Табу ли е третото дете в България и защо?

• 198 710
  • 6 328
  •   1
Отговори
# 2 700
Да го кажем тогава така-това, че ти си присъствала на един такъв рожден ден, не прави автоматично всички рождени дни в клубче идентични на този. При нас , за толкова много години и поводи, нито веднъж не е имало такива децибели и пискане. Игри като игри, и рядко някой родител да се излъже да остане за едно кафе компания да ти направи.

Check Please , подходящо е за по-големи деца, с наклонности и интереси. На моето дете не му беше интересно, правиха някакви опити, но на останалите тогава, когато ходиха-много им хареса. Половината след това се оказаха в някакви паралелки. hahaha Без майтап.

# 2 701
  • Пловдив
Стига де, наистина ли ще заведете децата на РД в музей? То поне да е Лувъра, както каза Софи. Laughing
Ами да, специално Стария град в Пловдив, разходка на открито в приятен пролетен-летен ден. Античен театър, античен стадион, архитектурния резерват. Много приятно. Виждала съм подготвена викторина за третокласници с въпроси и снимки от стария град, може да го съчетая с нещо като тръсене на съкровище с награди. Много добре може да стане.

# 2 702
В Булгаристан масово майките не карат маршрутки като американките, нали се сещате? Сори, ама не познавам майка със седемместен ван.

Третокласници може и в музея, ама на 6г?

Децибелите са си едни и същи, проверено е, то си е един център- Детство Мое на max...

# 2 703
  • Пловдив
В Булгаристан масово майките не карат маршрутки като американките, нали се сещате? Сори, ама не познавам майка със седемместен ван.
Приятно ми е, вече познаваш.

Третокласници може и в музея, ама на 6г?
За 6 години имахме организирано празнуване на стената за катерене за големия, за 6годишнината на средния имахме адвенчър парти в тематичен парк (е признавам, не до Пловдив)

# 2 704

Check Please , подходящо е за по-големи деца, с наклонности и интереси.

Наклонностите и интересите нямат нищо общо с фъна.  Laughing И дъщеря ми беше в музикално училище, т.е. тя и всичките ѝ съученици имат определени наклонности и интереси, но никой нямаше да е щастлив ако рождения ден е примерно класически концерт. Ако е на рок-група със щуреене на стадион по-става.

Мамасита, Булгаристан? На моменти падаш до неподозирани низини.

# 2 705
И как придума родителите да докарат децата си? Или ти ги закара с два вана?

Аз седемместен ван ще намеря, ако ми потрябва, ама това ли е начинът? Виждате, че в крайна сметка родителите се правят на луди, за да направят весело на детето.

Check Please, аз си имам една просташка и безразсъдна страна:) направо съм варварин. Съответно няма как да съм Степфордска майка:)

# 2 706
Варварин си на сън ти. За другото е вярно.

# 2 707
  • Пловдив
И как придума родителите да докарат децата си? Или ти ги закара с два вана?
Децата бяха местни, аз съм от Габрово. Там празнувахме. Но в Пловдив има подобни места - стената на гребната, зимата го правим в Галерията.

# 2 708

Мамасита, Булгаристан? На моменти падаш до неподозирани низини.
Чек ме е изпреварила.
Мамасита стига с това "Булгаристан"-не ти прилича, ама изобщо...
Не мога да разбера и в каква точно връзка го използваш-да се правиш на интересна или оригиналничиш върху името на страната си...

# 2 709
Това елементарно отрицание говори много. Аз се забавлявам. Grinning

# 2 710
Сори, така ми идва да го напиша, когато усетя прикрито сравнение с Ю Ес Ей и Кенъда. Особено като ми се дава пример как не е проблем, виждате ли ние как го правим- супер лесно. Само че в Северна Америка. Различна култура, различни практики.

# 2 711
Каква Америка бе мамасита?
Габрово, Пловдив, София от кога са в Америка?

# 2 712
Хубаво, колите може да са и три, нормални средностатистически български.
Между приятелчетата на децата, все ще се намерят 2 по-близки майки, готови да помогнат. Нали?

П.П. Мамасита, живея в Германия.

# 2 713
Ако много иска някоя дама, може да намери и сто начина. Въпросът е дали наистина иска, защо го иска и защо се подлага на такава комбинаторика, след като може да се мине и по-лежерно. Но е ясно, че има някакво ескалиране кой ще направи по-интересен и креативен рожден ден. Тоест коя майка ще го направи, щото не виждам идеята, че и таткото може да изобрети нещо. Пак опираме до някакво състезание, или някакъв женски мазохизъм, не мога да определя.

# 2 714
Ти го приемаш така. Останалите-не. Ти си мислиш, че умрял някой да се състезава. Хората си организират, празнуват, забавляват се.

Общи условия

Активация на акаунт