Табу ли е третото дете в България и защо?

• 198 255
  • 6 328
  •   1
Отговори
# 2 880
Не сме, напротив, повечето се забавляваме. Децата ни са попорасли и имаме доста време за губене, така да се каже. Grinning

# 2 881
Вчера една колежка докато се навеждаше да прави нещо си на компа ми ме пита, ти на колко години си. (В тоя отдел съм нова и още не ми знаят детайлите). Викам й, такива неща питат ли се. Ми да, аз да не съм мъж. Няма да ти кажа, й разправям, това е конфиденциална информация. Ма гледай си работата ма, ми отговаря, а деца имаш ли. Е стана ми неудобно , хора, да й разправям, че имам 3. А сега , не е ли табу. Точно по темата  . Така и не й казах нищо...Егати т**ата п**ка.

# 2 882
  • София
Това пък последното какво общо има с всичкото?  Mr. Green
В класа на детето има три семейства с по над три деца. Че и по рождени дни си ги водят...

# 2 883
Според нея, изглежда много млада за възрастта си. Пък като каже , че има 3 деца, ще се издаде.

# 2 884
Според нея, изглежда много млада за възрастта си. Пък като каже , че има 3 деца, ще се издаде.
Мислиш ли..според мен вече си личи, че не съм толкова млада.

# 2 885
  • Куциндрел
Доводите да не се правят РД-та на деца са един път.  Joy Joy Joy

Чудя се на какво сте - на диета, на специални цигари или сте объркали хомеопатията?

# 2 886
Те и доводите за пътуванията са един път.

# 2 887
С оглед наближаващите великденски празници, очаквам включване за най-целесъобразния брой на боядисаните яйца и козунаци в семейството и дали е целесъобразно въобще да се боядисват яйца и да се месят козунаци. А за по-кратко, дали да не отменим Великден, който би отнел от ресурса за правилното отглеждане на три деца?

# 2 888
Празнувам Великден, харесвам Великден, защото е смислен празник. Даже може да го отпразнуваме по-шумно, отколкото детски рожден ден.

Всъщност изобщо не говоря за рождени дни и пътувания, говоря за нещо друго, на което рождените дни и пътуванията са просто външен израз.

Боядисвам яйца, пека агнешко, жив зян съм в месенето на козунаци.

# 2 889
Бъзикам се за Великден. За рождените дни и аз не съм фен на празник тип "малка сватба", но има безкрайни варианти как да се отпразнува. Никой не е задължителен. Хората са различни и съответно, имат различни потребности. Няма как да се определи един единствен правилен вариант. Не е и нужно. Това, което работи при мен, няма да работи при друг тип хора.

# 2 890
 Великден е религиозен празник, все пак, не е много подходящ за "фън" Laughing

# 2 891
Аз пък си напазарувах кошнички, яйчица и зайковци за украса. Искам да ми е фън, на мен. Децата-ако щат да фънстват.

# 2 892
Великден е религиозен празник, все пак, не е много подходящ за "фън" Laughing

Ма как, то сега може да стане модно да се прави ийстър ег хънт...както ходят вече да трик ор трийт-ват на Хелоуийн.

В този смисъл- празнувам Великден, може да ми е много радостно, но няма да го направя пластмасов и маниакален. Защото виждате ли разлика между радост и токсичен фън?

# 2 893
Виждаме я, мамасита. Спокойно. Всеки знае дозата за себе си и филтрира. Дишай.
Днес и слънце има.

# 2 894
Опитът показва, че дори да си мислиш, че филтрираш, то си действа, не филтрира човек чак толкова добре. И накрая ненормалното почва да ти се вижда нормално- пиян си, но спориш, че си трезвен.

Това е само една от причините да се внимава с децата и съвременната култура. Дори малка доза може да нанесе големи вреди.

Общи условия

Активация на акаунт