Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо корените на косата са тъмни?
Какви са разликите между блондор и боя за изсветляване?
Как мога да постигна цвят, подобен на този на снимката?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо корените на косата са тъмни?
-
Какви са разликите между блондор и боя за изсветляване?
-
Как мога да постигна цвят, подобен на този на снимката?
-
Какви са разликите между боята за коса и блондиращата паста?
-
Как да избера подходящ цвят и боя за боядисване на косата?
Много ми хареса цвета на adelinda, ако не се лъжа беше ника на момичето, който беше постигнала с М02 на тази боя и се зачудих дали да не смеся М00 и М02
Бях блондинка 6г, после се потъмних до ниво 6 и съм така от дълго време. Състоянието на косата ми много се подобри, но реших, че отново искам да съм руса. Изминавала съм този път при фризьор, но постигнах реален резултат в домашни условия. Сега реших да се правя сама и изгледах всички клипчета по темата в you tube. Блондорът не е вариант- в домашни условия поне за мен. Исках да си купя от магазинчето на Алабин вела колеснтон, но се оказа, че не я зареждат от 1г. По препоръки си купих някаква италиянска боя FreeLimix 12.1 с 9% и 12%. Намазах дължините с 12% и стоях около 20 мин. После намазах корените с 9% и седях още толкова като постоянно проверявах как върви процеса. Доволна съм от резултата - изсветлих се до осмица в най-горните пластове. Въпреки че, бях предубедена към бжата-много ми хареса. След месец мисля да повторя процедуратао като целта ми е девятка.