Кауфланд / Kaufland- тема 11

• 102 442
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
  • оттам, откъдето започва България
И моя мъж не го хареса на сладост козунака, но пък беше добре изпечен и на конци.

# 661
И моя мъж не го хареса на сладост козунака, но пък беше добре изпечен и на конци.
Нашият пък имаше неизпечени места в меката част,иначе пък добра коричка.

# 662
Коричката беше невероятно хрупкава и с много захар.

# 663
Коричката беше невероятно хрупкава и с много захар.
Явно при нас не са им се получили,тъй като и свекито каза,че и техният бил суров отвътре.

# 664
Оооооо, аз до Великден и други видове козунаци ще пробвам, че много ги обичам. В случая реших да си взема, тъй като бяха прясно изпечени.

# 665
Мемори възглавницата Тед я видях днес- почти 30 лева беше, много удобна ми се стори, мекичка, но 30 лв не ми се дават точно сега. Mr. Green Струва ми се, че съм виждала /в други вериги/ мемори възглавници за около 15-20 лв, а и май една идея по-близки бяха размерите до стандартните.
Днес се замъкнах до К. с един огромен списък, исках да натъкмя доста от покупките за Великден, но нещо не ми се получи- половината останаха за следващ път. Mr. Green Вместо това, взех основно неща от настоящата промоция- доста пакети суха мая Йоткер /не съм и голям фен, но правя с нея само пица и става страхотна/, лимонови корички, бакпулвер, пакетчета за почистване на канали, памук, тиквички, изтеглени патладжани на 1,99 лв килото, 7 опаковки магданоз по 0,29 ст, 3 опаковки какао намалено от 1,89 лв на 0,99 лв- органично в кутия 90г, не помня марката, но е много хубаво, няма "песъчинки" в него, като Йоткерското е или поне аз не намирам разлика.  Heart Eyes Взех и пиле бяло месо /пак намалено/, Киндер пингуи, мини кроасани, оризовки по 0,89 лв.....както и един "меч" за сапунени балони за детето. Mr. Green
Забелязах и сухата мая в зелени пакетчета по 0,19 ст- май беше Вибо марката. Бива ли я? newsm78 От крема за торта и аз не успях да видя. Има само на Долче Прима...но аз техните не ги харесвам, освен декорацията /перли/ за сладкиши и неща от типа на канела или лим. киселина... Laughing

# 666
Абе пак с 15 лв. по-евтина е възглавницата в Кауфланд, отколкото в сайта на Тед. Смятай как извиват ръцете на производителите за отстъпки големите вериги, за да продават стоките им на такива цени (което пък е изгодно за нас, клиентите, честно казано)
Какаото, което си взела е страхотно, ползвала съм го, и аз ще взема другия път
Сухата мая, мисля, че е Вили...не е хубава изобщо, ако става въпрос за нея

Най-хубавата суха мая е saf instant, френска, намирам я в CBA, а доколкото разбрах и в Била я има..
Общо взето аз трудно я намирам, но видя ли от нея някъде, поне 30 пакетчета си взимам

# 667
След една възглавница от гъши пух /доста скъпа беше/ повече не искам да чуя за завивки от пух!!! Няма такава смрад на патка....хахахаххаха и не се оправи! Изобщо не можех да спя на нея, отврат!  Sick Mr. Green

Явно патката на която си попаднала не е къпана  Laughing Laughing Laughing

Joy Joy Joy Явно, да!!!  hahaha

# 668

Забелязах и сухата мая в зелени пакетчета по 0,19 ст- май беше Вибо марката. Бива ли я? newsm78 От крема за торта и аз не успях да видя. Има само на Долче Прима...но аз техните не ги харесвам, освен декорацията /перли/ за сладкиши и неща от типа на канела или лим. киселина... Laughing

Аз вземах Vili на Радиком.....тя беше 17-19 ст. Доволен бях. Сега си държа едно пакетче винаги вкъщи ако нещо не се получи. Не ползвам вече мая, затова и говоря в минало време

само тази снимка намерих цък

Скрит текст:
Пицата я правя само с брашно, вода и яйце .....http://fitnesinstruktor.com/pica/
а хляб правя с квас

# 669
Има ли готова смес за мъфини? Преди време бях взимала една в синя опаковка, сега има само на Йоткер и струва над 5 лева  Shocked

# 670
Да, маята е тази в зелените опаковки. Още не съм  я пробвала /дано поне за пица да става/. Аз и Йоткерската за пицата я взех предимно.
кармен77, а тази френската мая вярно ли е, че по някакви сайтове я има в разфасовка от 500 грама? Thinking По-изгодна била /пък и аз наблизо нямам магазин откъдето да мога да я купя/. Иначе е с 15 лв по-евтина възглавницата, но не ми се дават сега. Пък и ципът на опаковката беше развален- тя и може затова да е била с оранжев етикет намалена. newsm78 Какаото....какво ще рече, че е "органично"...? Blush newsm78 Наистина е много добро. Heart Eyes

# 671
В Кауфланд на Пещерско шосе има намалена чанта Барби на 10лв,оригинална цена 40лв.

# 672
  • София
Тази френската и аз не съм я виждала в К, по малките квартални магазинчета обаче все от нея предлагат. Йоткера е хубава, ползвала съм и тая зелената другата, ама сякаш е по-малко активна от Йоткера. За това последно време почти не ползвам инстантна, ами си купувам кубчета Simple Smile Най-добре така.

Днес ще ходим на пазар, какъв дълъг списък съм подготвила, чак от сега ме е страх каква сметка ще направя...  Joy

# 673
Аз откак наскоро пробвах френската мая съм й фен. / Йоткера ми е провалял 3 пъти козунак и не ми допада./
 Сега пробвах и  Pakmaya и тя е добра.  / Както съм писала и другаде на Йоткер съм доволна от доста неща - бакпулвер ,ванилена захар , желатин , лимонени корички ,есенции - само с маята не се сработихме и даже нали основно нея съм ползвала -реших ,че сухата мая не е толкова добър вариант. Френската ме опроверга . Идеален хляб се получава и то от 1 пакетче правя 4 хляба с хлебопекарната / но магазина от който я купих ми е далеч , в СВА я няма при нас./

# 674
Да похваля горчицата на промоция (500гр, 0.99лв) . Вкъщи сме големи фенове на горчиците, ядем всякаква, но тази е много сладка и приятна. Може би не би била достатъчно люта за любителите.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт