Кауфланд / Kaufland- тема 11

• 102 902
  • 752
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Нова тема  Hug

Коколиното е много разреден в К, дори и на промоция, според мен не си струва.
Вестник тази седмица не получихме, ама тази седмица така или иначе не планирам покупки в К.

# 46
  • Стара Загора
Купували сме Коколино на промоция от Кауфланд (май предния път като беше намален) и не е бил разреден.

# 47
За мен си беше разреден. Може да е бил на партиди. Не знам какво да кажа. Знам само, че с другото Коколино, което купих в стаята с прането не може да се спи от миризмата му. А от Кауфландското слагах двойни дози (буквално пълнех отделението на око до горе) и не миришеше толкова силно. На допир не мога да преценя дали има разлика в дрехите.

# 48
и аз не си харесах почти нищо от новата брошура, като изключим консервата риба тон/петък - неделя/

# 49
Нищо и аз не си харесах, но все пак ще трябва да ида да напазарувам и предполагам, че ще се прибера пак с пълни торби.
От намаления щанд съм купувала храна за котките, кърпички и една голяма тенджера, която заради зловище скъсана и разпадаща се кутия струваше 6 лв.

# 50
  • Карлово
Днес ходих само заради  червено италианско вино 0,750 мл- за 1,99 , и черен шоколад 0,95.
Стига, бе 2лв вино!
При нас май са на 18 лв. на щанда с намалените продукти.

# 51
Днес ходих само заради  червено италианско вино 0,750 мл- за 1,99 , и черен шоколад 0,95.
Стига, бе 2лв вино!
При нас май са на 18 лв. на щанда с намалените продукти.
Don Ramiro - 12% vol. - 1.99  тази седмица. Сигурно за друго е тази цена, защото намаленето е 50%.

Последна редакция: вт, 24 фев 2015, 11:55 от MAMA NA jORI

# 52
  • Русе
Оня ден ми направи впечатление, че преди касите в средата имаше доста бутилки с намалени вина и цените бяха доста ниски за бутилирани вина. Става въпрос за Плевен.

# 53
  • Пловдив
И в Пловдив имаше щанд с намалени вина, ама не обърнах внимание кое и колко.

# 54
И в Пловдив имаше щанд с намалени вина, ама не обърнах внимание кое и колко.

Пуснали са Рексона на 2.75лв. Днес си взех едно стекче. Излезе ми около 16 лв, иначе струва 30..

# 55
Днес мисля да отскоча до магазина след работа за маслините. Ще погледна и тиквичките и мандарините. Друго не ме грабна от каталога.

# 56
  • Mediterraneo
Кой каза, че няма промоция на прах? Има, има Рекс за 60 пранета на 10лв.

Аз казах. Рекс не е прах, нали, течен е. Не ползвам такива.
Испанското вино е страхотно, изпихме една бутилка, довечера ще прескоча да взема още 2-3  Laughing

# 57
При нас имаше Ариел, може би 4 кг,  намален от 20 лв на 13 и нещо май, не обърнах много внимание, защото още имам Тайд  Wink Беше почти до кафето обаче, не на обичайното си място  Peace

# 58
Превръзките Натурела,тези които са 20нормал,имат по 3бр.нощни гратис.

# 59
  • оттам, откъдето започва България
Току-що се връщам от К. Намалиха репичките на 0.49 лв., къдравите марулки на 0.39 лв., зеления лук на 0.19 лв. и то стана салатката. Бананите също ги намалиха на 2.20 лв., също и сирене от витрината, меса. Абе хубаво било късно вечер да пазаруваш в К.

Общи условия

Активация на акаунт