За тези, които четат любовни романи №15

• 64 973
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
  • В къщурката на хълма на феите
ко бешИ туй Негодник по неволя??? Thinking Thinking Thinking

# 616
  • Sofia
Той се имал за пич, пък другите го мислят - НегодяЙ!  Whistling

# 617
  • София
Те го http://hermesbooks.com/novi-knigi-hermes/negodnik-po-nevolja.html, първо януари, после отложиха за февруари та чак днес.Бяха казали, че електронната излиза с хартиента, ама........

# 618
  • Sofia
Негодници такива...  Crossing Arms

# 619
  • ВАРНА
не мога да ви догоня  Mr. Green Завърших четирилогията на Нора Робъртс за Сватбената агенция - по стечение на обстоятелствата 1вата книга я четох последна - много бавно ми вървеше...  Tired Може би се пренаситих на стила,исках повече интрига и екшън .Започнах Годеницата на Дявола,но и тя ми беше много мудна  ooooh! Много разговори,никакво действие,да не говорим,че убиецът ми беше ясен още от първата третина на книгата и като крими интригата беше слаба  Crossing Arms МОже би ако се чете цялата серия ще се получи приятна семейна сага,но за съжаление другите не са преведени на БГ  Rolling Eyes

# 620
  • Euskal Herria
Хермес са само търговците. Ибис издават "Негодник по неволя", то само тази книга да беше така... Уж едновременно ще пускат двата формата, пък винаги чакаме за електронната книга повечко време. Да не говорим, че рядко спазват обявен срок, все има промени.

# 621
  • София
Хермес са само търговците. Ибис издават "Негодник по неволя", то само тази книга да беше така... Уж едновременно ще пускат двата формата, пък винаги чакаме за електронната книга повечко време. Да не говорим, че рядко спазват обявен срок, все има промени.
к
Звинете за грешката, аз днес рових кат кокошка да я търся електронна и съвсем се омотах, не ми е сефте и не се оправдавам. Морена, подиграват се с нас бедните романтични души smile3515.
Моргана и на мен сватбената на Нора много тромаво ми вървеше, а доста хвалена беше и тя! Ще ровя сега из читанка за нещо старо пък било то четено и любимо!

# 622
ибис уууууу!!!! дано по коледа я видим тая книга Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 623
  • София
Аз от "Сватбена агенция" прочетох една или две книги (от втората имам май няколко страници прочетени) и зарязах поредицата. Явно съм една от малкото, на които книгите не допаднаха или не ги започнах в подходящ момент.  Blush

# 624
  • Euskal Herria
ибис уууууу!!!! дано по коледа я видим тая книга Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Ха, аз чакам да видя кога ще излезе в електронен формат "Знойни сънища", пък тази...

# 625
  • София
Аз от "Сватбена агенция" прочетох една или две книги и зарязах поредицата. Явно съм една от малкото, на които книгите не допаднаха или не ги започнах в подходящ момент.  Blush
Не си само ти - на първата книга издържах няколко глави и дотам.

# 626
  • София
Аз от "Сватбена агенция" прочетох една или две книги и зарязах поредицата. Явно съм една от малкото, на които книгите не допаднаха или не ги започнах в подходящ момент.  Blush
Не си само ти - на първата книга издържах няколко глави и дотам.

Нямам и желание да завърша поредицата.  Embarassed

Е, сега се напъвам да завърша кн.4 от "Кросфайър". Едно и също през 2 страници.  Tired И не говоря само за интимните сцени, а за разговорите.

# 627
Е, сега се напъвам да завърша кн.4 от "Кросфайър". Едно и също през 2 страници.  Tired И не говоря само за интимните сцени, а за разговорите.
м'чИ то 4 книги е такава фабулата .. едно и също локумизирано до безумие .. аз лично изпаднах в депресия покрай тая книга ..

# 628
  • Euskal Herria
Е, сега се напъвам да завърша кн.4 от "Кросфайър". Едно и също през 2 страници.  Tired И не говоря само за интимните сцени, а за разговорите.
м'чИ то 4 книги е такава фабулата .. едно и също локумизирано до безумие .. аз лично изпаднах в депресия покрай тая книга ..
Тъй, тъй, та после, като дойде 5-тата книга с щастливия финал, да ни се види сладка и розова  Laughing
Самата авторка още след втора книга беше писала, че първите три книги са за Ева - Гидиън е този, който й помага да преодолее кошмарите. А в 4 и 5 книга Ева е тази, която трябва да се бори за двамата, за тяхното съвместно бъдеще и да прогони демоните на Гидиън.

# 629
Аз пък като четох четвъртата на Кросфайър ,и бях забравила каква и беше трагедията на Ева  Joy описана в първите три книги ,през цялата книга се чудих ,чудих  newsm78 е до ден днешен  Hug #Cussing out Наистина момичета от първите три имам спомен само за сватбата им на края и то защото на ел формата на моя екземпляр края липсваше та го изрових в нета и го прочетох Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт