ПЪРВИ клас - 7 тема

• 56 115
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Моят гледа "Кървавата Мери" , искаше да ходя с него до тоалетна, после се наложи да изляза и остана със свеки за един час, на сутринта ми каза "Вече не ме е  страх от Мери, защото разбрах,че вкъщи има само едно чудовище и това е баба"  hahaha да се смееш ли, да плачеш ли  ooooh!

Ох, лафчетата на синчетото ти направо ми оправят настроението. Simple Smile  Peace

# 631
И аз много се смях с тази баба. Голяма скица е синът на Донси!

# 632
  • София
Исках да попитам, за 2ри клас ще има ли занималня към училището или трябва да се записваме за частна? Смътно си спомням нещо, че е само за първи клас.
Това зависи от възможностите на училището. По принцип занималнята (би трябвало да) е задължителна до 4 клас, но по-малките училища с по-малко стаи не могат да поемат всички деца.

Ние нови драми - единият от моите хубостници в петък хвърлял бутилки по съседната кооперация и накрая счупил едно стъкло. Дошла заместник-директорката, човекът собственик на прозореца се оплакал, станало голям цирк. Едно момиче от класа го подучило, дала му бутилката и той хвърлял, а тя - чиста като сълза. Абе, това мъжете са големи глупаци, просто не е истина...
Пренасочих парите за колела към смяната на прозорец. Добре че не е от големите, че и лятната почивка щеше да отече.  Tired

# 633
  • В светлината на слънцето
Дойде ред и на нашето тържество. Довечера. Ще ги видим какво са направили. От сутринта вълненията са големи, само на моят му се спиииии.... Grinning
По повод занималните. При нас си има до четвърти клас плътно.  Peace Всеки клас си има заминалня в своята стая, с втори учител, който е само за класа. Не сливат класове и няма отказана занималня на дете. Освен това е до късно - 17.30-18.00 часа. Peace
Узи, много неприятно това с прозореца. Confused Добре поне, че е бил малък. Thinking

# 634
И в нашето училище има занималня до 4-ти клас, но е една сборна група от всичките 4 класа по 8-9 деца.  Rolling Eyes
Узи, добре, че е бил малък прозореца.  Peace
lulumba, добре ще се представят децата - няма как иначе. Приятно тържество!  Peace

# 635
И нашето тържество е днес. Вълнение особено не виждам в младежа, само може да е уморен довечера, сутринта много му се спеше.
В училището ни занималня има до 7 клас, като в края на всяка година подаваме заявление за следващата/по спомен с каката/. До миналата година беше сборна от всички класове, но сега всеки клас си има по един учител сутрин и един следобяд.
Узи, в неприятно положение сте попаднали. Поели сте щетите, но малко ми се губи ролята на учителите и контрола върху децата. При нас преди известно време едно дете си беше тръгнало без учителката да разбере с едно от автобусчетата на пътуващите деца, добре че друга учителка видяла, че това дете й е непознато, та звъннала и го върнали.
lulumba - приятно тържество  bouquet

# 636
  • Sofia
Сутринта всички трудно отлепихме, ама то нормално след смяната на часовника. И вчера и днес ми е гадно... усещането ми е за старото време, часовнка показва друго...  ooooh! Всеки път като погледна часовника се облещвам.  Crazy Crazy
Ние утре сме "отпуска" заради празника на училището. Абе... вакнационно ни е вече. 
Пък като погеднем и какво остава... от останалото време до края на уч. година има всичко на всичко само две пълни работни/учебни седмици. 
Вижда му се края... и как лети времето...

Гушкан прочете "Какво разказва белият лист" и я хареса. Simple Smile

Приятно на днешните тържества!  Grinning

# 637
Да си изкарате хубаво на тържествата!  Simple Smile

Наистина е ужасно с новото време, цял ден ми е нервно и уморено, а сутринта малкият не можа да отлепи 20 минути, накрая на бегом тръгна за буса. Не знам днес какви ще ги натвори, имат директорско контролно по английски език.

До сряда включително ли са на училище?

# 638
  • Sofia
Да, Жас. Simple Smile

# 639
  • София
И нашите готвят празник на буквите, но още не се знае кога ще е. Моята ще е водеща и буква Щ. Нашият клас нали е Б, та при нас са буквите от втората половина на азбуката. Simple Smile
А сутринта толкова ми се спеше, че излязохме без раница за училище. Добре, че се усетих малко след като излязохме от входа, а не в училище. Явно тази смяна на времето на всички ни се отразява зле.  Crazy
Весело изкарване на всички с тържества днес.

# 640
  • В светлината на слънцето
Да, до сряда са. Peace За огромно съжаление на моя - водеше преговори да го водя да гледа "Бързи и яростни 7", но скринингът е утре сутрин и няма шанс да пропусне училището за едното кино. Mr. Green
Днес беше мъка ставането. Едва отлепи, а после не спря да мрънка, че много му се спи и иска обратно в леглото. То и на мен ми се искаше обратно в леглото, ама нямаааа... Tired
Весели тържества на всички днес. Hug

# 641
И ние сме от празнуващите днес - от 17ч. Има реплики на Снежанка /ще сме алтернативни - с лилава реквизитна дълга рокля, но избра нея вместо бялата  Laughing/, всички ще са с корони - в случая с буква Е. Сега си и поспа - по молба на госпожата,който може - да си вземе детето на обяд, за да отпочинат и след един час тръгваме към библиотеката, където ще е тържеството.
Мисля пътьом да взема букети за госпожите, таткото ще ни чака там с дребна почерпка за целия клас и така. Развълнувах се, както пиша - кога мина това време... Crazy

# 642
  • София
Весело изкарване на тържествата днес.

При нас явно няма да има. То ваканцията дойде, няма за кога да има. Организират екскурзия до Плевен. Ние ходихме скоро, но нека пак да иде.

Ученикът се справя добре със смяната на времето, но не и аз. Вярно, че втора седмица съм без почивка в събота и неделя.

# 643
  • София-Младост
Трябва да правя коронка за сряда...пак навреме се сещам...някои да е попадал на някакви шаблони в нета? Знам, че не е сложно  Wink

# 644
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Трябва да правя коронка за сряда...пак навреме се сещам...някои да е попадал на някакви шаблони в нета? Знам, че не е сложно  Wink

виж в Крокотак  Peace всичко има  Hug

Общи условия

Активация на акаунт