За тези, които четат любовни романи №15

• 64 991
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
  • София
missence, в какъв формат искаш да ти я изпратя? /епуб, пдф/?

Пиша ти лични.  Peace

Изтеглих "Библиотекарката". Тук я бяхте препоръчали. Да видим, дали ще ми хареса.  Peace
Първо вероятно ще завърша "Кросфайър".
Не са лоши романи, но не съм и супер запленена. Като цяло бих се изказала по-скоро положително.

# 601
Аз лично изобщо не харесах "Библиотекарката"- много ми беше повърхностна и на моменти описанията груби!  Naughty Крисчън Грей си е направо чувствителен пред героя от Библиотекарката (забравих му името)...

# 602
Морена,къде мога да намеря е- книги на Розамунде Пилхер.Доста порових,но не намерих нищо от нея Rolling Eyes

# 603
  • Sofia
Дори, само една е всъщност.  "Диво биле" / Розамунде Пилхер - от ескейпа я имам аз и съм я пуснала в МБ. Само ПДФ формат.

# 604
Ей,за 1 ден ви изпуснах и гледай ти 4 страници изписахте! И аз бях стресиранав книги.спасете.ме-до 6 ч.в неделя се сваляше свободно . И хоп -изведнъж не ще,иска регистрация през фейса,уж не може 24 ч.да сваляш... Но след 5 минути пак свалях. В МВ обаче срещнах проблем. Не можах да се включа. Като ви поиска сваляне и зацикля и не ще. Но засега и книгите.ми стигат.
Прочетох вчера Дъблин и Лондон и много ми харесаха. Ще си купя третата.
Сега мисля да продължа с прословутото Братство на меча.
Хубав ден от мен!

# 605
  • В къщурката на хълма на феите
Крисчън Грей си е направо чувствителен пред героя от Библиотекарката (забравих му името)...
Себастиян Mr. Green Mr. Green

Дори4он пробвай да потърси Роузмънд Пилчър, както е истинското име на писателката .. ако и така не стане, освен да питаш гугъл за други псевдоними на жената, може ако има под тях да е издавана Peace

# 606
  • София
Ох, тогава може и да изчакам с "Библиотекарката", че ще ми дойде много. Кн. 4 на "Кросфайър" започна да ми върви бавно. Все едно и също, все недоразумения и т.н.  Tired

# 607
Дори, само една е всъщност.  "Диво биле" / Розамунде Пилхер - от ескейпа я имам аз и съм я пуснала в МБ. Само ПДФ формат.
Благодаря Морена.Поисках си я в МБ .
И да не е съвсем извън темата в момента чета "Любов под гибелна звезда"Не е лоша книгата,но в последно време имам чувството,че чета една и съща книга под различни заглавия .Нещо всичко ми идва много еднотипно.

# 608
  • Sofia
Добре, че писа тук, та влязох да ти я пратя. От последния им ъпдейт стана много скучно и рядко влизам. Втора седмица вече не се качват книги и е скука... Приятно четене! Hug
Аз още не съм получила муза за нея, та пиши впечатления когато я прочетеш, моля!
На мен освен историята, ми е любопитно да видя и как ще ми се стори да чета авторката, че иначе само съм гледала филми по книгите ѝ.

# 609
  • София
Здравейте ! Аз все още си чета Братството и съм на Споделена любов , обаче сега се чудя да ги продължавам  или да прочета нещо друго за разнообразие.
Лек слънчев ден днес!  Nature Sunny

# 610
Момичета, по въпроса за формата на книгите от вчера, аз всички ги конвертирам в FB2 формат,
защото чета от телефона, а той друго не отваря, но явно не във формата е проблема.
Сега имам две поредици за започване, а не мога защото първите книги са омотани и не се четат Sad
В момента съм на втората книга от Хатауей-стават, ще ги довърша и 5-те Simple Smile

# 611
Аз лично изобщо не харесах "Библиотекарката"- много ми беше повърхностна и на моменти описанията груби!  Naughty Крисчън Грей си е направо чувствителен пред героя от Библиотекарката (забравих му името)...
Абсолютно вярно.Много ми се стори суховата и безидейна.

# 612
Момичета, по въпроса за формата на книгите от вчера, аз всички ги конвертирам в FB2 формат,
защото чета от телефона, а той друго не отваря, но явно не във формата е проблема.
Сега имам две поредици за започване, а не мога защото първите книги са омотани и не се четат Sad
В момента съм на втората книга от Хатауей-стават, ще ги довърша и 5-те Simple Smile

И аз чета на телефона, но съм с ФБ Рийдър-отваря всичко FB2,EPUB, MOBI... Онзи ден си инсталирах и ПДФ плъгина, но ми дава проблеми, понякога забива. Иначе работи-вярно, малко по-ситен шрифт
/ ПДФ не мога да регулирам/ но за зор заман става.

# 613
  • София
Аз, няма какво да чета! Каквото започна зарязвам или заспивам Joy Чакам с нетърпение "Негодник по неволя", но от Хермес пак не спазиха обещанията и днес излезе само в хартиен вариант. Много се надявам да не е поредното разочарование, че много хубави коментари четох. Поне е за херцози, та колкото и калпава да е ще го преглътна.
Оплаках се, надявам се не Ви дотежа от мрънкането ми  bouquet

# 614
  • Sofia
Аз, няма какво да чета!
Оо, това ми звучи страшно. Не си представям да няма какво да чета.

Общи условия

Активация на акаунт