Измиващи продукти за лице

• 113 624
  • 636
  •   1
Отговори
# 435
Момичета, измиващия гел на Авен за проблемна кожа е на промоция в аптеки Медея - 7,99 лв. Аз го харесвам и се възползвах.

# 436
  • София
В търсене съм на почистващ гел, за предпочитане да сваля грим. Купих този на Лиерак, но не съм доволна - не сваля грим 😔 След него като мина с тоник по памучния тампон има фдт Sad Чудя се дали експериментирам пак с пяната на Галеник, имате ли впечатления за нея?

# 437
  • Пловдив
Някой може ли да ми препоръча пяна за измиване? Hug

# 438
Момичета, измиващия гел на Авен за проблемна кожа е на промоция в аптеки Медея - 7,99 лв. Аз го харесвам и се възползвах.
Аптеката не предлага онлайн покупки. Жалко, ние тук нямаме Медея.
А ми звучи привлекателно този измивен гел и исках да го пробвам...особено пък на тази цена.

# 439
Някой случайно да има наблюдения над козметиката на LUSH? Конкретно ми направи впечатление тази маска:

# 440
Виждала съм продукт на марката /маска или крем/ някъде и отзивите бяха добри, но не помня подробности и дали точно за тази ставаше въпрос.

# 441
  • Пловдив
На лъш често хвалени са скрабчетата за устни Peace имам спомен, че не се харесват продуктите за коса.

# 442
Някой случайно да има наблюдения над козметиката на LUSH? Конкретно ми направи впечатление тази маска:
ползвала съм маската през студентските години. Хубава е, но ако си с мазна/нормална кожа. Това е един от топ продуктите на марката.

# 443
Супер, мерси! Моята е смесена, но напоследък мазна в Т зоната и акнеична, та най-вероятно ще свърши работа  Hug

# 444
Аз си взех гелчето на Авен, както и една мицеларна водичка пак на Авен. Много харесвам тази марка и съм доволна от всичко! Grinning

# 445
Моята дъщеря (с комбинирана към мазна кожа е) я ползва от време на време. Трябва да я питам дали и харесва. Доколкото си спомням, има годност 2-3 седмици и се държи в хладилник.
А и двете щерки ползват един шампоан, тъмно лилавеникав е, мисля че се казваше Daddy-O, или нещо подобно. Иначе имат сто сапуна на Лъш, марката е много популярна сред младите хора тук.

# 446
  • Велико Търново
А ми звучи привлекателно този измивен гел и исках да го пробвам...особено пък на тази цена.

Промоцията е от фирмата, а не от конкретната аптека.Има го в цялата страна.

# 447
Gifty ще съм много благодарна  Flutter

# 448
siska79, мерси, помислих, че е промоция на конкретната аптека. bouquet
Някой използва ли/използвал ли е кастилска сапунена база?

# 449
  • Щастлива мама на 3 слънца

Промоцията е от фирмата, а не от конкретната аптека.Има го в цялата страна.
Линк може ли

Общи условия

Активация на акаунт