ХИТОВИ романтични РУСКИ филми и сериали - тема 10

• 67 433
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Крыса много добра психологическа драма. Филм за омразата, ненавистта и умението да простиш.
И защо невинните са "допустимата" жертва на отмъщението

Май съм минала на вълна Лядова, но не е нарочно. Филмчето Любовь на сене (2009) на Валерий Чиков и Александр Сайдоха избрах по романтичното заглавие. А в него,  нежните трепети и неизговорените любовни терзания  са съпроводени от цяла плеада звезди  Владислав Галкин, Елена Лядова, Сергей Юшкевич, Елена Бирюкова, Никита Зверев и малкият и безкрайно чаровен Никита Сологалов.

Он-лайн на руски https://www.youtube.com/watch?v=pKe1vyTxAYQ

# 631
не жокер, ами направо отговор )))

Александр и Павел Баршак

на снимката по-горе Саша / с карираната ризка/ държи Паша в скута си  Laughing Laughing Laughing

понеже по-горе Валя спомена очите на Павел Баршак се сетих именно за това, че двамата с брат му имат страхотни очи и по това си приличат много

а на черно-бялото снимче на малкия Паша само уникалната дяволска усмивка познах  Joy Joy Joy Joy

# 632
не жокер, ами направо отговор )))

Александр и Павел Баршак

Скрит текст:
на снимката по-горе Саша / с карираната ризка/ държи Паша в скута си  Laughing Laughing Laughing

понеже по-горе Валя спомена очите на Павел Баршак се сетих именно за това, че двамата с брат му имат страхотни очи и по това си приличат много

а на черно-бялото снимче на малкия Паша само уникалната дяволска усмивка познах  Joy Joy Joy Joy

newsm10 newsm10 newsm10

# 633
Вале, понеже ти най-скоро гледа Склифосовский, кажи кой ти е любимия персонаж от филма  Wink

аз вече изравнявам и съм на новия сезон, даже може да успея да го завърша заедно с премиерата му по тв... Wink

# 634
замислих се, че не съм виждала скоро филм на Александр Баршак, нито пък съм го засичала той да играе в някой филм   newsm78

мисля, че последно гледах 'Отдам котят в хорошие руки', но той е поне от 2013-та

като гледам, май акъла на татковците е точно колкото на децата  Laughing Laughing

# 635
Вале, понеже ти най-скоро гледа Склифосовский, кажи кой ти е любимия персонаж от филма  Wink

аз вече изравнявам и съм на новия сезон, даже може да успея да го завърша заедно с премиерата му по тв... Wink

Привет, гатанката ти беше свръх трудна!

От Склиф харесвах сестрата Нина, младите доктори Лазарев и Салам, и много харесвах излъчването на Миллер...навярно доста съм забравила.

А старший брат, доколкото разбирам, се пробва като режисьор.
http://www.kinopoisk.ru/name/1627409/

На снимката чии са децата? Нали Павел има две момчета от първия си брак. За Александр нищо не знам.

# 636
по-големичкото е на Александр, а малкото е на Павел )))

моите любимци в Склиф са Шейнман и Лазарев.  Шейнман има уникално чувство за хумор  Laughing

всъщност, всички са страхотни, даже към Маша Куликова нямам никакви забележки )))

а Елена Яковлева е просто възхитителна

# 637
Елена Яковлева е възхитителна, но героинята й не ми харесва.
Къде гледаш 4 сезон, добро ли е качеството?

А защо няма нова серия днес на Такая работа?

Сладурчета са децата Баршак!

# 638
да ...голяма усойница е героинята Laughing...но беше единствената, която приюти Брагин Wink

ето го 4-ти сезон )))

http://serialu.net/sklifosovskij-sklif-4-sezon/

# 639
да ...голяма усойница е героинята Laughing...но беше единствената, която приюти Брагин Wink

ето го 4-ти сезон )))

http://serialu.net/sklifosovskij-sklif-4-sezon/

Благодаря!
Тази вечер няма Такая работа и се ядосвам.
От филмите на Игорь Копылов започнах Одессит, но някак вяло ми върви, не ме грабва.
Приятна вечер!

# 640
Привет, привет!!!

Вчера и днес си преговорих Отцовский инстинкт. Гледаше ми се нещо хубаво и за душата и реших да не рискувам, а да заложа на старо, но проверено Grinning Grinning Grinning

За днес и утре съм си приготвила Ника (2015 - 4 серии) с режисьор Валентин Донсков

Нику подставляет муж, и она попадает в тюрьму. На зоне она знакомится с "медвежатницей" Дженни, и вскоре они становятся подругами. Через два года, выйдя из тюрьмы, Дженни решает помочь Нике вернуть дом и наказать мужа. Вскоре к девушкам присоединяется брат Дженни – аферист Ден. Так трое молодых людей становятся современными Робин Гудами и спасают умирающую девочку, наказывают врача-взяточника, находят управу на бизнесмена-бандита, защищают обманутых стариков.

Хубави коментари прочетох за него. Да видим!

Он-лайн на руски https://www.youtube.com/watch?v=ycEno5PhrzE
Приятно гледане!

# 641
и аз от известно време съм хвърлила око на един филм с Шакунов, но още не мога да стигна до неговите сини очи  Rolling Eyes Laughing

Склиф от сезон на сезон става все по-хубав...дано да има после и 5-ти

нищо чудно, че Маша Куликова се разведе с Матросов - че тя през последните 4-5 години  като съдя по Склиф повече време е прекарала с Аверин   Joy Joy Joy
даже бих казала, че има не малка доза 'химия' между тях

тотално отпада онази вероятност за нетрадиционната ориентация на Аверин. гледайки го с разните жени в Склифосовский, съм абсолютно убедена, че това не може да се изиграе от мъж, който не си пада по жени  Laughing

на Елена Яковлева много и отиват злите роли - поразителна е просто с излъчването си  Wink

# 642
Ника действително се оказва едно много жизнено и леко за гледане филмче с приятна музика.

# 643
видях сметката на Склиф, включая и новия сезон, който днес финализира )))

ще се надявам на продължение, че някак свърши странно - може и до тук, може и нов сезон ...

хубав филм, заслужава си гледането

толкова интензивно изгледах четирите сезона наведнъж, че сега направо имам чувството, че ще ме хване абстиненция като няма следващи серии Laughing Laughing

да видим докъде са я докарали момчетата от 'Такая работа'  Wink

вие какво гледате ?

# 644
Моят син днес е бил свидетел на нещастен случай. Млад мъж с приятеля си чакал пред бръснарница, вероятно му прилошало и падайки, се нанизал на стъклената витрина. Било нещо ужасно. Синът ми чул шум от удар, обърнал се и видял мъжа проснат на земята със стъкла на шията, много кръв, хрипове. Бърза помощ дошла за 10 минути. Синът ми беше удивен как хладнокръвно двама лекари са обработвали човека.
За него самия това беше потрес, а докато ми разказваше, на мен ми изтръпна тила и почнах да кашлям и да заеквам. Казах му, че лекарската професия е много тежка и грешат онези, които я подценяват.
Спомних си за "Склифосовский", там имаше подобен случай.

Иначе, чакам новата серия на "Такая работа" със страх, защото в анонса стрелят по Фил.

Тия дни съм на Новая жизнь сыщика Гурова. Гледам разсеяно, не много ангажиращ сериал, но се радвам на Маховиков. Хубав мъж и в добра форма, макар да е прехвърлил 50 и е прекарал тежко заболяване. Бях го харесала в "Дом с лилиями".

Общи условия

Активация на акаунт