За тези, които четат любовни романи №15

• 64 993
  • 728
  •   1
Отговори
# 585
Хммм, Ергон доста свободно боравят със смисъла на "скоро", предвид че в оригинал книгата излиза август, ще се изненадам, ако успеят да я пуснат до Коледния панаир.

# 586
  • София
Хммм, Ергон доста свободно боравят със смисъла на "скоро", предвид че в оригинал книгата излиза август, ще се изненадам, ако успеят да я пуснат до Коледния панаир.

Joy  Joy Сладури! Наистина е доста свободно.  Laughing

# 587
Момичета, имам проблем с елекронните книги и ако и при вас се е случвало, споделете решение.
Проблемът е в това, че някои книги ми се отварят като преснимани на ксерокс и не мога да ги чета,
трябва да се увеличава всяка страница безброй пъти, после да се намаля мащаба, за да отида на следващата и т.н.
Другото, което ми се случва за 2 път е, че трябва да се чете през ред, като на пропуснатия ред върви друга случка ...
оффф много сложно го описах, но не знам как да го обясня по друг начин Sad

# 588
  • Sofia
Момичета, имам проблем с елекронните книги и ако и при вас се е случвало, споделете решение.
Проблемът е в това, че някои книги ми се отварят като преснимани на ксерокс и не мога да ги чета,
трябва да се увеличава всяка страница безброй пъти, после да се намаля мащаба, за да отида на следващата и т.н.
Това трябва да са сканираните PDF-и, които разбира се не се конвертират. На моя Киндъл е точно така и такива освен на лаптопа да ги чета, нищо друго не ми остава. Ама не обичам и само за някои ще се прежаля (като една книга на Розамунде Пилхер например, ще я пробвам пък да видим струва ли  Wink)

Аз довечера пак ще си пусна филм и то гледан, ама много си го харесвам, та пак.  Heart Eyes
Продължавам с "Орелът и розата" иначе.

# 589
 Simple Smile Здравейте препоръчайте ми някоя книга от типа на 50 нюанса,Кросфайър и Красив негодник(чела съм Красив непознат,красив играч,красиво начало)

# 590
  • На изток от Рая
mama_bobo, сещам се за:

Скрит текст:
Л.Мари Аделин - "С.Е.К.Р.Е.Т" и "Споделена тайна"

Алис Клейтън - "О като оргазъм" и "З като закови ме"

Ема Чейс - Заплетени, Усукани

Дъблийн стрийт, Лондон роуд (Джамайка Лейн, (която я има само на хартия за сега)

# 591
  • Керодиспансера
Много съм разочарована от решението за достъп в книги.спасете ме  ooooh! не знам защо го правят , но аз нямам фейсбук и нямам намерение да си правя  Naughty
беше удобно за теглене , но ще търся друг източник  Peace

# 592
  • Според сезона
Това трябва да са сканираните PDF-и, които разбира се не се конвертират. На моя Киндъл е точно така и такива освен на лаптопа да ги чета, нищо друго не ми остава. Ама не обичам и само за някои ще се прежаля (като една книга на Розамунде Пилхер например, ще я пробвам пък да видим струва ли  Wink)

Аз довечера пак ще си пусна филм и то гледан, ама много си го харесвам, та пак.  Heart Eyes
Продължавам с "Орелът и розата" иначе.
Напротив, конвертират се . Или се ползва ABBYY FineReader или онлайн конвертор от pdf. От 4 години имам четец и никога до сега не съм чела PDF , освен ако е лош скана. За разместването на редовете , пак е виновен скана - ако не е отворена добре книгата , когато се сканира.

# 593
  • Euskal Herria
Скановете ги конвертирам с ABBYY FineReader, после обаче си има допълнително работа - да се прегледа новия файл, да се коригират някои грешки и след това може да се направи в друг формат. Е, това си е работа и ако човек има желание, отделя време и сили.
А иначе най-лесно става като просто с програмата двойните страници се разделят на единични, без да се пипа нищо по самия текст. Обаче така пък си остават грешките.

# 594
  • Sofia
Имах предвид по-лесния начин, не с въпросната програма. Това ползвам аз и този начин коментирах. Ако конвертирам сканирания ПДФ се получава точно по описания от maxiva начин.  Това е моят опит.  Wink

# 595
  • Euskal Herria
Morena, всеки скан, ако директно тръгне да се конвертира в друг формат, ще се получава в този вид. Затова го правя както съм писала. Чела съм скан на четеца единствено, когато съм разделила двойните страници на единични, но пак трябва самият скан да е добър, а също и мащабът е важен. Иначе се получава мазало. Може и да има по-лесни начини, но за мен това е удачно, това правя.

Да се допълня - затова мисля, че е редно, когато се качва сканирана книга в МБ, е добре да бъде упоменато "скан" в "забележка". Иначе в графа "формат" е ПДФ, но така поне ще се знае, че този файл има нужда от корекция или поне ще се знае къде ще може да се отваря и чете

# 596
  • Sofia
Да се допълня - затова мисля, че е редно, когато се качва сканирана книга в МБ, е добре да бъде упоменато "скан" в "забележка".
Яна, точно това го предложих неотдавна в темата за МБ, но... няма промяна.

Morena, всеки скан, ако директно тръгне да се конвертира в друг формат, ще се получава в този вид. ...
Точно това казвах и аз.  За повече лично аз нямам възможност/време. И затова когато получа книга в МБ, благодаря на подателя, дори да не знам дали е негово дело книгата, която съм получила. 
 Simple Smile

# 597
  • София
Момичета,

не мога да изтегля кн. 4 от "Кросфайър". Моля, някой да ми я изпрати.  Praynig
Дава ми "може да се тегли само от VIP потребители".  Tired
Тя последната ли е, защото историята на Гидиън и Ева става безкрайна?

# 598
Момичета,

не мога да изтегля кн. 4 от "Кросфайър". Моля, някой да ми я изпрати.  Praynig
Дава ми "може да се тегли само от VIP потребители".  Tired
Тя последната ли е, защото историята на Гидиън и Ева става безкрайна?

Ще има още една, 5-та която не се знае кога излиза, но според мен ще е другата година...затова и аз лично отлагам прочитането на 4-тата!  Peace Иска ми се чакането да не е толкова много,но помня как беше с 4-тата книга... ooooh!

# 599
  • На изток от Рая
missence, в какъв формат искаш да ти я изпратя? /епуб, пдф/?

Общи условия

Активация на акаунт