С какво ви дразнят мъжете?

• 234 993
  • 2 180
  •   1
Отговори
# 1 785
Говори високо + висок звук на ТВ всеки ден. Получавам главоболие, правя забележка, моментно подобрение и пак наново. Не издържам, с антифони ли да ходя вкъщи?  bash

# 1 786
  • София
В момента е болен и е особено дразнещ! Мрънка и се оплаква, а аз от сутринта яхнах метлата поради неговите мрънканици! Дано се оправи преди да се изколяме у дома!

# 1 787
Когато се запознахме аз бях на 14, той на 23... Бяхме приятели, почти неразделни около година, флиртувахме, закачахме се и когато станах на 15 тръгнахме. Не мога да кажа, че не съм се наживяла, даже напротив - дискотеки, купони, кръчми... до 12ти клас даже беше започнало да ми писва вече...  Laughing Периода на раздялата ни беше на 6тата година за около 8 месеца, той беше сам през този период, аз имах 2-3 краткотрайни връки (едната от които чисто физическа). Иначе за всички години, в които сме заедно не е имало изневяра от никоя страна. А за педофил   ooooh! не може да се говори - все едно няма други хора с голяма разлика.... Половината от приятелките и съученичките ми ходеха и в последствие се омъжиха за мъже по -големи с поне 6-7 години от тях. Да не говорим, че половината ми приятелки ходеха с негови приятели на същата възраст.  Peace Той също не ми "опява", но си подмрънква... и като теб не е фен на шалварите аххахаха, но и аз не ги харесвам, та с това нямаме проблеми  Laughing .

Как няма да ти писне, като си започнала на 14 ...
Къде е детството ти?
На 14, нормалните момичета все още имат кукла на леглото си, а ти вече си се въргаляла с мъж на него.

# 1 788
298  Stop момичетата на 14 отдавна не играят с кукли,повярвай ми! Tired

# 1 789
Аз съм съгласна, че на 14 не си играят с кукли, но на 14, не е нормално да излизаш с 23 годишен. Ако си на 25, няма проблем да се срещаш с някой на 35, но под 18 си е подсъдно.

# 1 790
Единствено с нерешителност.

# 1 791
298  Stop момичетата на 14 отдавна не играят с кукли,повярвай ми! Tired
Но и все още не правят секс, освен ако не принадлежат към една специфична малцинствена група. Виж, ако са част от нея, на 14 може и многодетни майки да са.

# 1 792
Уиш, за съжаление правят и без да са от малцинствена група - съдя по съученичките на голямата ми дъщеря - и обикновено правят точно с много по-големи от тях
Мамасита има едно чудесно определение за прослойката, от която са тези деца /не го е измислила тя, но някак с нея го свързвам/

# 1 793
Ще напиша нещо и ще го изтрия, защото, макар че никой от замесените няма да го прочете е лично.

В петък заведох синът ми и приятелката му на обяд. Прекарахме много весело, аз го тормозих, а тя се смееше Simple Smile. Нейните родители го поканиха да отиде с тях на почивка за 5 дни.

Аз се съгласих. Попитах го как ще спят и той каза, че ще спи със синът на техни приятели. Поведохме разговора към спането заедно и той ми каза, че предпочита да спи в една стая с нея, но че и двамата не са готови за секс. Каза, че са си говорили и за сега им е хубаво да се държат за ръце и да се гушкат и някак си им е рано да прескочат бариерата.

# 1 794
  • София
Вчера доведе баща си. ОК, за Коледа.
Ама днес забрави да го върне и на всичкото отгоре ми твърди, че не било никакво притеснение. Неее бе, не се притеснявам да се изкъпя и да нахълта, нито да седи на дивана, а аз да не мога да седна, нито довечера да оправям легла... Брат ми се обади да се видим с него и гаджето му, той вика дай да ги поканим. А не се усеща, че не е удобно и няма къъде.

Последна редакция: нд, 25 дек 2016, 19:20 от Free Agent

# 1 795
  • Бургас
Ама днес забрави да го върне
А ти защо не го подсети да го върне  Simple Smile

Последна редакция: нд, 25 дек 2016, 23:03 от miss july

# 1 796
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Ама днес забрави да го върне и на всичкото отгоре ми твърди, че не било никакво притеснение. Неее бе, не се притеснявам да се изкъпя и да ми нахълта, нито да седи на дивана, а аз да не мога да седна, нито довечера да оправям легла... #2gunfire Брат ми се обади да се видим с него и гаджето му, той вика дай да ги поканим. Къде, бе, тиквеник? Close
E, свекър ти толкова ли ти е в тежест, та на празника да го оставите сам?

# 1 797
  • София
Нее, въобще не ми е в тежест, довечера ще го настаня на спалнята да си хъркат.

# 1 798
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Предполагам апартамента ти не е само кухня и спалня, нали? Все ще намериш място (без спалнята) къде да го настаниш. Ако беше твоя баща нямаше да го върнеш, нали?

# 1 799
  • София
Предполагам апартамента ти не е само кухня и спалня, нали? Все ще намериш място (без спалнята) къде да го настаниш. Ако беше твоя баща нямаше да го върнеш, нали?

И после ти ще дойдеш да изпереш и простреш чаршафите, защото аз съм на работа.
Айде не се прави на интересен, като не знаеш какво е положението.
Да, тежи ми, защото аз оправям цялата къща. Освен това имам две деца.
Беше при нас за Бъдни вечер, това е.
Според теб сигурно до Йордановден трябва да остане.
Апартаментът ни е малък, много хора сме и границата между празнично настроение и изнервено положение е много тънка.

И като каза за баща ми, се чудя верно, защо ли не взема да ги зарежа, да си взема децата и да отида при нашите да си ги видя?

Последна редакция: нд, 25 дек 2016, 16:54 от Free Agent

Общи условия

Активация на акаунт