С какво ви дразнят мъжете?

• 234 820
  • 2 180
  •   1
Отговори
# 2 025
Моят пък точно обратно, изобщо не си дава вид, че нещо му има, ако много го заболи нещо или му е лошо купува си/пие си някакви хапчета, често не ми и казва. Веднъж даже си имахме сериозна разправия, защото имаше проблем, с който се разкарвал 3 дни и накрая от работа сам се закарал в спешното и ми се обажда оттам. Слава богу се размина леко с медикаменти, но лекарите продължаваха да се чудят как се е разхождал 3 дни  Shocked След това много си говорихме и сега има известно подобрение по въпроса със споделянето кой кога не се чувства добре  Simple Smile

# 2 026
Еми аз съм още млада булка.  Laughing Не съм изучила всички чугунени тънкости.  Mr. Green

😄а сега представете си, че вашият мъж ви гони с хапче в ръката и чаша с вода и ви дудне да си изпиете хапчето. Не е нормално вашето поведение според мен.

Прави го. Само, че в моя случай с витамини.

# 2 027
  • София
Не го гоня. Слагам хапчето и чашата на масата пред него. Иначе просто забравя да ги изпие и ако е продължително лечение, отива по дяволите.

# 2 028
Нямат ли телефони? Моят си прави напомняния. Не е случил на жена, аз съм такава забравана, че ще се сетя след 1 месец hahaha
Последния път за профилактичен при стоматолог се изтъпанихме само 1 седмица по-късно Joy

# 2 029
Мале Crazy не съм свикнала с такова поведение. Представата ми за мъж е, че не охка, не пъшка, а като ви слушам тук...  Whistling

# 2 030
Мале Crazy не съм свикнала с такова поведение. Представата ми за мъж е, че не охка, не пъшка, а като ви слушам тук...  Whistling
Моя не охка, само дето му личи като е с висока температура и много го боли. Прави се на герой и иска да се оправя само с чайове. По принцип съм съгласна с него, но не и в случаи, в които излишно се мъчиш.

# 2 031
  • Наблизо
Моя е мрънкало и е първи на лекар,ако му има нещо.Поне нямам грижи от това естество,защото баща ми на лекар и с багер не може да бъде закаран,тъй като ''лекарите искали насила да изкарат болни хората'' и лекарите били само за старци.

# 2 032
Баща ми умря, защото много дълго отлагаше посещение при лекар. Някои са такива. Аз съм от този тип. Рядко ходя на лекар, макар че съзнавам, че е тъпо. Не ме е страх от процедури, по-скоро да не ми кажат нещо лошо. Активизирам се при очевиден проблем де.

# 2 033
Баща ми умря, защото много дълго отлагаше посещение при лекар. Някои са такива. Аз съм от този тип. Рядко ходя на лекар, макар че съзнавам, че е тъпо. Не ме е страх от процедури, по-скоро да не ми кажат нещо лошо. Активизирам се при очевиден проблем де.

Оф, и аз съм така. Страх ме е да не ми кажат нещо лошо, не от процедури или манипулации.

# 2 034
  • Бургас

Оф, и аз съм така. Страх ме е да не ми кажат нещо лошо, не от процедури или манипулации.
Ако отидеш навреме и да ти кажат нещо, ще е поправимо. Моята майка уж е медицинско лице, а е същия инат. Всяка година със сестра ми й упражняваме психо атаки да отиде на годишен преглед и цитонамазка. Накрая си намери бучка на гърдата - рак. По гърдите сам може да напипаш нещо, а ако е гинекологично? От тогава ходи всяка година на гинеколог. За мен немърливостта към здравето е безотговорно и то най-вече към близките ти хора, защото и те яко ти сърбат попарата като се разболееш /три години борих ужасни паник атаки покрай много тежко заболяване на свекърва ми, провокирано именно от немърливост/.

Моя днес ме дразни....общо взето с глупости. Първо ми смърчаше, а много мразя някой да ми подсмърча. После за трети път му напомних да прибере една духалка в кутията й. "Добре, добре" и пак я забрави. Издразних се, защото аз, дето трябва да лежа, направих закуска, пуснах пералнята и съдомиялната, а той се прави на разсеян.

# 2 035
Джулс, нали знаеш, че ще го свърши. Защо е нужно да му го напомняш на всеки шест месеца? Joy
 Hug Като те прочетох и се сетих за този виц.

# 2 036
  • Бургас
Джулс, нали знаеш, че ще го свърши. Защо е нужно да му го напомняш на всеки шест месеца? Joy
 Hug Като те прочетох и се сетих за този виц.
Тъй де, за какво да я прибира, като пак ще дойде зима след 7-8 месеца  Laughing. Ама все пак трябва да я върна на майка ми, защото духалката не е наша.

# 2 037
  • Варна
Джули, а нали знаеш, че известно време ще е така - ще те дразнят и по-големи глупости... Wink

# 2 038
  • Бургас
Джули, а нали знаеш, че известно време ще е така - ще те дразнят и по-големи глупости... Wink
Абе хващат ме лудите понякога. Иначе не мога да се оплача от него - добре ме гледа.
Накрая прибра духалката, ама задето трябваше да му повторя няколко пъти, го изюрках да пусне сушилнята и да ми направи шейк. Сега ще слага масата за вечеря, но още не го знае  Mr. Green

# 2 039
  • София
подготвянето на масата за вечеря и разтребването след това не са моя задача. Аз готвя, останалото е мъжки ангажимент. Знаят си и никой не смее да протестира.

Общи условия

Активация на акаунт