Боледуване на децата ни - тема 23

• 58 575
  • 759
  •   1
Отговори
# 105
  • shumen
Уми,ти в депресия,а аз направо откачам,ако чуя кашлица.

# 106
Аз съЩо съм против отхрачващите сиропи! Вече двама доцента изразяват мнение, че даването на такъв вид сироп е нож с две остриета!Той разводнява секрета и децата се изкашлят по-лесно.До тук добре!Но при разводняване на въпросният секрет, той много по-лесно слиза в дробовете и прави пневмония.
Аз давам само чай от орехи,сиропа от бира , и два/три вида билкови.
А за суха кашлица, действам с инхалатора, противоалергични и калциев гл.

# 107
А аз на титли пред имената нямам особено доверие. Предпочитам нормален педиатър или обикновен тесен специалист да ми лекува детето. Човек винаги трябва да претегля ползите и рисковете и да следи всяка болест на често и внимателно. А доцентите и професорите да си пишат трудове.

# 108
Днес ми предложиха в една аптека ,докато купувах Инфлуцид ,Абока имуномикс 3 шишенца за 36 лв ,беше си изгодно,ама засега нямаме нужда  Peace

# 109
Излезе ни секрета,чист е естественно,няма нищо! Crazy

# 110
Лилия ,браво !

Нашата баба е зле от самолечение,няма пневмония де,но дробовете я болят изписаха й доста неща.

# 111
Лисе, аз съм давала имуномикс. сладък е, като другите сиропи от бъз. според мен е като самбукус и другите подобни, просто търговското наименование им е различно. малката го харесваше и си го пиеше с удоволствие (малко го разреждах с вода). през това време си боледуваше, но не така усложнено. аз съм доволна от имуномикс, а също и от имунотрофина. мисля, че имунотрофината добре се отрази на третата сливица, поне докато я пиеше не се раздуваше до огромни размери. но има високо съдържание на йод и сега почиваме, защото не е хубаво да се приема дълго време.
иначе както споделих, сега пием биозин - тя детски, а аз "мама". преди не ми се е сторило да е имало супер ефект, първите тежки усложнения ги направи след като току-що бяхме приключили курс с биозин, а уж "пазел" децата 6 месеца.
аз продължавам да се боря с бистрата сгъстяваща се хрема. с променлив успех. нослето е чисто, чисто, и изведнъж като изкиха или издуха един бял ластик и ме свива под  лъжичката...
Лиле, супер новина!

# 112
И аз като вас настръхвам при всяко покашляне или сопол. Почвам да си мисля вече, че аз ги привличам болестите с негативното си мислене Tired Ей го вече се е пооправил. Днес 2 пъти се е закашлял само и го броя на отминаване. Ама от сега си мисля как като го пусна в градината, ще ми се разболее  Crazy Дано с пролетта малко да разреди боледуванията, че вече луднах ooooh!

# 113
Силве,и аз съм го давала,ама само 1 шишенце,и не мога да дам отзиви.То и не помня де,че тогава бяхме на въртележката.
А за Биозина изпи 3 поредни шишенца - може и да е имало ефект,не знам.

# 114
  • shumen
Лисе,аз съм давала Имуномикс,но и от него полза не видях.Щом го спряхме за почивка и малкия веднага се разболя.
Лиле,браво.Супер,че секрета Ви е чист.
Цветна палитра,и аз съм като теб.Имам чувството,че помисля ли само,че е здрав и се разболява веднага.
Моя след 2,5 на ясла тази вечер го прибрах със прозрачни сополи.Веднага като се прибрахме му сложих капки за нос,а сега като да ляга му намазах крачетата с мас и сол и да се надяваме,че съм го хванала на време и го пресечем,че по празниците не ми се гледат болни деца.

# 115
Цинабсинът може ли да се предозира?В смисъл тая вечер нещо обърках и забравих кога,какво дадох и се чудя дали не дадох 2 пъти през половин час? newsm78Трябва да си пиша....нещо откачам Crazy

# 116
  • shumen
Уми,според мен не трябва да има проблем,че си го предозирала.Той е хомеопатичен.

# 117
Принципно до 6 хапчета дават за малки деца. По листовка е по 1 през 2 часа за деца, но на детето на позната беше изписан по схема 3х2. Така че...едва ли е проблем, че си дала 2 едно след друго

# 118
Аз принципно не ке притесних много,ама викам да питам.Мерси ,момичета.
Ма тая вечер готвех и сополи дърпах и капки за кашлица давах,че нещо покашлюква още от време навреме...и после какво се омотах..Ма то тая хомеопатия,половин час преди ядене,та половин час след миене на зъбите и накрая какво дадох,какво не дадох...ужас!

Последна редакция: ср, 25 фев 2015, 23:26 от umi zoomi

# 119
Аз от известно време си записвам, че да не се омотавам. Като е с Т и редуваме Панадол с Миг или като го подхвана с Инфлуцида и Цинабсина и да не стане обърквация(най-вече с първите) Crazy

Общи условия

Активация на акаунт