Боледуване на децата ни - тема 23

• 58 529
  • 759
  •   1
Отговори
# 720
Аз скоро давах за първи път. Не специално за кашлицата му, ами защото много обича чай и иска да пие по 2-3 пъти на ден...та гледам да ги сменям малко. Давала съм от пакетираните на филтър само. Да навреди чак не вярвам, стига да не се прекалява естествено.

# 721
  • Варна
И аз давам.

# 722
  • около Варна
Аз съм давала чай с мащерка, не мисля,че ще вреди.

# 723
  • София
Имам въпрос към давалите Лимфомиозот. Как го давате- в смисъл трябва ли да се спазват правилата на хомеопатията, т.е. да не се пие и яде нищо известно време преди и след лекарството? Пробвах го на вкус, доста е силно някак.

# 724
  • в огледалото на живота
Имам въпрос към давалите Лимфомиозот. Как го давате- в смисъл трябва ли да се спазват правилата на хомеопатията, т.е. да не се пие и яде нищо известно време преди и след лекарството? Пробвах го на вкус, доста е силно някак.
Желателно е  Peace
Аз поне съм го спазвала при прием/минимум 15 до 30мин.преди храна и течности/
Да,капките са с по-особен вкус за разлика от таблетките.

# 725
  • София
Ок, мерси ~Dev~ !   bouquet

# 726
  • shumen
Уми,не си сама.Аз също купувам АБ и не давам и накрая хвърлям.ММ докато живеехме заедно никога не е бил за АБ,а сега при нашите от как сме е обратното.Малкия разболее ли се и майка ми започва да мрънка да давам всичко изписано от педи.
Нимфичка,аз давам в момента Лимфомиозот на моя за 3 сливица и спазвам по принцип.Сутрин го давам преди да тръгнем за ясла,а вечер като се приберем докато се оправяме,че там не знам какво и по колко им дават,ама моя прибере ли се веднага започва да иска да яде.
Миралюба,радвам се,че сте по добре.Дано се закрепи и баткото и да се разминете със ваденето на 3 сливица.
А Хамдиева,и аз давам чай от мащерка и не мисля,че вреди.

# 727
Мерси, че споделихте за чая. Нашия не обича да пие ни чай, ни мляко, ни сокове. Само вода.
Заспиването ни е проблемно. Давала съм мляко с голям зор около 100г и не е имало ефект при приспиването. Сега ще пробвам с чай от мащерка в малка концентрация. Действал отпускащо и на мускулите, успокоявал нервното напрежение. Като цяло е спокойно дете, но това приспиване - то не са ритуали, то не са приказки, песнички, топли чорапки... До преди няколко месеца режима му беше тотално разбутан заради едно лекарство, което пихме 6 месеца, пие се след храна задължително. И както и да въртим, налагаше се да се храни късно и заспиваше късно. Сега нормализирахме часовете за хранене, ритуалите ги започваме  около 20 часа, изгасяме осветлението в 21, а заспиването трае до 23 понякога. Не ме питайте какво правя в това време. Той става, разхожда се до хола да целува народа за лека нощ, рисува си на нощната лампа. Естествено, изреждаме всички номера - "пиша ми се", "ака ми се", "искам вода", "отивам да цункам кака" и т.н. Simple Smile Това приспиване не ми е най-големия проблем, свикнала съм вече. Той от малък трудно заспива, но 2-3 часа не мисля, че е нормално. Надеждата ми е, че със затопляне на времето ще се изморяваме повече навън и постепенно, ще влезем в ритъм. Макар че...вчера два часа бяхме на двора, онзи ден даже по-дълго, но това не повлия добре. Следобедното приспиване започна с прелюдия от 10-минутен рев, после още половин час връткане в леглото.
Така де... ще пробваме и с малко мащерка.  За да съм изрядна, трябва и стевия да купувам, че само тя не хранела кандидата в червата.
Много се изместих от темата, извинете Simple Smile

# 728
  • shumen
А Хамдиева,на колко е детенце.При нас е обратното-моя само замирише ли му на възглавница веднага заспива,но през нощта много се върти,събужда се и се отвива.Почти няма нощ,в която да е спал цялата.

# 729
Момичета,аз почвам АБ...Нямам избор в момента,а малката днес изкара зелен сопол.Sad

# 730
  • Sunshine state
данаека, защо не пробвате с чувалче?

# 731
  • shumen
Пупитка,благодаря.До към годинката спеше с чувалче,но сега не го иска.Пробвала съм да го сложа,ама само докато го мушна и се започва рев.Също съм пробвала и заспал да го преместя и пак с събужда и започва да реве и пищи.
Уми,да се оправя скоро Габи.

# 732
  • Sunshine state
Ех,всяко детенце си има своите си предпочитания. Затоплена ли е стаята му? Ако спи на топло,може да не се тревожиш толкова.
Още 2 дози и приключваме с Клацида. Няма сополи, няма кашлица. От другата седмица е на градина. Искрено се надявам да няма проблеми.  Praynig

# 733
  • shumen
Пупитка,стаята се топли докато легнем.По някое време през нощта става хладно,защото сме на дърва и печката угася,а на духалка аз не мога да спя на шума,а и малкия също и е абсурд да е пусна.
Дано сте добре вече и да нямате проблеми вече.

# 734
  • в огледалото на живота
Сега ще пробвам с чай от мащерка в малка концентрация. Действал отпускащо и на мускулите, успокоявал нервното напрежение.
Мащерката притежава антисептично, противовъзпалително, отхрачващо, спазмолитично, болкоуспокояващо действие.За отпускане на организма и по бързо заспиване няма да ти помогне обаче.
Препоръчвам маточината в случая.Тя има доказано успокояващо действие,особено при стрес.Действа като буфер на нервната система при неспокоен сън и раздразнение.Може да се употребява и от малки деца с по-малка концентарция на наситеност.
Когато дъщеря ми беше в период на зъбоникнене много добре се повлияваше от нея   Peace

Общи условия

Активация на акаунт