С какво ви дразнят мъжете?

• 234 925
  • 2 180
  •   1
Отговори
# 1 920

Сиренце , профилактиката чужда, ама като се стигне до проблем и някаква било то и минимална болка, светът им свършва, умират, край  Laughing Това явно с докторите и в частност зъболекари е общовалидна мъжка лиготия..

# 1 921
  • София
Е, и при нас е същата случка- ако е въпрос за лекар-  не се ходи (час за зъболекар си записва вече 3 месеца). Лечение, ако се налага- кръшка и трябва да го дебна като доберман. Ама при грип и простуда- замята спира да се върти.. А това "оооооох" и "пъъъъш" ме допобъркват (освен и аз да започна- "нищо ти няма, от душа ще да е"

# 1 922
При нас обратно -  за всякакви други простотии ходи на лекар (то си е направо профилактика, щото често нищо му няма Mr. Green), ама ако е нещо вирусно - не. Последния път успя да зарази мен, а аз го лепнах на едномесечно бебе.
Мен почти никога не ме боли глава и имах неблагоразумието да се оплача. Ама естествено, че и него го била боляла глава, било му много лошо и т.н. Накрая все пак добави, че сигурно на мен ми е по-зле. Мда само малко, супер отпаднала да кърмя сополиво бебе.

Извинявам се за словесната диария, но се влачих почти месец болна, а на бебето колко морска водя му видя нослето и още ми държи влага..

# 1 923
  • София
И моят мъж е така. Влачи едни болки в ръката една година. Накрая отиде при един приятел хирург, изписа му лекарства, пи малко, не се маже и си мисли, че му е минало.
Също влачи и кашлица. Пуши. Сутрин изкарва черна гадост и твърди, че нищо му няма. Пи МУкосолван, който аз му купих, позатихна и пак почна.
Зъбите - хвана и си ги извади всичките, та да не се занимава. Е, имаше и пародонтоза де.

Ще взима баща си у нас и на НГ. "Супер" ще си изкараме.

# 1 924
Леле, БНД ме изуми днес..
Била съм го наранила, след като персона, която той мрази (но не познава лично) била постнала снимка с мен в личния си ФБ профил.  Shocked
На всичкото отгоре нито ме е тагнала, нито аз съм я шернала. А аз случайно се запознах с нея при клиент и тя поиска да се снимаме..

# 1 925
  • София

Зъбите - хвана и си ги извади всичките, та да не се занимава. Е, имаше и пародонтоза де.

Shocked Shocked Shocked
С импланти ли е или металокерамични корони?

# 1 926
Няма как да е с коронки, ако няма зъби.
Дано си е направил протези. Импланти не ми се вярва да има.

# 1 927
  • София
Няма как да е с коронки, ако няма зъби.
Дано си е направил протези. Импланти не ми се вярва да има.
Има - ако е оставил по един мъдрец/кътник....... може! Просто под "всички" зъби не ми се вярва да са всичките 32  Rolling Eyes

# 1 928
  • София
Май има 2. С протези е. Извади ги сравнително бързо, за около половин година. Аз мърморех да видим някакво лечение, облъчване, лекарства, ама кой ли ме слуша.
Той си е такъв - бави се, бави се и после - юруш. И обикновено не става от първия път, та трябва да прави нещо втори път, което му струва пари и време.

# 1 929
Аз пък не се учудвам, защото знам за такива хора, които си извадиха всичките налични зъби точно за да не се занимават. И не се занимават с импланти или сложни металокерамични конструкции...

# 1 930
  • София
Все пак имаше препоръка и наблюдение от лекар докато го направи. Имплантите са доста скъпи, пък и пак са ходене по лекари.

# 1 931
Имплантите са скъпи, но не чак толкова. Проблем е обаче, когато няма кост и трябва да се имплантира. Бившият ми мъж си сложи 6 импланта, но продължава да има проблеми. Костта му деградира и е доста сложно.

Въпреки това за млад човек бих посъветвала да проучите въпросът с имплантите.

Аз много се страхувам от загуба на зъб Sad.

# 1 932
  • София
Изумен съм, за пръв път чувам доброволно човек да се лиши от зъбите си и да .. ползва протези  Shocked
Може ли поне да яде твърди неща - ябълки, ядки !?

# 1 933
Налага ли се да си вади всички зъби?
Как се храни после?

п.п. Мъжът ми се кани да си вади мъдрец, само щото го боляло като расте? newsm78 Няма абцес, не навлиза в корените на др. зъб съседен. Казах му да си помисли добре. Ще боли, докато расте, и после ще спре. Той да реши.

# 1 934
  • София
Не е точно доброволно. Аз писах нагоре. Имаше пародонтоза. Извади ги именно, за да не загуби костта. Имаше вероятност за лечение по друг начин, но тя всъщност не беше особено голяма. Ако беше започнал лечение по-рано...

Поизмъчи се с храненето няколко месеца. Покрай това пак избърза и си направи крива протеза. После си направи още един чифт.

Аз лично си пазя 2 мъдреца, пък и се оказа, че ми трябват.

Общи условия

Активация на акаунт