ХИТОВИ романтични РУСКИ филми и сериали - тема 10

• 67 431
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Привет, привет!!!

Лор, smile3501 smile3501 smile3501 Четири сезона по колко серии  newsm78  това е извън моите възможности.

Искаш ли нещо леко разтоварващо с приятен хумор и музика - гледай Ника . Само 4 серии е  Joy Joy Joy Току що го свърших.
Големи сладури са съвременните последователи на Робин Худ.
Анна Миклош
Сергей Чирков
и Натали Старынкевич
Прочетох някъде из коментарите, музыка слизана с польского ф-ма "Ва-банк"
Същият стил е ректайм, но не е слизана. И понеже много я харесам, тази от Вабанк, ето я музиката на Хенрик Кузняк.

# 646
Вале, да, за щастие спешните случаи се работят абсолютно автоматично, просто няма време, нито сили човек да съпреживява емоционално и така е по-добре и по-целесъобразно...

Натали, сериите са 4 х 24 , но са много интересни и увлекателни, няма да съжаляваш, ако го гледаш, пък и твоята любимка Маша Куликова е във вихъра си )))

'Склифосовский 4' отсега ми е готов фаворит  за годишната класация 'филм на 2015-та'  Wink

миналата година така беше с 'Ладога', който ме впечатли още в началото на годината

Ника съм я планувала, заедно с още петнайсетина филма си чака реда в списъка )))

# 647
В нарушение съм, но искате ли да се позабавлявате с полския Ва-банк. Филмът е от 1981, но е приятна криминална комедия гарнирана с хубава музика.

Действие происходит в Польше в 1930-х годах. Знаменитый медвежатник Хенрик Квинто выходит из тюрьмы. Квинто узнаёт, что умер его друг, с которым они играли в джазовом оркестре. В смерти друга виновен Крамер, по чьей вине Квинто попал в тюрьму. И тогда Квинто выходит на тропу мести - с помощью трех подельников устраивает налет на банк, но так, что за решеткой оказывается жадный Крамер

С аудио на руски https://my-hit.org/film/3059/
На полски https://www.youtube.com/watch?v=xscw3ionyes

# 648

Натали, сериите са 4 х 24 , но са много интересни и увлекателни, няма да съжаляваш, ако го гледаш, пък и твоята любимка Маша Куликова е във вихъра си )))

Знам, но трудно се навивам на дълги филми, ако не съм ги хванала от самото начало. Ще опитам, и без това нямам нищо интересно за гледане.

Момичета кога ще излезе А зори здесь тихие. Все ми се струва, че ще е тук до края на април, преди Деня на победата.

# 649
опитай Склиф, няма да съжаляваш...

колкото до 'Зоры...' - сигурно ще излезе, но отсега чета негативни нагласи...хората не обичат някой да прави римейк на най-любимите и гледани филми ...

сетете се какъв беше успеха на нашия римейк на 'Козият рог'  Wink

# 650
Сергей Чирков много ми харесва, запомних го от "Остров ненужных людей". Значи, ще се гледа "Ника".  Grinning

Някой знае ли кога ще пуснат "Мама дарагая"? Предполагам, че ще е добра комедия.

Натали, Склиф може да гледаш на почивки, не е от тия филми, дето искаш да разбереш какво става на края.

# 651
Привет на всички!
Оказа се, че снощи съм изгледала последната серия от 4 сезон на Склиф. Любим сериал! Не знам защо бях останала с впечатлението че са 26 серии. Притесних се, че завърши така, за миг си помислих, че искат да "убият" Олег Брагин Sad
Но съм сгрешила, момичетааа, ще има 5 сезон: http://www.vokrug.tv/product/show/Sklifosovskii_5_sezon/
Жив е нашият д-р Брагин!
Освен него във филма много ми харесват д-р Лазарев, Нина и нейният съпруг Женя, Маша Куликова също е много добра.

Между другото Simple Smile гледам още няколко филма: Корабль (2 сезон); изгледах Все только начинается - препоръчвам, много ми хареса Дмитрий Пчела, Руденко не толкова; Цветок папоротника - още не е догледан целия.
Следя ви редовно, чета внимателно коментарите ви и си търся нещо подходящо за гледане.
Очаквам с нетърпения следващия сезон на Мажор - някой знае ли нещо по въпроса?

Хубав слънчев ден на всички!

Последна редакция: пт, 24 апр 2015, 14:27 от marcheF

# 652
Привет на всички!
Оказа се, че снощи съм изгледала последната серия от 4 сезон на Склиф. Любим сериал! Не знам защо бях останала с впечатлението че са 26 серии. Притесних се, че завърши така, за миг си помислих, че искат да "убият" Олег Брагин Sad
Но съм сгрешила, момичетааа, ще има 5 сезон: http://www.vokrug.tv/product/show/Sklifosovskii_5_sezon/
Жив е нашият д-р Брагин!

супер, чудесна новина )))

освен линията Брагин - Нарочинская има още толкова интересни линии за развитие

много ми беше интерсен Женя /съпругът на Нина/ . Андрей Барило е голям симпатяга. още в 'Общая терапия' го харесах много, когато беше конкурент на Чернышов .
интересно му развиха образа. факт е, че реаниматорите много прегарят. познавам такива, които наистина зарязаха професията...

ще чакаме до догодина.
явно съм права, че връзката Куликова - Аверин ще се окаже по-здрава от брак  Laughing Laughing

# 653
# 654

Охо, това много сладурско изглежда.  Grinning Grinning Ще чакаме!

Привет на всички!
Марче, харесва ли ти Корабль?
На мен 2 сезон ми дотежа, омръзнаха ми вечните опасности, доскуча ми. Дори не помня на коя серия спрях. Ще го продължа навярно, но без ентусиазъм.
Романтичните линии са направо шизофренични, никой от героите не знае какво чувства и с кого да си легне. Бременната девойка е първа в списъка.  #Crazy #Crazy #Crazy

Лор, и на мен ми харесва Барило, но май е все в отрицателни роли. Впрочем, гледала съм го само в 3-4 филма, не повече.

И ако някой се е притеснил от вчерашния ми пост, да уточня - и мъжът, пострадал от инцидент, и Фил, ще живеят.  newsm10

Приятна вечер!

# 655
Привет, привет  

Толкова глупости изслушах по повод Деня на победата, че реших да си метна една Георгиевска лентичка и няма да я сваля до 9 май!
Малко хора знаят, че лентата на Георгиевския кръст за храброст, основан от императрица Екатерина Велика е и лента  на Орден Славы, връчван за лични боеви заслуги на редовия  и сержантски състав. На тези, които пеша прекосиха половин Европа и стигнаха Берлин.
Георгиевската лента е използвана и при два медала
«За взятие Берлина» и «За победу над Германией в Великой Отечественной войне 1941—1945 гг.» учреден на 9 май 1945

Момичета, нека да отбележим Деня на победата, като си припомним някои любими филми за войната!

Предлагам един сравнително нов филм. Премиерата му по Первый беше миналата година около Деня на победата. Переводчик (2014-4 серии) на Андрей Прошкин

С участието на Виталий Хаев, Йоахим Пауль Ассбек, Лариса Малеванная,Карина Андоленко, Георг Блюмрайтер...

Може би най-точно описание за същността на филма се съдържа в коментара на Gull   5.03.2015 13:42 Восхитительный, глубокий фильм! очень мало интелллектуальных фильмов о войне. Здесь - именно борьба двух интеллектов, разных мировоззрений.

Он-лайн на руски http://bigcinema.tv/series/charli-mini-serial.html
Приятно гледане!  

Последна редакция: пт, 24 апр 2015, 21:35 от nataly_gr

# 656
Марче, Марче май ти ще наклониш везните в полза на Склиф. Все още ме гонят някакви колебания, но след толкова възторжени коментари ще взема и да се реша  Grinning Grinning Grinning

Корабль, изгледах първия сезон и оставих втория за после, което при мен означава бъдеще неопределено.
Принц Сибири, изглежда да е забавен. Чакам.

Като казах Сибир и се сетих, вече е качен Территория (2015) с  Константин Лавроненко, Константин Шелестун, Евгений Цыганов, Егор Бероев и ...

Территория - это место, где люди проверяются на прочность. Необозримые пространства, где тундра встречается с ледяными торосами Ледовитого океана. Суровый русский север, которому способны бросить вызов немногие. Геолог Илья Чинков, одержимый идеей найти легендарное золото Территории, собирает команду смельчаков, готовых поставить на карту все, включая собственные жизни.

«Территория» - масштабная приключенческая драма о воле, сильных характерах и любви. Первый российский фильм, снятый в разрешении 4K.

Все още не съм го гледала, но мисля тази вечер да сторя това. Утре ще докладвам  Laughing Laughing Laughing
Он-лайн на руски http://bigcinema.tv/movie/territoriya.html

# 657
и аз днес гледах 'Время покажет' за символите на празника и за употребата на Георгиевската лента...

жалко, че тук в България нямаме такава традиция...даже не жалко, ами направо срамно...

# 658
едно любопитно интервю с Андрей Барило /обаче е от периода преди Склиф, но пак е интересно/...оказва се, че сме на една дата с него родени  Wink

красавчик, трябва да позагледам и други негови филми )))

http://www.womanhit.ru/leisure/home/653941-andrey-barilo-menya-v … li-negodyaya.html

Последна редакция: пт, 24 апр 2015, 22:07 от lor

# 659
Момичета  ooooh! ooooh! ooooh! срам срам срам. Снощи толкова ми се е спяло, че съм си помислила че са качили Территория, а то само трейлера.

Общи условия

Активация на акаунт