Двама мъже и половина - краят на една ера

• 1 793
  • 5
  •   1
Отговори
Гледахте ли последният епизод на сериала? Аз съм разочарована, особено от анимацията, която даваха... #Crazy Можеше да се постараят повече да представят спомени на героите и след пова да покажат бъдещето им, радвам се, че поне повечето герои се появиха, например Джейк.  Sunglasses

# 1
Пълно разочарование. Аз не го следя много-много още от десети сезон, но реших да изгледам финала. Не ме накара да съжалявам за двата пропуснати сезона, а напротив, Не видяхме никакво развитите за Уолдън и Алън, което според мен е целта на един финал всъщност. Сцената с Джейк ми беше най-интересна и най-„финална“, ако мога така да се изразя. Не знам как щеше да е шоуто, ако Чарли Шийн беше останал в него до края, но при това нелепо развитие, не мисля, че той загуби нещо от липсата му в сериала. Загубихме само ние, неговият образ беше познат и много обичан.

# 2

Последното съобщение на Лори след края на серията... Confused

# 3
И аз като Шийн не мисля, че е забавно.

# 4
И на мен ми беше доста странен финалът, друго очаквах. Не съм напълно разочарована, но... Rolling Eyes Много щях да се зарадвам ако Чарли се беше завърнал, до последно се надявах, макар да знаех, че е малко вероятно. Някак като кръпка беше финалът.

# 5
И аз като вас съм на същото мнение. Сериала беше сладък, но после Чарли си тръгна и спрях да го гледам и викам си айде ще гледам финала, може да стане нещо интерестно например: Алън да се изнесе и да заживее собствен живот.  И после се чудих дали Чарли е жив ли е мъртав ли е? #Crazy newsm78  Анимация и накрая някво пияно пада върху "Чарли" Много тъп финал. Но ме изкефи Арнолд Шварценегер Grinning

Общи условия

Активация на акаунт