Боледуване на децата ни - тема 23

• 58 719
  • 759
  •   1
Отговори
# 300
О,Рали,да,така е,аз по принцип нямам колеги,в Гърция са и е доста добре така.

# 301
За съжаление проблемите с никненето на млечните зъбки и болестите се повтарят и с постоянните  Confused. По Нова годдина дъщеря ми изкара първото постоянно зъбче, съпроводено с отит  Crazy, сега й никне вторият резец и е с 38.4 Т  Twisted Evil Явно здравата й пада имунитетът, когато й никнат зъбки.
Иначе кътниците й поникнаха сравнително спокойно, без много болка, но тогава й давах всяка вечер дентокинд...
И при нас за моя изненада след безпробленото излизане на млечните зъби се случи здрав срив в имунитета. Поне излязоха всички трети кътници и смени два резци. Третият е тръгнал да се клати.
Много болни има в момента. Днес сестрата е върнала дечица, на които очите са били доста червени.

# 302
Да се запиша и аз във вашата група. Като ви чета, някак се успокоявам, че не сме само ние в тази ситуация ( а не е хубаво точно това да ме успокоява ) Около мен другите дечица са доста по-здрави или поне родителите не са толкова напрегнати като мен. Година и 2-3 месеца не е имала и сопол... тръгна на ясла и започна леко да боледува, но за седмица се оправяше.... От този септември обаче.... Без АБ не минава... аз ли бъркам нещо, не се справям ли... какво ли, но не знам. От септември до сега е ходила точно 3 седмици. Седмица на ясла, две откарва после вкъщи. ВОдих я на УНГ, защото мислех, че всичко идва от трета сливица. Да, има, но не тя  е проблемът... всичко идва от алергичен заден ринит, та сега него борим... От днес отново е на ясла след 2 месеца вкъщи... Тръпна, но няма как... Милата, толкова много обича да ходи на ясла... днес е подскачала и пищяла от радост, като я е оставил баща й.
За кътниците да споделя и аз.... Всеки един кътник, когато правеше опит да избие, тя се разболяваше жестоко... Сега всички зъбки избиха, надявам се да се стегне

# 303
Стаси, я кажи за този алергичен заден ринит-как го установи доктора? newsm78

Че ме съмнява че и ние нещо такова имаме, или е третата сливица при нас. Още не съм го водила на УНГ-може би др.четвъртък.

Сополи ние уж вече нямама, но диша през уста го забелязвам . тази нощ беше със затворена уста, но денем диша през устата... Thinking

Срещнах днес госпожата му от детската, каза, че в другото крило имало скарлатина Shocked А на 12.03 щяло да има тържество...значи и другата седмица няма да го пускам аз, чак след това...

# 304
Тета,добре ще направиш.
Аз моята госпожица мисля да я пускам чак май месец.

# 305
Тета , изследване не сме правили, защото е много малка,а кръвните доста често дават неверни резултати, а и аз подозирам, че има непоносимост към прах, което няма как да се ограничи до нула все пак. Действахме при диагнозата по усет май. Лечението, което бе предписано, подейства. А то е за алергичен ринит по-скоро, също и за третата й сливица. За сега е добре.... пък ще видим

# 306
  • shumen
Тета,Лисе,Рали,дано Ви слушкат децата днеска на работа.Аз май ще се наложи в петък моя да го мъкна с мен на курс,че няма кой да го гледа.Нашите са на работа,а в петък моята позната,която го гледа днеска и утре имала работа.Не знам,но имам чувството,че няма да издържи милия 3-4 часа с мен.
Тета,добре ще направиш,че няма да го пускаш Бобчо и другата седмица.
Днеска звънях и взех час и утре сме на УНГ.Дано разберем вече от какво е тая хрема и да намерим правилното лечение,че вече като чуя,че кашля и подсмърча ми се изправя косата.

# 307
момичета, аз реших да пусна малката на градина. голямото пазене у нас, както знаете, завърши с една домашна скарлатина, прихваната незнайно от къде. детето скучае доста, контактите с децата доста ѝ липсват, а аз вече примирам при мисълта, че пак ще трябва да играем на "замръзналото кралство" или на "пепеляшка". мисля, че при всички минуси откъм болести, все пак градината има и много плюсове. престраших се, сега да видим докъде ще я докараме. стискайте палци.

# 308
  • shumen
Силве,стискаме палци.Дано изкара малката по-дълго на градина без да боледува.
Аз искам,не искам,от Понеделник,ако е здрав го пускам на ясла.Да се надяваме,че този път пак ще изкара по дълго време без да прихване нещо и се разболее.

# 309
Силве,стискам палци и аз

# 310
Дани, благодаря. дано и при вас всичко е наред и занапред да влизаме в темичката само да обсъдим новите витамини, охлузванията от игрите и ухапванията от комари  Simple Smile
Лисе, благодаря. вие защо чак май? колко време ви казаха след операцията, че трябва да се пази малката?

# 311
Аз го реших това за май,но ще видим,има още много време до тогава.
Ще ми се да се постопли и да няма вируси,ама ще го мислим в движение.

# 312
  • shumen
Силве,благодаря.
Лисе,аз се надявам да се постопли вече и да измрат вирусите,но ще видим.

# 313
  • Варна
Я, че то има ли време, в което няма вируси? Като се затопли плъзват пролетно-летните, няма отърване. Уффф, и моето от утре е на ясла, душата ми е свита, как ще го понесе емоционално след 3 месеца и половина отсъствие и дали няма да се разболее там. Баща ми се кара да не мисля за болести и да не ги предизвиквам, но аз съм забелязала, че колкото повече се тревожа за нещо, толкова по-малко основание се оказва, че съм имала и обратното Twisted Evil Дано, дано да ми е здравичък малчо.

# 314
аз се опитвам да се настроя позитивно, пък каквото дойде. не мога все да го мисля как-инак, то ако ще боледува, ще боледува. както се видя, и у дома да е, пак се случва. в парковете и градинките децата на нейната възраст са все спрени от градина, та изобщо не е в по-здравословна среда.
въобще не тая надежди, че няма да боледува. но се надявам, че ще изкарва болестите по-леко, а пък и аз като по-опитна вече дано да я улавям навреме.

Общи условия

Активация на акаунт