Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от методите за лечение на Staphylococcus aureus в носа?
Какви са някои ефективни лечения за кашлица?
Какви са някои от методите за предотвратяване на разпространението на болести в детските градини?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от методите за лечение на Staphylococcus aureus в носа?
-
Какви са някои ефективни лечения за кашлица?
-
Какви са някои от методите за предотвратяване на разпространението на болести в детските градини?
-
Какви са някои методи за овлажняване на въздуха в помещението?
-
Какви са препоръките за лечение на кашлица при деца и хрема?
То кво се чудя, и аз днес кашлям храчки на поразия, макар че като цяло уж съм много по-добре от вчера.

явно прихванахме малко от куража на твоето детенце вчера, на късмет сте ми, така да се каже.
На вас желая преди всичко здраве 
Ще видя за черна ряпа, но ми се струва, че сезонът им минава, дали ще има на магазина
Малко се съмнявам дали не се и застъпиха 2 боледувания в тоя период, защото почти цялата фамилия ни натръшка някакъв грипоподобен вирус, ама пък не съм го усетила да е имал някаква промяна през това време. Та не знам и аз какво да го правя. Според педиатъра нищо му нямало, ама той там и не кашля