За тези, които четат любовни романи №15

• 64 622
  • 728
  •   1
Отговори
# 30
И аз се записвам, все още не съм довършила Дар от съдбата, нещо много рано ме бутна снощи  Blush

# 31
Мисля да започна поредицата "Последствия" на Джудит Макнот.
Някой иска ли да ме откаже преди да съм започнала?  newsm78 Grinning

# 32
  • Варна
Някой да има първата на Братството на меча, във формат различен от ПДФ. Получих го в ПФД,но след конвентиране се размества и не става за четене. Ако е удобно,моля
Скрит текст:

# 33
  • Euskal Herria
Относно поредицата на Джей Лин - от Егмонт писаха, че ще продължат превода - през второто полугодие. За първото ще издават това:
http://issuu.com/egmontbulgaria/docs/egmont-romance-2015/1?e=1975929/10625268

# 34
  • Под кривата круша
Някой да има първата на Братството на меча, във формат различен от ПДФ. Получих го в ПФД,но след конвентиране се размества и не става за четене. Ако е удобно,моля
Скрит текст:

Ти остави, че е в pdf формат. Има я само сканирана и да я конвертираш полза няма.
Друг вариант няма засега. И аз я търсих.

# 35
  • Sofia
Ти остави, че е в pdf формат. Има я само сканирана и да я конвертираш полза няма.
Друг вариант няма засега. И аз я търсих.
Точно... и аз.

Приключих "Отровните думи", много не ми се връзва заглавието, ама карай... Хареса ми! Simple Smile
Отивам за прошка при мама и свекитата, после ще мъдря какво ще започвам.

# 36
  • София
Относно поредицата на Джей Лин - от Егмонт писаха, че ще продължат превода - през второто полугодие. За първото ще издават това:
http://issuu.com/egmontbulgaria/docs/egmont-romance-2015/1?e=1975929/10625268

Благодаря  Simple Smile Хубаво е, че ще продължат, защото засега третата е по-добра от предишните. А в нея се появяват и главните от следващите две книги, за които също съм с добри очаквания.

# 37
  • В къщурката на хълма на феите
То, че начин има - има, но играчката е неимоверна .. Първо минаваш пдф през конвертер, после минаваш новия файл през друг, който разпознава текста от всеки един снимков файл, после се почва едно неимоверно редактиране и корекция на текста, щото конвертерите не разпознават винаги целия текст /зависи от качеството на файловете и т.н./ и тва цялото нещо може и десет дена да ти отнеме .. Аз сега си играя още с Коледно желание, понеже пдф-файла е 756 страници с по десет реда текст на всяка една и това брутално ме издразни, та си конвертирах файла до текстов такъв и сега го редактирам и коригирам, та да става за четене..

# 38
  • ВАРНА
Имам Господар на желанието - кн.1 от Братството на меча в FB2 формат
Който я иска да ми праща мейл на лични,после ще разпращам,че сега щерката иска да играе игрички на компютъра  ooooh!

# 39
  • в очите на дъщеря ми
  bouquet за темата.Прочетох "Дявол през зимата" на Л.Клейпас - става,ама защо е такова заглавието не разбрах.......

# 40
И аз искам да прочета Дявола на Лайза Клейпас ,обаче сега мъча Гръцко кафе.  bouquet

# 41
  • Стара Загора
  bouquet за темата.Прочетох "Дявол през зимата" на Л.Клейпас - става,ама защо е такова заглавието не разбрах.......
В електронен вариант ли е? Може ли да ми я пратиш?
Аз също имам Господар на желанието /май тя е първата книга от Брадството/ в различен от пдф

# 42
  • София
Ей, вчера гледах в книжарницата поредицата на Кинли Макгрегър. Харесаха ми кориците, но се замислих, дали не са паранормални и си купих "Прелъстяване".

Ако някой има поредицата, моля да ми я изпрати. Ако не, ще си ги купя. Доста симпатично оформление.  Peace

# 43
  • На изток от Рая
Братята ги имам в пдф формат, ако те устройва формата, ще ти ги изпратя.

# 44
Изгубих ви, бе  Laughing
Благодаря за новата тема  Hug   bouquet

И да се отчета....
Завърших ''Дявол през зимата'' и ще съм откровена - най-малко ми хареса от трите досега. Цялата работа покрай клуба и прострелването изяде и без това не особено дългата книга. Колоритността на Себастиан позволяваше по-интересни събития, малко постно ми се стори на мен  Peace

Дълго време подмятах "Лондон роуд " и понеже и третата е вече на лице, реших да я погледна.Въпреки, че Джо не ми бе симпатиччна от предната книга, сега ми  се изясниха причините й (макар пак да не я оправдавам), та книгата ме увлече.Да ви кажа, няма чак толкова секс, колкото си мислех , на места авторката се увличаше и прескачах по някой ред.
На мен не трябва да ми се дават поредици, героите ми стават мили и искам да прочета и техните истории.Като цяло съм идеалната рибка за маркетинговата стратегия. Embarassed Embarassed Сега естествено искам да прочета и за Оливия и Нейт, някой си  я беше взел, чакам мнение. Анотацията обаче много ми напомня Красив играч   и там по приятелски само се уважаваха  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт