ПЪРВИ клас - 7 тема

• 56 124
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
тези приказки май ще са в списъка за лятната ваканция  Blush

ние с това местене май ще четем по два списъка  Laughing

# 616
  • Sofia
Тинкърбел, на Гушкан ѝ е интересна "Страшни смешки - смешки страшки", но ако знаех колко диалектни и жаргонни думи има  ooooh!, щях да я оставя за по-натам. Прочетена е вече... Дразнех се, да разяснявам такива думи.
Добри, само като инфо - "Пет приказки" е в списъка за лятно четене след 2 клас.

# 617
Тинкърбел, комплиментът в пълна сила важи и за вас!  Hug  bouquet

# 618
Еха, браво на децата за резултатите!

А на Математика без граници ще ходи ли някой?

# 619
Да, утре от 10. Замаях се тази година от състезания, нали при нас е по 2, ходят и двамата. Плюс пробните изпити на каката през седмица... Само лепя листчета с графици по компа Simple Smile))

# 620
  • Бургас
Математика без граници при нас беше днес от 11:30 - в учебно време. Момчил каза че задачите били лесни и ги решил всичките, но децата обикновено така казват. Днес беше тържеството за буквите и не остана време да го питам подробно за състезанието - емоциите бяха в друга посока Simple Smile

# 621
  • София
  В нашето у-ще "Математика без граници" мина, но аз забравих да го заведа.  ooooh! И той забрави, така че няма да го подсещам.  Joy

# 622
Това състезание е малко безсмислено. Елементарни задачи и финал на морето в началото на юли, не който не виждам как ще отидат първолаците от София, освен ако родителите не ги заведат.  
Моят син ходи днес, каза, че задачите били изключително лесни. Решил ги, проверил ги два пъти и пак му останало половината време.

# 623
Жас медалите от това състезание много радват децата. Пали им интереса, защото не е нещо кой знае колко сложно.

# 624
То не беше ли за време? И моята ходи днес, решила, уж проверявала и после рисувала до края, а мислех, че трябва да предаде бързо. Беше преписала дори няколко задачи и после цели две рисунки, на листите, които й пратих.

# 625
Ами не знам за 1 клас за време ли е, предният път май не беше.
Иначе за медалите си е вярно, радват се децата. Но победител накрая ще е някое дете, което успее да отиде в Несебър на 1 и 2 юли.

# 626
  • София
Добро утро, момичета!

Браво на децата, направо ги отвяват тези състезания   bouquet

На болните да пожелая бързо оздравяване. Моят син тази година изключитлно малко боледува, точно обратното на Мира и Сисето. нова е средата все пак, ще свикнат децата. Исках да попитам, за 2ри клас ще има ли занималня към училището или трябва да се записваме за частна? Смътно си спомням нещо, че е само за първи клас.

Аз пък от една седмица се видях в чудо. Първокласникът ходи на гости на братовчедите си и там гледали Властелинът на пръстените. Такова впечатление му е направил този Ам гъл, че не е истина просто. Едвам си заспива сам в стаята, на светната лампа и отворена врата. После почва едно нощно обикалянае, корема го болял, енергия имал.... не знам какво да правя вече. Говорихме, мъжът ми спа при него няколко дни, но нищо не помага. Както остане сам и се почва наново. Имате ли идеи какво друго мога да направя?

# 627
Покажи му как е направен филмът и специално този герой. И как се правят специалните ефекти. Да разбере детето, че това е макет и анимация, не реално същество.

# 628
  • sf
Моят гледа "Кървавата Мери" , искаше да ходя с него до тоалетна, после се наложи да изляза и остана със свеки за един час, на сутринта ми каза "Вече не ме е  страх от Мери, защото разбрах,че вкъщи има само едно чудовище и това е баба"  hahaha да се смееш ли, да плачеш ли  ooooh!

Утре им е тържеството, броя дните до ваканцията.
Миналата седмица отишъл на зъболекар в училище, имал два кариеса и сега си ходи редовно да го оправят.

# 629
Моят гледа "Кървавата Мери" , искаше да ходя с него до тоалетна, после се наложи да изляза и остана със свеки за един час, на сутринта ми каза "Вече не ме е  страх от Мери, защото разбрах,че вкъщи има само едно чудовище и това е баба"  hahaha да се смееш ли, да плачеш ли  ooooh!
Сладур е този Вики, Донсита липсват ни лафовете му, да споделяш по-често.
Фийл, има занималня и след първи клас, но сборни групи - май на 3 класа правят един занималня, което означава по 10 деца от клас, но как се разбира кой да е приет и кой не, какви са критериите, не знам. На моя позната две момичета - сега четвърти и трети клас всяка година са на занималнята в самото училище. Предполагам, че май месец ще ни кажат и ще се подават молби.

Общи условия

Активация на акаунт