С какво ви дразнят мъжете?

• 234 809
  • 2 180
  •   1
Отговори
# 1 935
  • София
Не е точно доброволно. Аз писах нагоре. Имаше пародонтоза. Извади ги именно, за да не загуби костта. Имаше вероятност за лечение по друг начин, но тя всъщност не беше особено голяма. Ако беше започнал лечение по-рано...

Поизмъчи се с храненето няколко месеца. Покрай това пак избърза и си направи крива протеза. После си направи още един чифт.

Аз лично си пазя 2 мъдреца, пък и се оказа, че ми трябват.
Т.е. - с читавата протеза може да се храни нормално, да яде дори и твърди неща, ядки? Питам, защото помня от времето на баба ми, тя не можеше да я де твърдо. Може би са се променили нещата.........

# 1 936
  • София
Мой познат имаше проблем със зъбите. Загуби всичките заради проблеми с костта.
Инвестира страхотни пари, но има перфектни зъби, на които изобщо не личи, че са импланти.

Бяха му взели доста кръв, която после е обработвана по някакъв начин и върната в челюстта на мястото на костта. Казваше, че е по-вероятно да си счупиш ръката, ако го удариш, отколкото да му счупиш челюстта.

Цената бе няколко десетки хиляди евро.

# 1 937
  • София
Направи си я направо при един зъботехник и е много доволен. Той ядки не яде, но пържолките на са му проблем. Също така, изглежда по-добре от преди и не може да се познае, че е с чене.

# 1 938
Съпругът ми беше с парадонтоза.....имаме страхотен зъболекар , успя да овладее нещата. Където беше неспасяемо се замени с импланти.
Кръвта се взема, и после се връща в зъба ( една от съставките и) при драфт лифтинг.
Скъпо е, но определено си заслужава. Особенно ако зъболекарят ти е добър и не се работи на парче.

Сравнение с протеза въобще не може и да става.

# 1 939
Явно е, че нямат голяма сума, която да отделят, но Агент, може да се консултирате, дали след време може да се направят импланти. Имай предвид, че с протези костта се износва още повече, така че нямате много време, но от друга страна, протезите също не са без пари, а се налага честа смяна именно поради бързите промени.

Надявам се да намерите начин, защото мъжът ти е млад.

# 1 940
  • София
Ами ще видим. Засега се очертават разходи покрай свекъра 2017, освен това взехме един кофти заем началото на декември, така че вероятно по-нататък.

# 1 941
Ясно е, че не можете сега, но направете консултация със специалист да ви даде някакви ориентировачни срокове и суми и после може да го планирате. Така напрежението ще е по-малко. Желая ви късмет, каквото и да се случи.

# 1 942
  • Северозапада
Всички мъже ли се държат като 3 годишни? В момента е сърдит на детето, защото не го търси. Не го търси, защото не е изградил връзка с нея. Вместо да се опита да я "спечели", той се сърди.

# 1 943
  • София
Всички мъже ли се държат като 3 годишни? В момента е сърдит на детето, защото не го търси. Не го търси, защото не е изградил връзка с нея. Вместо да се опита да я "спечели", той се сърди.
Или се сърди на теб, подозирайки те, че си я "настроила" срещу него (вероятно живеете разделено)?

# 1 944
Родителите ми са разведени отдавна и моят баща също се сърдил и все още се сърди, че не го търся. На  43 години е  Laughing някои хора просто никога не порастват. Точно по същата причина не го търся - нямаме изградена връзка а и разговорите с него не са приятни. Давах шансове, ама... той си мислеше, че мама ме настройва срещу него, не схваща, че аз сама за себе си съм направила някакви изводи, без никой нищо да ми казва. А, действително абсолютно никой не е говорил лошо за него, а има много да се каже по въпроса  Laughing

# 1 945
  • Северозапада
Ние живеем заедно. За един период по-малък от година се наложи да живеем и работим в различни градове, но от половин година сме си пак заедно. Връзката се е накъсала през периода, в който сме живели отделно. Детето е свикнало да търси от мен игра, помощ и утеха, логично. Но според мен и той не полага твърде много усилия. През деня е на работа, тя но градина, вечер - битовизми, лежи му се, играе на телефона, затваря се в кухнята. През почивните дни вси си намира повод да е навън. Докато цяхме двама, не ми пречеше, аз съм интроверт, обичам да съм сама, но сега не може така. Детето не е куче, да го чака с вирната опашка, въпреки всичко. Ще продължавам да му говоря, защото обича детето, но му харесва и свободния живот без ангажименти.

# 1 946
  • Бургас
То след работен ден на всеки му се почива, но детето си иска своето. А и е нормално за един родител да изпитва потребност да е с детето си, да поговори, да поиграе, да го погушка. Дано това е само някакъв период на апатия

# 1 947
Така сте се свикнали взаимно, малко трудно ще се промени... колкото и да говориш. Някак си сам трябва да стигне до този извод, за да има ефект. Забелязала съм, че колкото повече им се надига на мъжете за разни неща, толкова по-малко внимание обръщат на самия проблем, повече си насочват енергията към това, че им се дудне едно и също и почват да се дразнят. Но и аз не знам как може да се подходи иначе. Сложно е Rolling Eyes Успех все пак  Hug

# 1 948
  • Северозапада
Ей го, сега се гушкат и играят. Но дребната, като е "крива", се дърпа от него и не иска да е покрай нея. На него му е гадно, тук го разбирам, и започва да се цупи, че не го иска, нямало да говори с нея. Абе детинска работа от типа "Вече не съм ти приятел".

# 1 949
Моят за пореден път ми обяснява, как не знам си кой колега очаквал бебе и как нямало ли да е хубаво и ние  да си  произведем едно  красиво Зандалче. Това при положение, че този разговнор го водим за стотен път и за  стотен  такъв му обяснявам, че  не желая  повече бременности  , раждания и деца. Уж  се съгласява, ама на - периодично го обзема вдъхновение и аз хем се дразня,  че уж сме се разбрали, хем се чувствам виновна,  че  не искам  Confused

Общи условия

Активация на акаунт