ПЪРВИ клас - 7 тема

• 56 125
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • Sofia
Евелина, добре дошла!  Hug

Тържеството ни утре е от 8.00ч.

# 601
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...
Извинявам се, че нахлувам в темата Ви, но ще ми е приятно да си споделяме.  bouquet
...

Hug добре дошла  Hug

аз пак ще споделя  Blush чете Агата и Лари и няма никакви проблеми, чете си задачките и не се затруднява, мънка и мрънка само на читанката  Crazy

# 602
  • Sofia
Абе всеки с номера си  Wink... на моята пък като ѝ беше под ръка читанката в къщи и като я е прочела отдавна...  Thinking

# 603
  • София
Тези въпитателни методи и аз недолюбвам.
В училище за сега няма такива.
За това пък при мен на работа са с пълна сила.

# 604
  • Стара Загора
Нашето тържество беше снощи от 18.00 - 19.40, с родители. Твърде дълго поне според мен. Беше под формата на отрит урок, а после рецитираха и пяха. Понеже Алекс е на занималня следобед, към 19.30 докато пееха , той горкия вече се прозяваше. Иначе беше добре.

# 605
В нашето училище са разлепили резултатите- приятно ме изненадаха, а още по- приятно ми стана от резултата на синчето- 90т.
Тържеството ще е на 31 март, не знам дали с/ без родители.
От утре подновява тренировките.

# 606
  • София
В нашето училище са разлепили резултатите- приятно ме изненадаха, а още по- приятно ми стана от резултата на синчето- 90т.
Ехаа, браво!   Wink Hug

# 607
gerka, браво за резултатите на детето.

От училище решили да ги водят до близкия град на 30км, до зоологическата градина (по-голяма е от нашата), Покрития мост и за това искат 15лв. Хич не ми допада, но понеже целия клас ще ходи, не искам и да се цепи от колектива. 

# 608
Тържеството ще е на 31 март, не знам дали с/ без родители.
От утре подновява тренировките.

Hug браво на математика  Hug

и при нас е на 31 Peace приготвила съм подарък  Laughing

# 609
  • Sofia
И нашето тържество мина... всъщност не беше тържествено, но рециталът беше много, много хубав - тематичен. И децата прекрасно се справиха. Гушкан си хареса книжката.  Grinning
Във вторник е празник на училището, няма да учат, ще имат организирани игри.

А снощи в Сънчо по К1, започнаха сериал по "Страшни смешки - смешки страшки" на Недялко Йорданов, извадих ѝ книжката и я зачете от нетърпение да види какво ще става по-натам.  Simple Smile

# 610
evelinal, добре дошла!  Hug
gerka, браво на детето!  Peace
Днес ще е награждаването при нас.  Rolling Eyes Дано да му върви по вода на другите състезания (с този дъжд).  Laughing

# 611
gerka, st. Dobri, браво на децата!   bouquet

# 612
И нашето тържество мина... всъщност не беше тържествено, но рециталът беше много, много хубав - тематичен. И децата прекрасно се справиха. Гушкан си хареса книжката.  Grinning
Във вторник е празник на училището, няма да учат, ще имат организирани игри.

А снощи в Сънчо по К1, започнаха сериал по "Страшни смешки - смешки страшки" на Недялко Йорданов, извадих ѝ книжката и я зачете от нетърпение да види какво ще става по-натам.  Simple Smile

Мишо много я харесва, чели сме я няколко пъти от детския театър два пъти я представяха  Peace

за празника му купих "Пет приказки" и "Магическа книга"  Blush

дяволът на числата и Книжка с пъзели за развитие на ума. Първо ниво: Начинаещи ще оставя за по-нататък Simple Smile

# 613
И моят син е с 90 т. на Европейско кенгуру, току-що видях в ел. дневник.  

2 деца от училището ни са с по 90, 6 деца са с по 85 т., 2 деца са с по 80 т.

Той добре се справя тази година, на КМС също беше на 1 място с макс. точки, би трябвало да е допуснат за националното състезание.

# 614
  • В офиса
Браво на Калата и на Оги Simple Smile Ама то крушата не пада по-далеч от дървото. Като знам какви са големите, не се съмнявам за малките.

Много силно представяне на първокласниците от нашето у-ще в състезанието. Моят има 2 сбъркани задачи. Ще бъде почерпен надлежно, но и ще му се обясни що е то проверка (силно се надявам грешките му да са от заплес, а не принципни).

"Страшни смешки - смешки страшки" ще я извадя на малката. Моят с приказки не мож' го привлече. Голям бил Simple Smile

st.Dobri, фокусите и аз я загледах.

Общи условия

Активация на акаунт