Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от методите за лечение на Staphylococcus aureus в носа?
Какви са някои ефективни лечения за кашлица?
Какви са някои от методите за предотвратяване на разпространението на болести в детските градини?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от методите за лечение на Staphylococcus aureus в носа?
-
Какви са някои ефективни лечения за кашлица?
-
Какви са някои от методите за предотвратяване на разпространението на болести в детските градини?
-
Какви са някои методи за овлажняване на въздуха в помещението?
-
Какви са препоръките за лечение на кашлица при деца и хрема?
Хипер зле е ситуацията, просто за да си дадеш детето на ясла значи си на зор. А знаем реалността в БГ - средностатистическо семейство не може да се издържа с една средностатистическа заплата. Просто ТРЯБВА и двамата родители да работят. Ако няма баби и дядовци на разположение просто нямаш избор. Аз лично не мога да си позволя частна ясла в никакъв случай - то 70-80% от заплатата ми трябва да отива за нея. Нещо не ми е на сметка... Добре, че има кой да ми го гледа иначе просто не ми го събира главата. Явно има зарази там, бактериите са плъзнали по играчки, по мебели, мойто играчки не яде, но си смуче палеца. И ето ти на. Че то аз и баща му като носим някой вирус малкият или не се разболява или го хваща на 5-6 ден. Кво е това нещо - 48 часа след досега си с ясленска среда започва да бълва гнойни сополи? Дете, което 3 месеца не е кихнало и не се е изкашляло? Ми ненормално е!
В темата сме събрани да си споделяме,а не да се съдим една друга,в този ред на мисли,аз си знам,че съм кукувица,обаче всичко го правя в името на детето!
Моята ходи няколко месеца на ясла, след което всеки банален вирус започна да еволюира в спазъм и така скоропостижно приключихме заниманието. И пак компромис - цяло лято стоя при свекитата, на прилично разстояние от нас и нямах търпение за всеки петък, в който я виждах