, започнах го гледам много внимателно дали си отваря устата, когато нещо го питам...И съответно го хващам, че не е казал нищо и го гледам изпитателно като му показвам един жест с ръка (трудно ми е да го опиша), който подканя отсрещния да говори.  Laughing
Ама не казва вече: "Аз ти отговорих, ама ти не си чула". Особено като кажа, че не си е отворил устата. Само се смее.  Laughing

Относно по-назад в темата за поканата за кумове, аз също съм за това, да се канят двойки. Аз и ММ имаме различни приятели (почти всички от които са с половинки) и от няколко двойки от моя и негова страна, аз прецених, че е редно да изберем негов близък приятел и ги поканихме заедно с приятелката му, която аз съм виждала два пъти (но пък ми допада).
Когато ги поканихме, той ни попита: "Ама само мен ли каните?" И ние отговорихме: "Не, разбира се, двамата ви каним". На нея й се насълзиха очите и каза, че е много мил жест.
Аз лично не бих се чувствала добре, ако поканят ММ за кум, а мен не. За обратния вариант също. Особено ако никой не познаваш на сватбата. 
Преди години една моя братовчедка ни поканиха цялото семейство на сватбата им, а моят бивш приятел, с който бяхме много години заедно и живеехме на семейни начала, не беше поканен. Аз отказах и не отидох на сватбата поради тази причина.
Едни приятели така направиха преди няколко години на тяхната сватба. Поканиха приятел на младоженеца за кум и приятелка на младоженката за кума. Той беше с жена и дете, тя без половинка. Е, жената на кума седеше някъде забита на някаква маса като кукувица с бебето. Не й беше много комфортно и й личеше по настроението.
Има и друг вариант, който за мен е приемлив, ако младоженците канят кумове поотделно, поне е редно, заедно с тях на масата да бъдат и половинките на кумовете. Така направиха едни приятели, на които бяхме на сватба тази година и беше много приятно и според мен нямаше сърдити.

# 1 813
И моя тия дни силно ме дразни..
Пукна си главата миналата седмица, зашиха го яко , а той си прави селфита в Пирогов. И дега на всеки с гордост ги показва + шевовете.. Shocked
Съчувствие ли търси или какво? #2gunfire

# 1 814
Excuse me, радвай се, че шевовете са на главата  hahaha
Бързо възстановяване!

Аз съм го решил този проблем кардинално: Във всяка стая има телевизор и радио...
Не за всеки е решение да си кукува сам все едно няма семейство.
Кардинално решение за мен е избор на партньор със сходни интереси.

П.П. Не гледам коледни филми.

Общи условия

Активация на акаунт