ХИТОВИ романтични РУСКИ филми и сериали - тема 10

• 67 494
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
нашите купени медии отдавна не ги слушам...

даже, оказва се, така пропускам куп 'актуални' новини, което навярно е по-добре - само измишльотини и истерии в бг журналистиката.

във ФБ май повечето ми контакти са руски, така че и там съм пощадена

относно Андрей Барило - наистина много особени са му ролите - както меко казва Валя - 'непорядъчен'...
много забавна роля в 'Раскрутка' - психопат - убиец...много съм се смяла, страшно му отива

сега гледам 'Без свидетелей', където май е положителен образ - там са семейна двойка с Дарья Мороз, която ходи на терапия при психоаналитик  Mr. Green Mr. Green

харесвам този тип мъже - висок, слаб, дългокос, артистичен, с небрежен стил и леко отнесен поглед... Laughing

Павел Баршак е точно от същия тип...

вчера намерих и филм - спектакъл с Андрей на тетр Сатиры- "Хомо Эректус" -много се забавлявах

Последна редакция: пн, 27 апр 2015, 17:02 от lor

# 676
Привет!
Хвърлих едно око на спектакъла "Хомо Эректус", само началото. Барило там още го няма, но Алена Яковлева се разхожда по бельо и ме порази каква стройна фигура има. Във филмите има роли все на възрастни жени, а в спектакъла играе младица.  Simple Smile
Оказа се, че е родена през 1961 г.. Мога да кажа само едно - браво!  newsm10
Намерих интересно четиво за нея и приятеля й, с 30 години по-млад.

http://www.kp.ru/daily/26304.4/3182490/

Скрит текст:
Два года назад в моей жизни появился очень важный для меня человек. Он, к счастью, не актер. К тому же моложе меня почти на 30 лет. Могло бы показаться, что ничего у нас не получится. Но этот человек окружил меня таким вниманием, такой заботой... Я уже не помню, чтобы он не встречал меня в аэропорту, когда я откуда-нибудь прилетала. В конце концов я сдалась. И выяснилось, что разница в возрасте — совсем не такое уж непреодолимое препятствие. Нам хорошо вместе, и, надеюсь, будущее будет таким же ярким, как наш сегодний день.

# 677
Вале и мен ме впечатли страшно точно начина по който изглежда Яковлева. През целия филм шеташе с тази къса рокля и наистина човек се шашка всеки пък като и види краката - като младо момиче направо !!!!

нататък става още по-забавно  Laughing Laughing

# 678
Андрей във филма "Иуда"

а една фенка написала " Боже, пошли мне похожее чудо, тогда я смогу посвятить оставшуюся жизнь поклонению ему)))"

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

фенската любов нерядко стига до богохулство, но някои мъже си заслужават обожанието  Mr. Green

забавна фраза де, трябва да пробвам дали ще отива на Баршак в аватара ми  Laughing Laughing

Последна редакция: пн, 27 апр 2015, 17:09 от lor

# 679
между другото филмът не е лош, там Андрей играе Иисус, а Алексей Шевченков - Юда.

като казвам, че не е лош, имам предвид, че трактовката на библейските събития е направо влудяваща  Laughing

Актеры: Алексей Шевченков, Андрей Барило, Иван Добронравов, Константин Самоуков, Сергей Фетисов, Ольга Сташкевич, Сергей Фролов, Алексей Боченин, Вадим Яковлев

https://www.youtube.com/watch?v=GRX8T9Wqxuw

# 680
Днес и утре с "Такая работа", и после почивка до есента. Стъжни ми се... Sad

# 681
Днес и утре с "Такая работа", и после почивка до есента. Стъжни ми се... Sad

тъкмо гледах, че няма излязла нова серия ... newsm78
последно виждам 47-ма

и защо почивка до есента  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 682
Привет, привет  

Продължавам с военната тематика.

И този филм съм предлагала в предишна тема Бой местного значения (2008) с участието на  Алексей Бардуков, Николай Добрынин, Алексей Зубков, Сергей Шеховцов, Александр Тырымов, Кристина Бабушкина, Елена Радевич...

Малък интендантски отряд, воден от току що произведен от военното училище младши лейтенат остава да пренощува в  село, близо до ЖП мост. Денят е 31 декември...

Он-лайн на руски http://bigcinema.tv/movie/boy-mestnogo-znacheniya.html

Момичета, гледам Курсанти. Оказва се невероятно добър филм!

# 683
Още една песен от Курсанты на Гарик Сукачёв, "Нас было четверо"

# 684
охо...оказва се, че вече разпознавам не само 'онзи' кабинет с дървената ламперия, който в поне двайсет филма е 'участвал'... Joy Joy Joy

днес гледам филм с Барило и Илья Шакунов  - 'Петрович'  - и ме гложди отвътре, че кабинетът на Барило съм го виждала в 'Дурная кровь' - накрая не издържах и отворих и този филм. оказах се права Laughing Laughing Laughing точно кабинетът на богатия баща на Павел Прилучный  Mr. Green

явно прекалявам с гледането на филми, щом вече и интериора познавам в детайли
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 685
Такая работа онлайн сега ...

така или иначе серията не я качиха...

http://www.ontvtime.ru/general/channel5.html

# 686
А като говорим за военни филми, се сетих за един хубав сериал. До свидания, мальчики.

https://www.youtube.com/watch?v=koKypdnO0mE

Връщах се назад в темите, колко много филми не съм гледала!  Embarassed Embarassed

# 687
А като говорим за военни филми, се сетих за един хубав сериал. До свидания, мальчики.

https://www.youtube.com/watch?v=koKypdnO0mE

Връщах се назад в темите, колко много филми не съм гледала!  Embarassed Embarassed

Разкошен филм!

Анжелика Варум и песента на Окуджава До свидания, мальчики

# 688
наистина утре ще е последната за сезона серия на Такая работа, но поне Женя се завръща   Wink

и после ще падне едно голямо чакане ...ще ни уморят с тези втори сезони...

наесен чакаме и втория сезон на Игра  Rolling Eyes

от друга страна, доста филми няма да бъдат показани скоро, предполагам, че до 9-ти май по определени причини няма да ги пуснат, макар отдавна да са готови.

допускам, че точно по тази причина 'Душа шпиона' на Чернышов и Бондарчук наистина се забавя умишлено и вече 4-ти месец чака т.нар. 'удостоверение на прокат'. не знам каква история са сътворили, но нали го снимаха в Италия и сигурно има някои неудобни моменти откъм идеология...
разбрах, че имало брожения срещу филма чак на ниво Госдума, така че ще е цяло щастие, ако изобщо го видим.

освен това са свалили окончателно един филм за ВОВ с Пронин и Аверин. доскоро филмът фигурираше във филмографията им в рубриката 'в производстве', сега тотално са го махнали. пишеше, че филмът е за немски ас, който спасява руски колега, на когото се възхищава на способностите, след като самолетът на руснака е свален. успява да го спаси и съхрани до края на войната, а после самите руснаци се отнасят безчовечно със своя човек, след като се връща от плен. обявяват го естествено за 'враг на народа'. вече след промените в Русия двамата с германеца отново се срещат...

този филм със сигурност няма да го видим, даже във 'Время покажет' засякох, че го коментират като крайно обиден за паметта на ветераните, как можело точно преди юбилея на Победата да излиза филм за добри немци и лоши руснаци...

та така...монетата винаги има две страни ...поне  Mr. Green

Последна редакция: вт, 28 апр 2015, 00:09 от lor

# 689
Че е имало добри немци и лоши руснаци, е повече от сигурно.
А че след плен, след нечовешки страдания, хората са се връщали при своите не с радостта от оцеляването, а с петното "враг народа", си е факт, сталинска политика.
Винаги виновен - това е важало за всеки човек.

По-рано мислех, че Русия е воювала по време на ВОВ. С годините осъзнах, че Русия непрекъснато воюва в локални конфликти, в малки войни, и нейните синове непрекъснато са убивани и осакатявани. Както и арестувани и разстрелвани от "своите". Революции, Гражданска война, Испания, Финландия, границата с Китай, Япония, Афганистан, Чечня, Украйна.....................

Затова съжалявам, ако не покажат филма с Пронин и Аверин. Навярно съдържа неудобни истини.
Под какво заглавие се очакваше?

Общи условия

Активация на акаунт