С какво ви дразнят мъжете?

• 236 122
  • 2 180
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Е, това са мъже, просто отегчени от половинките си, които да си признаем - помякога след раждането наистина стават други жени... Не ги оправдавам, опитвам се да ги разбера до някъде. Половината колеги, с които работя са така... и общо взето 80% от мъжете в обкръжението ми.  Tired

# 796
Kriss, , поведението на мъжа ти говори за неувереност и комплекс. Не може да не може да оцениш както трябва младата си и красива жена. Ако още от сега това ти се струва нормално, замисли се.
Не искаш да ти сваля звезди на 26 години, и той даже не толкова млад и красив като теб?
Да иска да си нагласена за уикенда? Да забелязва изобщо че косата ти е на кок или на опашка и това специално да не му харесва?

Нормалното е да те боготвори без изобщо да си нагласена, без даже и да си толкова поддържана, че и здравословно нахранена.
Присъединявам се към по-горните съвети да сложиш картите на масата относно това как се чувстваш. Макар да казваш колко обичаш мъжа си - млада, красива, умна жена няма ка да не я оцени някой друг по-нататък.

# 797
Kriss,Нормалното е да те боготвори без изобщо да си нагласена, без даже и да си толкова поддържана, че и здравословно нахранена.

Абсолютно нормалното е това и според мен. Моят ме боготвори, когато съм гола и комплиментите не стихват.

# 798
  • София
White Sand, може би има някаква неувереност в него и съм почти сигурна от къде произлиза тя... Той изкарва достатъчно пари, че да живеем доста добре, както и аз. В сферата, в която работя ежедневно мъжете около мен и тези, с които се срещам са мноооого богати, да не кажа, че масата от тях са милионери. Сигурно и аз ако съм мъж и знам, че младата ми съпруга работи редом всеки ден с такива мъже... Въпреки, че той много държи винаги да съм облечена стилно, с прическа, гримирана и т.н. на работа, като цяло държи на външния вид на една жена, както и на своя. Това с кока беше само пример... Не винаги забелязва, в повечето случай няма забележки, но когато ги има понякога ме вбесява. Не искам да ме боготвори, знам, че дори и без грим, с разрошена коса и облечена само с тениска или негова риза мога да го подлудя (което ми е достатъчно), а и след 12 години заедно няма как да е същото като в началото. Просто явно ми се е понасъбрало и трябваше да го излея някъде...  Peace

# 799
Не знам защо очаквате, мъжа до вас да ви прави толкова комплименти след 10 години, колкото ви е правил в самото начало на връзката примерно. Той все пак е всеки ден с вас в продължение на толкова много време и няма да ви прави комплимент всеки път, когато сложите обеците, които слагате за 100-тен път примерно. Но пък в офиса някой мъж ви прави комплимент, колко добре ви седят тези обеци и вече КРАЙ... всички ме забелязват, но не и моя мъж!
Е тази женска логика я ненавиждам  ooooh!
Ами, заради тази женска логика често жените си намират любовници......     Mr. Green
Или искате жена ви да е само ваша и правите нужното за това, или ....сори.     Laughing

Скрит текст:
Kriss, , поведението на мъжа ти говори за неувереност и комплекс. Не може да не може да оцениш както трябва младата си и красива жена. Ако още от сега това ти се струва нормално, замисли се.
Не искаш да ти сваля звезди на 26 години, и той даже не толкова млад и красив като теб?
Да иска да си нагласена за уикенда? Да забелязва изобщо че косата ти е на кок или на опашка и това специално да не му харесва?

Нормалното е да те боготвори без изобщо да си нагласена, без даже и да си толкова поддържана, че и здравословно нахранена.
Абсолютно!     Peace
Когато един мъж те обича истински, а не само опаковката ти, той те обича и нагласена, и гримирана, и напудрена, и дебела, и слаба, и грозна, и болна, и уморена, и мързелива, и недоспала, и рошава ....абе, всякак те обича.
Истинската любов няма външност.

И по темата:моят мъж обеща днес да се прибере към 17.30 да ходим на пазар, а още дори не се е обадил, че тръгва....та тази вечер вместо  luvbed  ще има    smile3515 newsm66 fight

# 800
  • София
Странно, ако поема ангажимент, какъвто и да е, и ако не мога да се обадя - има милион месинджури вече - скайп, фейсбук и пр, където мога да оставя съобщение. Дори и чрез смс. Странно.
Не ти ли хрумва, вместо да готвиш скандала, да му звъннеш или пишеш, за да се убедиш поне, че е добре? newsm78 newsm78 newsm78

# 801
  • София

Скрит текст:

Абсолютно!     Peace
Когато един мъж те обича истински, а не само опаковката ти, той те обича и нагласена, и гримирана, и напудрена, и дебела, и слаба, и грозна, и болна, и уморена, и мързелива, и недоспала, и рошава ....абе, всякак те обича.

И по темата:моят мъж обеща днес да се прибере към 17.30 да ходим на пазар, а още дори не се е обадил, че тръгва....та тази вечер вместо  luvbed  ще има    smile3515 newsm66 fight

Еееее, вие го взехте по - навътре от мен.  Laughing Познавам мъжа си, знам, че ме обича, знам че понякога критикува без да мисли много много, обичам си го такъв какъвто е... Аз също не съм лесна, но и когато обичам давам всичко. Бил е до мен в много трудни моменти, особено с детето е  най - прекрасния баща, помага адски много, работи адски много, за това и му позволявам да мрънка от време на време хаха... Мисълта ми е - знам, че и 100 кила, и рошава, и всякаква - ще ме обича и това е сигурно.   Hug Благодаря ви все пак...  bouquet

# 802
Ами ти си знаеш, ние по-големите от теб вече си казахме мнението.
И стига си повтаряла, че не искаш да те боготвори Simple Smile
След описанието, което си направи трябва да е наистина луд ако не те боготвори.
Какво значи след 12 години заедно, какво значение има изобщо това?

# 803
Странно, ако поема ангажимент, какъвто и да е, и ако не мога да се обадя - има милион месинджури вече - скайп, фейсбук и пр, където мога да оставя съобщение. Дори и чрез смс. Странно.
Не ти ли хрумва, вместо да готвиш скандала, да му звъннеш или пишеш, за да се убедиш поне, че е добре? newsm78 newsm78 newsm78
Уж отдавна пиша тук, пък .....     Laughing
Шегувам се.В 99% от постовете ми емотиконите са за майтап.
Спокойно, обади се.
Затова, Зачезвам на пазар.    Grinning

Скрит текст:
А сериозно,Роналд, мъжа ми работи с клиенти и няма строго регламентирано работно време, така че "обещанието" винаги е плаващо.    Grinning    Няма как в 17.25 да каже:"Съжалявам, аз си тръгвам, жена ми ме чака." От 20 години работи така, знам си го.    

# 804
  • София
Ами според мен е нормално след 12 годишна връзка да не се сипят ежедневни комплименти и т.н. А и винаги съм била на мнение, че щом с***а е на ниво, огъня го има - друго няма значение, след като и двамата имаме желание и редовно си спим. Писах по - рано, че и преди години имахме такъв период (той беше в пъти по - тежък) - аз работех страшно много, прибирах се късно, той работеше и постепенно започнахме да се отдалечаваме. Разбутахме се за кратко, изкарах 2-3 мимолетни връзки, но накрая ни дойде акъла в главите, и двамата осъзнахме, че сме абсолютно един за друг и от тогава всичко е прекрасно. Трябва всеки да приема недостатъците на другия (всички ги имаме) и аз знам какъв е неговия. Просто от време на време ме дразни.  Wink Наистина благодаря, ако започне да става непоносимо със сигурност ще имаме сериозен разговор.  Hug

# 805
Kriss.P По думите ти излиза, че си започнала връзка на 14г. с този мъж. Просто не си се наживяла и сега ти е тегаво. Тези мимолетни връзки не знам за какъв период са били /общо периодът от първата до края на последната/, но явно не са компенсирали свободата, която връсничките ти имат. Щом сте се събрали пак с мъж ти, че и бебе сте си направили явно сте решили, че сте един за друг, което е хубаво. Пожелавам ти по-малко да те ядосва мъжа ти. Simple Smile

# 806

Това пък са част от причините, един мъж да си намери любовница Wink

# 807

Това пък са част от причините, един мъж да си намери любовница Wink
Оф, не знам защо все се налага да се обяснявам като .....   Laughing
Ти винаги ли си във форма?Винаги ли си стегнат, натокан, изтупан по последна мода, готин, вървежен, работлив, пъргав....и т.н.?
Никога не те е домързявало?Никога не си имал дни, в които да искаш само да се разтопиш на дивана и да не се мръднеш поне няколко часа?
Е, тогава какво предпочиташ?Жена ти да те обича и уморен, тъжен, разглобен от работа, рошав, болен, размързеливен, или да ти трие сол на главата "Ама защо, бе, мило, си с този раздърпан анцуг.....я си облечи онази стегнатата тишъртка, в която толкова добре ти изпъкват мускулите?!".
Та, последно, изобщо нямам предвид един човек да е цял живот дебел, мързелив, уморен и рошав.
Но има моменти/периоди от живота, когато на всеки се случва да не е в кондиция, и въпреки това пак да очаква, че ще бъде обичан такъв, какъвто е.
Сега, ако някой очаква жена му винаги да бъде нагримирана, натокана, усмихната и т.н., да си купи надуваема кукла и да си реши проблема.    Laughing

# 808
Ще те цитирам, само смени "жената" с "мъжа":

Или искате жена ви да е само ваша и правите нужното за това, или ....сори.     Laughing

# 809
Оф, не ме дразни. Ама изобщо не ме дразни напоследък. Не ми пука! Изобщо! Дано, дано така да продължава дълги години, пу пу пу! Много готино  Laughing !
Ама децата ме дразнят!  Joy

Общи условия

Активация на акаунт