С какво ви дразнят мъжете?

• 236 117
  • 2 180
  •   1
Отговори
# 810
Ще те цитирам, само смени "жената" с "мъжа":
Или искате жена ви да е само ваша и правите нужното за това, или ....сори.     Laughing
Ако така вадим изречения от контекста, можем да се "надлъгваме" докАТ сме живи......   Laughing
Ставаше дума за комплиментите, за това мъжът да не започне да възприема жена си като мебел след 1-2 година заедно, с една дума-ако иска да е САМО негова, трябва да се държи така, че тя да се чувства единствена, обичана, ухажвана, харесвана .....Цялото това писаниЕ почна от поста на дамата, която се оплака, че мъжът й я критикува как се обличала понякога, а пък като е супер нагласена, не се сеща да й каже:"Ауу, страОтна си!"     Laughing

Иначе, ясно е, че ако една жена иска да задържи мъжа си, също трябва да прави нужното.
Общото е, че усилията трябва да са ДВУСТРАННИ.

# 811
  • София
Добро утро! Снощи ме очакваше приятна изненада.... Понеже се прибрах по - късничко от работа, заварих приспано дете и страхотна вечеря...  Heart Eyes Седнахме и той сам се разговори по темата... Изивни се, че напоследък е по - заядлив. Оказа се, че имало някакви задачки и проблеми в работата, за които не съм знаела (той по принцип много обича да сдържа нещата в себе си и рядко споделя служебни проблеми) и за това бил по - напрегнат и изнервен. И двамата си припомнихме времето, в което бяхме разделени и си обещахме да не повтаряме грешките от миналото, както и да се стараем да си обръщаме внимание във всеки свободен момент...  Blush Ей за това го обичам...  newsm51  Благодаря отновно на всички за съветите!  bouquet

# 812
Или искате жена ви да е само ваша и правите нужното за това, или ....сори.     Laughing
Ако така вадим изречения от контекста, можем да се "надлъгваме" докАТ сме живи......   Laughing
Ставаше дума за комплиментите, за това мъжът да не започне да възприема жена си като мебел след 1-2 година заедно, с една дума-ако иска да е САМО негова, трябва да се държи така, че тя да се чувства единствена, обичана, ухажвана, харесвана .....Цялото това писаниЕ почна от поста на дамата, която се оплака, че мъжът й я критикува как се обличала понякога, а пък като е супер нагласена, не се сеща да й каже:"Ауу, страОтна си!"     Laughing

Иначе, ясно е, че ако една жена иска да задържи мъжа си, също трябва да прави нужното.

Еми често се получава така. В началото и аз съм ухажвана и гледана както трябва, обаче като се мине време и нова прическа да си направя, и хубаво да се ублека не ме забелязва. Точно все едно съм използвана мебел и няма къде да мръдна. То аз няма да го напусна за това, ама искам малко повече внимание, да се сети... а не както често чувам вечер изморен съм от работа не ми се излиза ... и такива ти му неща, направя се аз и не ме вижда ... Какво да направя ?

# 813
  • София
Аз винаги съм била на мнението, че една жена трябва да е поддържана и да се грижи за външния си вид. Естествено периода на бременност, след раждане - допустимо е да се позанемари малко имайки предвид събитията, които изживява жената. Но и това трябва да е до време, т.е. не след като си родила едно дете да станеш лелка и да се чудиш защо мъжа ти зяпа тая и оная или защо не иска да спи с теб. Същото важи и за мъжа разбира се. Всичко си зависи от типа двойка и самите хора. Красимира, а ти какво правиш по въпроса, че да ти обърне внимание?

# 814
Скрит текст:

Еми често се получава така. В началото и аз съм ухажвана и гледана както трябва, обаче като се мине време и нова прическа да си направя, и хубаво да се ублека не ме забелязва. Точно все едно съм използвана мебел и няма къде да мръдна. То аз няма да го напусна за това, ама искам малко повече внимание, да се сети... а не както често чувам вечер изморен съм от работа не ми се излиза ... и такива ти му неща, направя се аз и не ме вижда ... Какво да направя ?
Не мисля, че има универсален съвет, валиден за всички мъже.
То май си зависи и от темперамента на мъжа....просто някои са оперирани от чувството на романтика, което води до комплиментите и забелязването.
В такива случаи обикновено се дават съвети да се дистанцираш малко, да спреш и ти да го забелязваш, да си излизаш с колежки, приятелки....някои мъже се стряскат от отдалечаването, особено ако любовта още я има, не им се иска да губят жена си и полагат някакви усилия.
Макар че, аз не съм оптимист....според мен мъжът или си е "комплиментен" тип и е такъв, докато е жив, или не е ....и тогава нищо не може да се направи.

# 815
Аз ли нещо не разбрах - заедно сте от 12 години, тоест ти 14-годишна си почнала да спиш с 23-годишен  педофилмъж?
Иначе това, дето не ти прави комплименти всеки ден ми се вижда нормално, аз също на жена си не ѝ повтарям всеки ден едно и също (примерно, че изглежда добре) а само по повод, например като се е нагласила специално за някъде. Но и не ѝ опявам кога е с анцуг, със странна прическа, или например с едни шалвари дето хич не ми харесва как ѝ стоят, ама тя редовно ги обува. Казвал съм един-два пъти, но не натяквам след като явно няма резултат. Да си ги носи като иска - аз също нося някои дрехи, за които тя ме критикува.  

# 816
  • София
Когато се запознахме аз бях на 14, той на 23... Бяхме приятели, почти неразделни около година, флиртувахме, закачахме се и когато станах на 15 тръгнахме. Не мога да кажа, че не съм се наживяла, даже напротив - дискотеки, купони, кръчми... до 12ти клас даже беше започнало да ми писва вече...  Laughing Периода на раздялата ни беше на 6тата година за около 8 месеца, той беше сам през този период, аз имах 2-3 краткотрайни връки (едната от които чисто физическа). Иначе за всички години, в които сме заедно не е имало изневяра от никоя страна. А за педофил   ooooh! не може да се говори - все едно няма други хора с голяма разлика.... Половината от приятелките и съученичките ми ходеха и в последствие се омъжиха за мъже по -големи с поне 6-7 години от тях. Да не говорим, че половината ми приятелки ходеха с негови приятели на същата възраст.  Peace Той също не ми "опява", но си подмрънква... и като теб не е фен на шалварите аххахаха, но и аз не ги харесвам, та с това нямаме проблеми  Laughing .

Последна редакция: пт, 11 дек 2015, 11:24 от Kriss.P

# 817
Скрит текст:
Или искате жена ви да е само ваша и правите нужното за това, или ....сори.     Laughing
Ако така вадим изречения от контекста, можем да се "надлъгваме" докАТ сме живи......   Laughing
Ставаше дума за комплиментите, за това мъжът да не започне да възприема жена си като мебел след 1-2 година заедно, с една дума-ако иска да е САМО негова, трябва да се държи така, че тя да се чувства единствена, обичана, ухажвана, харесвана .....Цялото това писаниЕ почна от поста на дамата, която се оплака, че мъжът й я критикува как се обличала понякога, а пък като е супер нагласена, не се сеща да й каже:"Ауу, страОтна си!"     Laughing

Макар че, аз не съм оптимист....според мен мъжът или си е "комплиментен" тип и е такъв, докато е жив, или не е ....и тогава нищо не може да се направи.

Май и аз натам клоня. Моят никак не е романтичен, както и аз де, но пък комплименти сипе бол. Въобще цялостното му поведение и държание е, че много, много ме харесва визуално, всякак. А не само да изсипва купища думи, било то и ласкави.

# 818
  • София
И аз никога не съм си падала по романтичните мъже и моя не е такъв. Повече ме привличат мъничките жестове, мръсните закачки, флирта... Сапунени истории не обичам.  Laughing Но Love! е права - то си е до мъж... 

# 819
Любимият си изказва положително мнението от сърце и само когато нещо наистина му харесва. Той неумее да лъже и да се преструва. Казва това, което мисли без фалшиви преструвки. Не бих казала, че прави комплимент. Значението на думата е искрена или неискрена похвала изказана към някого с цел да го поласкаем или да му доставим удоволствие. Той не желае да ме ласкае, а ми казва какво му харесва или какво не му харесва, без да пести истината.

# 820
Той не желае да ме ласкае, а ми казва какво му харесва или какво не му харесва, без да пести истината.
Това е важно, но не по-малко важно е как поднася истината- грубиянски или с такт.

# 821
И аз никога не съм си падала по романтичните мъже и моя не е такъв. Повече ме привличат мъничките жестове, мръсните закачки, флирта... Сапунени истории не обичам.  Laughing Но Love! е права - то си е до мъж... 

И аз така.

# 822
...мръсните закачки...  Laughing
Веднага ми изплува в съзнанието, миналата седмица двойка разглеждат обувки в Хуманик-а в Мол Сердика и тоз я гепи за цицата ей така хоп... и двамата се хихикаха после
Бе не знам ама на мен ми изглежда просташко Simple Smile
Да те погали по дупето нещо някоя извивка да си прокара ръката да... ама така да те гепи за цицата или пък за слабините... и това в магазина с клиенти вътре  newsm78

# 823
  • София
Без да съм чела назад.
Моя мъж , толкова вече ме дразни, че дори не ме дразни хахах.

Имаше и такъв водопад, толкова е шумно около него, че все едно е тихо.
 И така

# 824
  • София
С типично мъжки работи. 
Има ли мач по телевизора и като говоря и обяснявам нещо по някоето време ми отговаря само с "Какво каза, маци?"  Rolling Eyes
Вече се научих като има мач да не се занимавам да търталясвам.   Sunglasses
Обаче ме дразни,  че всички мачове са много важни. Шампионска лига, лига Европа,  английска лига,  Марек-Монтана.  Ем край нямат.   Laughing

Мен пък моят ме дразни, че от ноември до април ми дудне на главата що телевизорът по цял ден е на Евроспорт.
И като гледам биатлон ме дразни, като вика за този, дето го мразя.
И като гледам мачове ме дразни, щото не гледа с мен.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт