Боледуване на децата ни - тема 23

• 58 704
  • 759
  •   1
Отговори
# 285
Уф тая трета сливица е ужас,нашата е махната и пак си трупаме секрети там,няма отърване! Twisted Evil

# 286
  • shumen
На нас за 3 сливица ни е изписан Лимфомиозот,но днеска свърши и се чудя да взема ли пак.Утре ще звъня на УНГ да звъня да искам час и да видим как е 3 сливица,че последно януари го водих.
Лиле,на нас ни казаха,че е рано за махане на 3 сливица.Не знам,но докато поотрасне малкия и дойде ред за махане,ако трябва аз ще се побъркам от това хъркане на носа и сопола
Хъш пъпи,ооф то с тия направления за специалисти е някакъв ад.Джипитата не винаги дават и доста от тях се правят на много разбиращи.
Тета,нещо се губи?Мина и драсни два реда как сте?

# 287
Почнах Лимфомиозот.Утре отивам на УНГ и дано успеем да вземем секрет и да мога да взема антибиограмата от предната микробиология,защото съм сигурна,че бактерията си стои и от там са проблемите.

# 288
  • shumen
Уми,аз пусках МБ и беше чиста,а носа пак му тече.Онзи ден педи каза,че може и от зъби да е,но аз не вярвам,че има хрема от зъби.

# 289
То хрема от самите зъби не, но пък по-лесно лепват разни вирусчета. Моят почти всичките си зъби изкара с разни "екстри" - сополи, разтройство, температура ooooh! А даже не беше тръгнал на ясла още Crazy

# 290
  • shumen
Палитра,на нас ни остана да изкараме последните кътници,но такова чудо до сега не е било.Другите зъби ги изкара без проблеми,но тези май ще ни разкажат играта.

# 291
  • Варна
Палитра,на нас ни остана да изкараме последните кътници,но такова чудо до сега не е било.Другите зъби ги изкара без проблеми,но тези май ще ни разкажат играта.

Абсолютно същото си мислех снощи. Всичко беше песен с първите 16 зъба, но започнах да го забелязвам, че си натиска и чеше около ушите, отделно си пъха ръката в гълото почти до повръщане, започна да хапе предмети - аз вече ги бях позабравила тези прояви на зъбоникнене...И тези леки вирусчета по този повод съчетани с ясла са направо...

# 292
Да ви питам, трета сливица вижда ли се при преглед на гърлото? Моето бебе хърка още от месечно, без тогава да е имало сополи или нещо, просто си издава един специфичен звук докато спи, за който досега не съм се притесняваЛа.
Иначе да ви кажа какво каза шефа на ДКЦ-то, в к. ходим: 2 сериозни вируса тази зима, стомашно-чревен и УНГ с гнойни сополи. Е, изкара ги и двата.

# 293
Дани, тук съм, мила Grinning

Нямахме интернет доста време, сега ви чета само..

Малкия е ок, днес ще го мъкна с мен на работа, че отпуската свърши..

# 294
  • shumen
Мейбълин,едно към едно са нашите деца.Моя снощи и почти не спа и мрънкаше,че го боли.Питам къде и ми показва в устата.

# 295
  • вече Пловдив
За съжаление проблемите с никненето на млечните зъбки и болестите се повтарят и с постоянните  Confused. По Нова годдина дъщеря ми изкара първото постоянно зъбче, съпроводено с отит  Crazy, сега й никне вторият резец и е с 38.4 Т  Twisted Evil Явно здравата й пада имунитетът, когато й никнат зъбки.
Иначе кътниците й поникнаха сравнително спокойно, без много болка, но тогава й давах всяка вечер дентокинд...

# 296
  • Once there was a Hushpuppy...
Да ви питам, трета сливица вижда ли се при преглед на гърлото? Моето бебе хърка още от месечно, без тогава да е имало сополи или нещо, просто си издава един специфичен звук докато спи, за който досега не съм се притесняваЛа.
Иначе да ви кажа какво каза шефа на ДКЦ-то, в к. ходим: 2 сериозни вируса тази зима, стомашно-чревен и УНГ с гнойни сополи. Е, изкара ги и двата.

Не, не се вижда с най-обикновен преглед на гърлото Peace
На 1 стр. съм описала за самия преглед, мисля newsm78 Можеш да видиш.

# 297
Малкия е ок, днес ще го мъкна с мен на работа, че отпуската свърши..

Тета, и ние сме дружно на работа днес, помъкнала съм книжки, флумастри, таблет, бискивити, ябълки...цял катун сме  #Crazy

Миналата пролет се наложи да направим курс с Назонекс - почти две опаковки изхабихме - доволна съм, определено  Peace

# 298
И ние бяхме на работа сега с малката,че бабата да иде на лекар,всичко е наред с нея.
Добре,че нямам колеги,та си бяхме сами.

# 299
И ние сме сами, Лисе,докато се върнат колегите,  то и затова съм на работа де, иначе щяхме да сме си вкъщи.
Радвам се, че баба е добре  Hug

Общи условия

Активация на акаунт