С какво ви дразнят мъжете?

• 234 957
  • 2 180
  •   1
Отговори
# 1 815
Дразни ме ,защото си променя мнението ,според обстоятелствата .  Той имал друго предвид ,друго искал да каже !Отмята се от думите си и лъже.  А се прави на големия мъж  Stop Очите му изтичат ,не може да се котролира  ,грозно е .
На събирания с близки разправя една и съща история 200пъти. Естествено ги знам на изуст и пред мен не върви. Ако му вържа ръцете ,не съм сигурна дали ще може да се изрази. Влага всички усилия в безмислените си спорове  и още има,но спирам Grinning

# 1 816
  • София
Ми, шута изотзаде и Нова година- нов късмет! Mr. Green

# 1 817
 Mr. Green Да ,ако съм сигурна ,че следващият ще е перфектен,веднага !

# 1 818
  • София
Mr. Green Да ,ако съм сигурна ,че следващият ще е перфектен,веднага !
Да, разбира се, не бива да се съмняваш, че Перфектният само теб и седи и чака, защото ..... ти си Перфектна, нали!??!?!  hahaha hahaha hahaha

# 1 819
Не съм казала това .А и перфектни хора няма ,нали така  Simple Smile  Определено със сигурност ,съществува човек ,с който бих се разбирала в пъти повече ,сравнено със сега .

# 1 820
Не е нужно да е перфектна, а да си пасват неперфектните им отклонения.
Пример - за някои жени чаша ракия/вино на вечер в пиянство и му пилят всекидневно на главата.
За други - перфектната вечер също си я представят с питие на масата.

Анонимната - на какъв етап сте от връзката?

# 1 821
Правим си бебенце и планираме съвместно съжителство .  Странното е ,че не знам дали ще можем да се разберем ,ако се налага да делим един покрив 24/7. Като на 2 час сме се сдърпали . Sunglasses

# 1 822
...не знам дали ще можем да се разберем ,ако се налага да делим един покрив 24/7. Като на 2 час сме се сдърпали . Sunglasses
Ами не е зле да проверите преди да направите бебето.

# 1 823
  • Бургас
Правим си бебенце и планираме съвместно съжителство .  Странното е ,че не знам дали ще можем да се разберем ,ако се налага да делим един покрив 24/7. Като на 2 час сме се сдърпали . Sunglasses
Не живеете заедно, не делите общ бит и финанси, теб от сега те дразни иначе "правим си бебенце".....и после поредната тема в СО  ooooh!

# 1 824
  • София
Защо не отложите, докато прецениш кое от проявленията на характера му можеш да приемеш като забавна особеност и почти не те напряга, и кое те дразни много.
Защото, с годините търпимите неща стават почти нетърпими, а нетърпимите сега- извор на омраза и пълна непоносимост.

# 1 825
Хм, някой май се е объркал, че "бебенцето" е вид плюшена играчка. ooooh!

# 1 826
Само да добавя ,че сме готови за тази крачка ,уж сме зрели,един за друг ,а все още има твое-мое,не съм длъжен да правя нам какво си за теб,спасявай се и не ми пука . Мисля ,че трябва да си помагаме с каквото можем . Било то морално или финансово. Нали ? Не сме от вчера заедно .

# 1 827
  • София
Само да добавя ,че сме готови за тази крачка ,уж сме зрели,един за друг ,а все още има твое-мое,не съм длъжен да правя нам какво си за теб,спасявай се и не ми пука . Мисля ,че трябва да си помагаме с каквото можем . Било то морално или финансово. Нали ? Не сме от вчера заедно .
Мисля, че би било добре да пуснеш отделна тема, в която да изложиш проблематиката. Така не става ясно...

И - да, анонимни също могат да пускат теми, така че - самоличността на Борн ще остане неразкрита!

# 1 828
При някои да, при други - не, няма точна формула. Но с една дума - двамата да имат приблизително еднаква представа за живота, семейството и отношенията м/у партньорите.
Спасявай се, не ми пука работи, ако и човекът с/у него е на същия принцип. Ако смята, че трябва да си помагат морално и финансово, вероятността да оцелее връзката им или да бъде удовлетворяваща за него, е минимална, да не кажа никаква.

# 1 829
Нямам против,но не знам как да пусна тема анонимно .
Може би представите /идеалите ни се различават.  Не е необходимо при нужда от приятелско рамо/съвет/опора или каквото и да било нематериално ,да нагрубяваме половинката ,да и обесним колко не ни пука за нейните терзания  и проблеми ,защото нали и ние си имаме грижи .

Общи условия

Активация на акаунт