С какво ви дразнят мъжете?

• 234 932
  • 2 180
  •   1
Отговори
# 1 905
  • София
Според мене тази с бебето яко пуска по пързалката. Изчетох последните и постове, на половината си противоречи. Сигурно си умира от смях. Пък и драмата със забременяването, колко трябва да си смотан, за да я решаваш в бг мамата.
Въпросът е, че "тази с бебето", дето се шегувала и пускала "пързалка" не е Новорегистриран потребител, а Анонимна съфорумка, явно бая известна, че пише анонимно да не я разпознаят.
Вариант 1: - ако си прави таш*к с нас, админите да я разконспирират и заличат съответно;
Вариант 2: - ако не е пързалка, респ. ако модовете и админите не предприемат действия в посока Вариант 1, то значи темата Е истинска и нека се спре с тая спекула, всеки да изразява мнение че е Пързалка.

# 1 906
Не знам за кой път ,но постовете са реални и провокирани от вчерашни недоразумения по между ни,тогава все още ефектирана ,реших да споделя с какво ме дразни моя мъж. Защо си мислите ,че смисъла на живота ми е да се гавря с вас?

# 1 907

Въпросът е, че "тази с бебето", дето се шегувала и пускала "пързалка" не е Новорегистриран потребител, а Анонимна съфорумка, явно бая известна, че пише анонимно да не я разпознаят.
Вариант 1: - ако си прави таш*к с нас, админите да я разконспирират и заличат съответно;
Вариант 2: - ако не е пързалка, респ. ако модовете и админите не предприемат действия в посока Вариант 1, то значи темата Е истинска и нека се спре с тая спекула, всеки да изразява мнение че е Пързалка.

Куца ти логиката, ама карай.
Не е задължително да е известна, може просто да се прави на интересна.

# 1 908
  • София
А, не изключвам варианта да е новорегистриран потребител, решил веднага (ако е възможно) да се "възползва" от анонимната опция. Joy
Само че, изброяването на всички възможни и невъзможни варианти - оставям на теб  hahaha И логиката хич не ми куца, ама верно че теб първо заподозряха, че си правиш пързалка, та....  hahaha hahaha

# 1 909
2 часа се въртяхме по магазините за телевизор. Нищо не избра. Сега вечерта ми заяви, че отиваме утре да купим най-накрая ТВ-р  ooooh! . Става въпрос за детската стая, където на детето не му трябват кой знае колко екстри  newsm78 .

# 1 910

Само че, изброяването на всички възможни и невъзможни варианти - оставям на теб  hahaha И логиката хич не ми куца, ама верно че теб първо заподозряха, че си правиш пързалка, та....  hahaha hahaha

И ти ли мислиш, че страдам от липса на въображение, логическо мислене и прочие възможности да спретна по-интересна, достоверна и не толкова кифленска история?
Няма да ти го простя, да знаеш!  Crossing Arms

# 1 911
  • Пловдив
И аз бих измислила някаква по- голяма драма - триъгълници, четириъгълници, малко съспенс. За съжаление съфорумките са прави, страшно много псевдо елитни забременяват от чичо паричо. Но и медиите ни ги излъчват в прайм тайма по разни Биг ВИП ферми и т.н.

# 1 912
  • София
Моят е болен. И целият свят трябва да му съчувства. Може ли да започваш деня си с "ооооох"? Това ме дразни- малко като принцеса се изживява, докато на мен се пада честта да съм Мара-пепеляшка. Врът около него, врът- домакинство, врът- деца, врът-работа... а на финала съм пребита от умора, а той, въздишайки като пред умирачка, се умъква в хладилника и започва да си прави сандвичи (не, че няма ядене), и да пие колата директно от бутилката Sad И това от Коледа, като му казах предварително, да се обади на свекървата да не идват, ама не- празник било... та и около тях- врът
И добре, че рядко му се случва, че ще трябва да хвърчи перушина от петльовата глава

# 1 913
Моят е болен. И целият свят трябва да му съчувства. Може ли да започваш деня си с "ооооох"? Това ме дразни- малко като принцеса се изживява, докато на мен се пада честта да съм Мара-пепеляшка.
Това май е почти повсеместна мъжка черта. ММ рядко боледува (пу-пу че и ние щяхме да се изпоскубем), ама като се случи ooooh! То е ох и ах, драматично влачене към леглото, шумно подмърчане. За една настинка все едно ще се мре, казвам му Многострадалната Геновева. А другият весел момент е, че си пада леко хипохондрик. Ха му е излязла пъпка, ха се е засилил на лекар. А аз ако се оплача, все ми казва, че нищо ми няма и едва ли не съм спала накриво Twisted Evil Най ме ядоса веднъж мато бях болна и тресейки се на дивана си меря температурата 39 и нещо, а той ми обяснява как това е от горещия душ. Идваше ми да го разпердушиня, но нямах сили Simple Smile  А иначе на мен се сърди, че не му съчувствам.

# 1 914
Не е повсеместна мъжка черта. От мъжете, които познавам не се сещам за нито един, точно обратното правят - "правят се на мъже" и не щат и да чуят за лекар или лечение, та проблемите се задълбочават. Което според мен е по-лошия вариант, така че погледнете го от добрата му страна, ако има нещо ще се открие навреме...

# 1 915
  • Пловдив
Съпругът също не ходи на лекар. С оправданието, че не му се виси 2 часа. Но като се разболее...Боли го гърлото, то е лежане, охкане, пъшкане, болен бил. Не дай си Боже да е съчетано с хрема. Тогава драмата е огромна.

# 1 916
  • София
Айде бе, чак пък толкова врът-врът, ми болен е човека!  Laughing

Иначе, най ми хареса прозрението, че темп 39 градуса е от горещия душ само  ooooh! ooooh! ooooh! То бива, бива, ама..... но кво да говоря, като веднъж моята ми каза, че нямам темп - така го усещала с ръка като ми пипа челото и термометъра, който показваше 38,5 бил ... неверен (вкл. и общото ми лошо състояние).  ooooh! Joy Joy hahaha

# 1 917
Днес направо ме вбеси моят прекрасник, така както само той си може!!! Онази вечер го заболя зъб, направо се поду. На зъболекар не е ходил години, има сумати и неща за оправяне, ама не, чака се до последно. Вчера ми звъни  на пожар, да се обаждам на моя зъболекар да му запиша час. Докторът съответно ми се поразвика, че се обаждам 2 дена преди нова година и съответно няма нищо свободно, но се пообеснявах, помолих и накрая направи комромис, че днес ще го вмъкне.
Иии преди 30 мин познайте какво, получавам обаждане от принца, че нямало да иде, да сме отишли заедно след празниците, че го било страх. П О Л У Д Я Х! На мен когато ми се наложи нещо и за по-сериозни неща един път не съм казала и гък, а господинчото се лигави заради един зъболекар. По-зле е от децата в такива моменти, ей на това най-му се дразня.. И съответно аз трябваше да запиша час, аз да се обадя да го отменя, а той си излиза ни лук ял, ни мирисал. Несериозността е чертата му, която буквално ме влудява.

# 1 918
  • Най-красивата страна
Водих брат ми на зъболекар.40 годишен мъж е,ама не,ако не го заведа аз няма да иде.
Дежурната зъболекарка беше младо момиче.За 30 минути му извади два зъба,но той не гъкна.
Излизаме и вървим към колата.Той започна да врещи колко много го заболяло,да я оплюва каква била садистка....Питам го защо не и е казал,че го боли.Ама той не можел да си признае.Тя каква била млада и красива и какви ц...имала....Нямало да се излага. ooooh!
Ядосах му се....Казах му,че другия път ще търся някой дърт и грозен зъболекар Twisted Evil

# 1 919
  • Countryside
Вени  Joy да ти дам телефона на моята зъболекарка, тя даже за пломби напира да ми слага упойка, сакън да не ме заболи Mr. Green но е хубава  Wink
Мда, сложно е ходенето по доктори, зъболекари и други подобни, при които не е приятно, че и боли. Мъжкото съсловие се дърпа като магаре на лед, нямало време, не било важно, не го боляло... Това профилактиката им е чужда.

Общи условия

Активация на акаунт